måndag 28 februari 2011

28.02.11

Hej på er! Har idag gått som en zombie e i skolan. Har varit trött,tröttare. Snälla ge mig en vecka sportlov till! Inser nu hur mycket jag borde fårr gjort under lovet som fortfarande är ogjort :S


Efter skolan så blev de att handla lite mat och så var Amy hit en stund! Efter det på kaffe med Antonia och tala lite :)



Gissa Vad jag nu skall göra!?

- "Who cares what you are, just enjoy it!" - Samantha Jones

- "Men who are too good looking are never good in bed because they never had to be" - Carrie Bradshaw

- "Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them" - Carrie Bradshaw


Som ni säker listat ut efter dessa "kloka" ord så blir det nu Sex and The City!

Puss Hej!

söndag 27 februari 2011

27.02.11

Halloj på er! Sista dagen av spotlovet, tänk va de ha gått snabbt. Har idag inte gjort någo speciellt, steg upp kring ett tiden. Satt och snarvlade med Antonia och Emma till två , sen dess har jag städat och ätit 3 kg jordgubbar!? och varit ute! En så där passligt slö söndag.

Gårdagen var helt ok, hade kul med finaste Hanna, Emma, Antonia. Men det skulle ha varit bra/kul att slipp från bromarf på fest eller dit det händ någo mera. Så att så, men annars helt bra :)
Skall nu småningom bege mig till ekenäs och ta itu med läxberget som har väntat på mig hela sportlovet.

lördag 26 februari 2011

Huset tomt nu är det bara bromarf brudarna som saknas och sen kan vi inviga lördag kvällen :D puss Hej!

Lördag

God morgon på er! Blev just väckt av denna fillur!

(min systers gulliga katt Dagny)

Skall nu ut på promenix eller gym! Sedan är det bara att vänta tills klockan blir 6-7 så stormar mina bästaste flicks in :) Ha En Grym LÖrdag!!

fredag 25 februari 2011

http://www.youtube.com/watch?v=AqYDSqZF0nA&feature=player_embedded
=P-SQUARE - GIMME THAT

25.02.11

Halloj :) Har jobbat idag 7 timmar, alltså städat 7 timmar. Efter det blev det en sväng in till ekenäs, fyndade ett halsband(bild kommer senare). Sedan tillbaka till bromarf. Har sedan jag kom hem städat IGEN! Vilken j*vla omväxlande dag alltså!! Har nu så på nerverna på bror och allt! Usch usch! Skall nu städa klart sedan sova så man orkar med morgondagens planer :D

torsdag 24 februari 2011

24.02.11

Tja äntligen bara en dag kvar på jobbet sen helg :) Helgens planer är ännu flummiga. Skall iallafall tillbringa en kväll med Hanna, Emma, Antonia :) Sen ska jag kontakta Amy och si hur det blir med dansen på söndag! Sen skall jag ju också packa ihop mitt och bege mig till ekenäs i slutet av veckan. De va nu de! Skall nu ut och motionera lite :)

btw....jag kollade min statistik för bloggen och blev väldigt häpnad över att jag haft 15 läsare klockan 5.00?? Sover int folk nuförtiden eller?? Nå men jag är överlycklig för att ni läser min blogg:) Ännu angående bloggen så chockar de mig att så många över huvudtaget läser de oviktiga jag skriver :P

onsdag 23 februari 2011

23.02.11

Hej :) Onsadg idag, skönt nu bara två dar kvar på jobbet :) Undrar hur jag skall överleva sommarn om jag redan dör av tråkighet.I sommar skall jag ju jobba där en månad! Jag har blivit så rastlös!! Allt e så enformigt och jag får tråkigt! :S Usch usch....
Men sen har jobbet nog sin charm. Har idah fått mig många härliga skratt p.g.a av roliga citat och annat tokigt!
Skall nu lyfta röven från stolen och bege mig ut i solen, skall fara och gå med mamsen 5 km, sedan 1 timme gym och sedan promenera hem igen 5 km. Sedan blir de film med syster( om hon orkar se film alltså, hon har redan sett på film hela dagen)


Pouss Heij!


tisdag 22 februari 2011

"Everyone comes into your life for a reason,
a season, or a lifetime."
Kim Kardashian

Skor..

http://www.wildpair.co.nz/Product-26860-Luichiny+0121+25+Mali.html <---Hiattde just dessa skor helt av misstag. Omg dom e sjukt snygga men samtidigt vanliga! :)

22.02.11

Tja :) Har idag jobbat från 7.oo-15.oo vilket idag gick mycket snabbare än igår! Annars har jag inte gjort så mycket. Har Våldgästat Nilla idag. Satt där i 2 timmar och kollade gamla foton och skvallra lite :) Stackarn ligger hemma i lungiflamation :/ Krya på dig säger jag bara!

Annars har de inte ett piss idag! Mera snö har et kommit, som om de int räckte redan!!!
Saknar verkligen dagarna då himmlen var blå och man kune tillbringa dagen på stranden!! :)



måndag 21 februari 2011

Just Go With It!

En film som jag bara måst se! Kan man laga de mera invecklat än detta??
http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g

21.02.11

Halloj :) Var idag tvugen att stiga upp 06.oo för att bege mig iväg på jobb. Skall nu måndag --> fredag städa på ett åldringshem. Så har idag tillbringat 8 timmar där, helt okej men man blev något sur när man kommer hem och får reda på att syster tillbringat dagen i salo och handlat 3 kassar kläder :/ Jag vill också och shoppa lite!!!

Skall nu mumsa i mig lite mat och sen bege mig ut på promenix med mamma! Puss Hej!

söndag 20 februari 2011

Min syster försöker med flit sabba min godis strejk, genom att baka cupcakes/muffins! Mums mums...


Tack och lov så fixar pappa våfflor ( våfflor & glass är de enda "sötsaker" jag äter i min godisstrejk)





20.02.11

Halloj :) Har idag inte gjort något! Bara slöat och försökt läsa igenom världens tråkigaste modda bok (som skall läsas för att få Modersmålkursen 3 godkänd.) Men lyckades bara läsa en 3 sidor...

Skall nu storstäda hela mamma & pappas hus sedan och hälsa på fammo :)
Ha en super slö söndag everybody!

lördag 19 februari 2011

19.02.11

Tjena :) blev inget mera bloggas igår eftersom jag somnade direkt när jag kom till bromarf och sov 15 timmar i sträck! Vaknade idag morse lite piggare i allafall!

Har idag tillbringat 1h 15 minuter på gymmet med mamsen. Har också städat nedrevåningen. SKall nu bara chilla fram till klockan sex, sen på kaffe med Antonia, Hanna och Emma! :)
(bild från google)

fredag 18 februari 2011

Kommer Snart Till Lindex!

7,90 €19,90€39,90€29,90€
Dessa saker kommer snart till www.lindex.com å dom är bara för ljuvliga! Skulle så vilja gå klädd i detta en varm vårdag, med att par höga klackar till!








HEJ :) Nu är det äntligen sportlov, supersuper Nice!! Har idag varit i skolan på en lektion, sedan sett på när mellisarna dansat :) och de va verkligen sjukt duktig. Måste tyvärr medge att mina egna vals talanger suger.... Måst absolut öva upp det!
Förresten det blir TYSKLAND-POLEN resa för mig i april!! :D Kommer säkert blir kul:)

Skall nu packa klart och sedan blir det att söka sig ner till bromarf, puss hej!

Btw, Om ni skall kommentera något på bloggen skall ni först förhandsgranska kommentaren annars funkar det inte!

torsdag 17 februari 2011

17.02.11

Halloj :) Har idag haft PENKKIS i skolan, var väldigt kul. En stor applåd åt Abi:na som fixat ett super duper bra och välgjort program. Man fick sig många härliga skratt.

Annars har jag idag chillat med Lina och varit o simma. Simmade 1 km och vattenlöpte 150 meter.

Väntar nu på besök av kusin Cessi. Hon kommer stanna här övernatt, skall se film och skvallra. Troöigvis blir det lite NCIS



Ha en bra torsdag kväll!!

onsdag 16 februari 2011

I morgon händer de..

Halloj igen! Har nu haft jomppa med de vilda barnen och annors bara chillat hemma. Väntar nu på att pappa skall komma hem, har int sett honom på 2?3? veckor så de börjar bli en tid.

I morgon är det PENKKIS!! Alltså tredjeårets studerande pinar alla andra i skolan!! Får si hur de går :)
I morgon får jag också veta om det blir någon Tyskland-Polen resa för mig den 27 april-5 maj! Är sjukt nervös och vill verkligen dit!!!! :D
Kommer då att besöka Krakow i polen!
Sen kommer vi besöka Auschwitz, eftersom hela resan baserar sig på en förintelsekurs(en kurs om andra världskriget och förintelsen av judar)
Kommer ägna 1 eller 2 dagar i berlin också tror jag!! :)

16.02.11

Hej Hopp! Har idag suttit två lektioner i skolan. Väääldigt lång skoldag alltså :P Efter skolan har jag nu varit super effektiv. Städat, gjort klart en uppsatts och lite andra läxor. Skall nu så småningom bege mig till bromarf för att hälsa på mina föräldrar och syskon och dra en timme lågstadiejomppa. !

Bion igåt var helt okej, men jag rekommenderar er att ha läst lite om kommunism och andra världskriget för att förstå allt! Ha de bäst!

tisdag 15 februari 2011

The Way Back!

Hej igen. Har nu tränat klart, nu blir det dusch och sedan i väg på bio med Lindbergarna :) Skall se filmen The way back, den handlar om fångar som flyr från arbetslägret Gulag i sovjet! Skall bli riktigt intressant att se den eftersom jag just gått en kurs som behandlar fånglägren & förintelsen. + Att sen finns de ju ögongodis i filmen med ;)




Btw, Radio X3m sänder Sex och sånt direkt från Ekenäs Gymnasium, alltså från min skola! Rekommenderar att ni lyssnar!!

15.02.11

Hej på er! Sitter nu som bäst hemma å slappar, har nämligen håltimme vilket är väldigt skönt. Eftersom jag försov mig i morse blev de super stress å jag glömde jomppa kass och allt annat hemma. Min lektion börjar först 13.oo så nu kan jas äta i lugn och ro och sedan släpa i väg mig på en timme biologi och ca 3 timmar träning. Innebandy och volley står på schema.




Usch trodde i dag morse att jag skulle frysa ihjäl, för fy fan -27 till -30 grader har temperaturen varit. Til och med en isbjörn eller pingvin sku ju trivas i södra finland nu...Usch usch ge mig sommar NU!

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag!!

Glad Alla Hjärtans Dag! :) Hoppas ni blir bjudna på härliga middagar och andra romantiska grejjer. Själv sticker jag och girlsen från gymnasiet ut och firar att vi e singlar! Puss Hej!!


söndag 13 februari 2011

Sommar skor!

Kollade just in HM (http://shop.hm.com/fi/) och måste verkligen berömma dem, gillade verkligen deras skor. De är alla väldigt somriga och jag skulle inte säga Nej till dem!
19,95 €
29,95€


29,95€

29,95€













13.02.11

Halloj på er! Idag är det super fint väder i södra finland så har tillbringat 2 timmar ut på riktigt lång promenad. Sjukt skönt. Skall nu fixa lite mat och sedan städa.
Btw, kolla in Lady Gagas nya sång BORN THIS WAY! --> http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ Har varit upp på Youtube i 2 dygn och har redan 4 750 000 visningar! Helt sjukt!

lördag 12 februari 2011

Kort om mig!

Jag är då en finlandsvensk brud på 16 år(blir 17 i år) vid namn Marlene. Jag tillbringar dagarna på Ekenäs Gymnasium och kvällarna med vänner och träning och annat chill! Helgarna tillbringas med vänner eller med familj. Har flyttat hemifrån för ca ½ år sen, så bor nu i min egen lägenhet, vilket är helt kul. Men ibland så saknar man nog det där att mamma fixar allt och så...
Annars lever jag livet och försöker hinna med så mycket jag kan.

Favorit:
-Film: Har sett en hel del filmer, så har svårt att säga vilken som är min favorit!
-Artist: Akon, Pitbull, Pink, David Guetta, Taio Cruz och många fler.
-Mat: Lasange helt klart!
-Sport: Simning, volley, innebandy.
-Butik: Lindex,JC, Only och många andra.
-Skor: Svarta Converse eller snygga högklackar!
-Dricka: Vatten tillvardags.
-Årstid:SOMMAR!

Fråga om det är något ni undrar om!

Puss På Er!

Ny blogg på G!

Halloj, skall nu ge börja blogga på denna sida. Har tidigar bloggat på http://www.cosmopolitan.se/blog/mirremurre men vill nu efter lite på ett år där börja på nytt någonstans och bestämde mig för att börja här!