torsdag 31 mars 2011

prov..

Samhällsläroboken oöppnad, prov i morgon! 200 sidor olästa....GREAT! Bara att plocka fram skillsen ( om jag nu har några vill säga) , eller att sätta näsan i boken och försöka lära sig något!!

Vänner!

Bild snodd av Emma!( Hoppas det är okej emma? om int säg till)Bilden Är från sista helgen på sportlovet då vi (jag, Hanna, Antonia,Emma) chillade hemma hos mig!! (är något förvånad över att det överhuvudtaget existerade en vettig bild därifrån)



sista Mars! Äntligen!

HEj på er! Idag är det underbart vårväder!! :) Jag blir på sånt super humör när jag ser solen lysa och snön smälta! Super duper glad! Sen vet jag ju att Mars månaden är över i morgon!!! Whoooho! Har idag haft lite skola och brandövning! Annars har jag städat och skall nu läsa samhällslära prov och sedan klockan sju blir det promenix med Cessi!

onsdag 30 mars 2011

30.03.11?

Tjuhu! Sitter som bäst i bromarf och e helt död! Har idag varit på promenix, vilket visade sig vara ganska tungt när man e helt täppt och int alls kan andas! Efter det blev det chill hos kusin vitamin Jennifer och sedan har jag dragit en timme lågstadiejomppa! Nu å sova gött så man orkar med 2 timmar skola och brandövning!

Uuuups...

Hej, Hoppas ni mår fiint! :) har idag varit en timme i skolan sedan teater och sedan for jag hem! I trappuppgången möte jag min granne! -Ha int du flytta??, frågade han -Nä??, svara jag å såg konstigt på honom -Men du had ju flyttningsfest på lördag! -De va ingen flyttningsfest, de va bara vanlig fest före nattfotisen..... svarade jag. -mm.. -Hoppas verkligen int att de störd!! De e bara att komma och knacka på om det blir för mycket! sade jag och hoppades att hans sura ansiktsuttryck skulle försvinna!! -nej, jag sov så gott! svarade han(men det övertygade int mig speciellt, han såg snarare ut som om han ville strypa mig!!) -Ursäkt iallafall, skall int hända igen! -mm, vafö sto de så många rökande pojkar här utanför då????, frågade han sedan... -Ingenaning, de va nån jag int känd som endå kom till mitt!! Som sedan skickades hem! men vägrade gå!! svarade jag.. -okej... Sen gick jag!!

tisdag 29 mars 2011

Tisdag!

Se de snöa, se de snöa de var väl roligt eller sen så int!!! Hej på er! Som ni säker fattat efter denna "inledande fras" så snöar det i södra finland idag! Uyäk! Det räcker med snö nu ansera jag! Har idag i allafall tvinat mig till skolan, efter skolan kom mamma och pappa på besök! Och måst medge att jag verkligen har den mest händiga pappan ever! Han lyckades fixa min totalt förstörda säng!?! Så nu är den stadigare än förrut,( återstår dock att se om den håller ihop längre) Sedan har jag haft kusin vitamin Cessi på besök ett varv och tagit en skvaller promenad med henne!Skall nu nörda lite på läxor och prov så man kanske sku klara denhär perioden! (Tentar ju den där f*ck*ng fyssan å måst verkligen skärpa mig med den fattar lixom o!! Hej då!

måndag 28 mars 2011

Trust!

Eftersom både http://elwirah.ratata.fi/ och http://lill-syrran.blogspot.com/ alltså Emma och Nilla skrivit sina tankar om att kunna lita på folk, så blev jag väldigt inspirerad av att skriva ett eget inlägg!


Jag måst väl börja med att berätta att jag har väldigt, och då menare jag väldigt svårt att lita på någon! Det tar många år att få mitt förtroende (och då menar jag mitt djupaste förtoende, och det är verkligen få som har det! Men ni som har mitt förtoende vet nog om det :) ) Men när man väl fått mitt förtroende så gör jag verkligen allt för att vara den schysta vännen(vet nog inte om det alltid lyckas men..) Eftersom jag då har svårt att lita på folk och om jag sedan litar på någon och berättar något så vill jag verkligen att denna person håller tyst om det! Får jag reda på att du skvallrat, ljugit, talat skit m.m så förlorar du mitt förtroende direkt!!!!!!!! (och du får nog aldrig riktigt tillbaka de helt)

Att få någons förtroende går inte på en dag utan man måst långsamt bygga upp det, och båda måste verkligen försöka! Sviker den ena gång på gång kommer det aldig att funka!!


Det var väl några av mina egna tankar kring förtroende och så...

Jag vill ha..


Måndag...

Hej på er! Ibland har man dagar då man bara skulle vilja stanna hemma och sova, idag när jag vaknade var en sån dag. Men jag lyckades pina mig till skolan och var där alla lektionerna fast jag ville gå hem minst 100 gånger. Efter skolan så har jag nu städat och diskat! Och ÄNTLIGEN kan man kalla min lägenhet en lägenhet igen! Den är nu uppstädad! Vänta nu på att mamma & pappa skall komma till ekenäs för skall troligtvis fara och kolla på ny säng! :) Givande inlägg I know! Hörs senare om jag har nått vettigt att berätta! :)

söndag 27 mars 2011

Vilken j*vla kväll!

Hej på er :) hoppas ni mår fiint och att ni inte vaknade i en minimall lägenhet( som luktade öl,tobak och allmänt skit!) på golvet! För så började jag min söndag morgon! Nice eller sen så int! Gårdagen var hm...vill inte ha den i repris i allafall!! Det började då med att Hanna kom till mitt på dagen och senare kom det mera och mera folk! Till sist hade jag inte koll på någonting, varken vem hälften av människorna var och hur dom lyckats ta sig in, inte vem som rökte in, vem som förstörde min stol m.m Saldot av chillkvällen blev en förstörd säng, klädhängare, stol, ett väldig väldigt ofräsch Wc! NEVER AGAIN! Har idag pantat burkar, chillat med mina övernattnings gäster och försökt fixa de värsta skadorna! Senare Film och slöa! :D

lördag 26 mars 2011

Lördag!!

Hej :) Har idag bara slöat med Hanna! Snart inviga lördagkväll :D
Ha en super bra lördag!

fredag 25 mars 2011

Äntligen Fredag! Behöver verkligen helg nu, denna vecka har gått så sjukt långsamt!

torsdag 24 mars 2011

Torsdagkväll..




Mysig middag med syster! Tyvärr kan jag inte skryta med mina matkunskaper så erkänner direkt att det var färdiglagad Lasange jag bjöd på :P (världens omysigate bild I know)


Torsdag

Halloj! Har idag varit i skolan sedan 9.30, höll på att försena mig p.g.a att jag var så jävla trött! Kom hen igår ca klocka tolv, efter mittlivs kontsigaste teater show! Pjäsen vi såg heter Aurora Helsinki. Den handlade om psykiskt sjuka människor och om hur vårt samhälle behandlar det! Pjäsen var 2 språkigt, vilket betyder hälften gick på finska och nadra på svenska, vilket gjorde att jag inte fattade halva pjäsen typ! :P

Nåja, skall nu bege mig till simhallen eller gymmet?? Har inte riktigt bestämt mig än!
Senare blir det storstädning och mat med syster! See You Later!

tisdag 22 mars 2011

22.03.11

Hej på er! :) Började dagen med att falla ner för trapporna till lägenheten! Perfekt början på dagen, och inte nog med det så förstörd ja mappen och finns en jävla ryggvärk!!FAIL!
Annars har dagen varit riktigt nice. Bowlat och chillat med Nilla! Skall nu försöka göra läxor och sedan bara ta de lugnt och chilla med syster!

Hörs senare!
Denna topp köpt syster idag :) perfekt att sno av henne till sommaren!

måndag 21 mars 2011

En måndag med syster!

Hej på er :) Har idag varit på skvaller kaffe med Emma & Amy. Sedan och snabbt träffa Nilla ett varv, försökte göra henne mindre nervös! Men vet ej om jag lyckades! :P

Sedan har jag chillat med syster, vilket menar att tvingat henne att diska,städa å så! Som tack har jag grisat ner ännu mera, blandat en äcklig kakao åt henne,samt luktat henne i håret(hon hatar verkligen när når står bakom henne och råddar i hennes hår!muhahaha!) och bara varit allmänt slö!!

Åjåj så jävla slö!!
Nu skall jag nog fara för nu står hon och rotar i mitt klädskåp och dansar någon konstig dans!!? Har ännu inte kommit på vad hon sjunger och vilka dansmoves hon använder!!

söndag 20 mars 2011

De 5 kommande dagarna..

Måndag: Kaffe och skvaller med Emma! Sen gå i butiker med syster!

Läxor, läxor,läxor finns det alltid att göra! Speciellt när provveckan drar igång nästa vecka!

Någon dag denna vecka skall jag se Svinalängorna! Har läst boken och vill så gärna se filmen!

Skall nån dag denna vecka på Zumba! Eller på gym!





Skall även träffa denna filur! :) (bilden snodd från din blogg Nilla, hoppas det är okej?)

Denna filur bor hos mig denna vecka!

Min syster Alexandra! Skall bo hos mig hela den här veckan! OMG hur skall jag överleva?!!?

(Bilden är 2-3 år gammal!)

Söndag igen!

Halloj :) söndag nu igen, åjåj va de går snabbt! Gårdagen var så där, de finns vissa personer som verkligen kan sabba min fiilis! Nåja.....sen beslöt jag och Hanna vi går härifrån! Sagt och gjort vi promenerade 8 km klockan elva en lördag kväll! Och for och invadera en filmkväll, helt ok där. Annars var det nog rätt så dött!

Idag vaknade jag åtta tiden, har varit ut på promenix, städat, packat. Skall söka mig in mot ekenäs senare i kväll! Men nu ut och sola lite :D

lördag 19 mars 2011

Lördag

Tja! Har idag inte gjort så mycket vettigt! Men skall småningom ta mej i kragen å hoppa i duschen, fixa mig och sedan iväg å fira Mathilda som fyllde 17 år (för 2 månader sen, bättre att fira sent än aldrig´:P)
Ha en Super Lördag!

fredag 18 mars 2011

18.03.11

Hej på er! Har idag inte varit i skolan, huvudet kändes tungt i morse och pga snuvan hade jag knappt sovigt en blund inatt, så bestämde mig att istället sova vidare och göra något annat nyttigt här hemma.
Har gjort en helhög av läxor, sitt film och packat.

Skall nu vänta på mamma och pappa och sedan till bromarf!

torsdag 17 mars 2011

17.03.11

Hej, idag har det inte varit min dag! Vaknade täppt och mera flunssig än tidigare. Pinade mig med 7.05 ans buss till ekenäs, så jag skulle hinna hem efter biolla böckerna till första lektionen. Traskade sedan till skolan och möts av en lapp på dörren där det står att vi inte har biologi idag! Vilket med andra ord menar att jag börjar 11.30!! Och jag har då helt i onödan stigit upp 06.oO!! gahh! Hatar verkligen sånt!!

Efter en tråkig skoldag så har jag storstädat, öppnat engelska boken och försökt göra något men inte lyckats!

Skall nu se mera Solsidan!!
Vad tycker ni om Solsidan??

onsdag 16 mars 2011

Våren påväg!

Halloj :) sitter i bromarf och är helt slö. Tror bestämt jag skall ta på mig ytterkläderna och bege mig ut i det fina vår vädret <3 Älskar verkligen nu när man ser snön smälta och solen lyser. Man får sån vårfiiliis! :)
Ska försöka piiina Nilla med på promenix, om hon också befinner sig i bromarf alltså! Senare lågstadiejomppa!

See You Later!

http://www.youtube.com/watch?v=MbCC3i7kUpM <----Chris Brown - International Love ft. Pitbull Lyrics

tisdag 15 mars 2011

Slö Tisdag!

Hej på er! Har idag varit i skolan(suprise, suprise). Hade jomppa skulle simma och simma! Var riktigt roligt faktiskt! Nu had man rört på sig lite i allafall :P Annars ja-a..int så mycky!

Skall fortsätta kolla solsidan å slöa. Känner att jag har en jävlig förkylning påväg! :/
btw lovade Nilla att lägga upp några bilder från i fjol! SÅ varsågod här e dom! :D






måndag 14 mars 2011

En chill måndag!

Tja:) har idag sovit till åtta, varit i skolan. Sedan chillat på stan med Emma och sedan Nilla.
Nilla kom till mitt efter vår lilla titta-på-saker shoppingrunda. Har sedan suttit och skvallrat och tala allmänt skit! Sedan gick vi på promenix till seppälä helt på skoj,
Dett här kom jag hem med efter vår titta-på-saker shoppingrunda!
1.Topp från Lindex nu 7 €
2.Också topp från linde nu 5 €
3.skor från seppälä, sjukt billiga 3,50€ (vem kan låta bli att köpa när de så billigt? )
4. Skor från seppälä 5€ (nästa gratis ju, så måst bara köpa på skoj)

söndag 13 mars 2011

Weheartit



Helt random bilder från weheartit.com :)

Söndag

God morgon på er! :) Är idag (igen) ovanligt pigg, vaknade redan ca 9 tiden fast jag kom hem först en halv fyra-fyra tiden. Men man måste ju ta vara på helgen och inte sova bort den. :P
Gårdagen var riktigt rolig faktiskt. Det är en evighet sen jag skrattat så här mycket. Och en evighet sen jag dansat så mina fötter ännu e sjuka. Scotts spelade supersuper bra, 470 inbetalda i en lokal så de var nog helt nice! :)
Många bekanta människor hade sökt sig ända till furulund i kimito! NIce!


Idag är det promenix,läxläsning, kalas och sedan packa ihop sig till ekenäs som gäller!
Ha en super söndag!

lördag 12 mars 2011

Lördag!

Halloj på er! Älskar bara lördagar! En lång ledig dag, va e nu bättre än de! Har idag sovit till 9, varit på gymmet, varit och gratulerat morfar som fyller. Annars bara slappat.
Nuska jag bara sminka mig och fixa mig, sedan till Hanna. Och sedan blir det att fara ut och dansa med Hanna, Emma och Amy,


Ha en Super Duper Lördag för det tänker jag ha!!

fredag 11 mars 2011

Fredag!

Tja :) i bromarf nu som bäst. Städning och barnvakt på schemat. I morgon blir det en sväng till gym och ekenäs och sedan ut och dansa med Hanna, Emma och Amy :)
Ha en super bra fredag!

-->Rihanna S&M http://www.youtube.com/watch?v=PLPHAzDMVT4&feature=related

torsdag 10 mars 2011

10.03.11

Halloj :) Kom hem från skolan för ca en timme sen, har varit och sett film Hotell Rwanda heter filmen, den är absolut sevärd. Den Baserar sig på en verklighändelse ( folkmordet i rwanda) så den är ganska sorglig (varnar er som är känsliga)!

Annars har jag idag varit i skolan från 9.oo-14.15 sedan hem och byta kläder och sedan har jag varit på lite simträning! Simmade 2 km och vattenlöpte 250 meter. Så är helt nöjd faktiskt!


I morgon blir det skola och sedan bromarf, på lördag står det kimito och Scotts på schemat! :)


onsdag 9 mars 2011

09.03.11

Tja, har idag spenderat skoldagen i helsingfors. Riktigt kul men någo omväxlande, men har ändå varit väldigt trött och slut idag...
Efter riksdags besöket blev det 2 ½ timme fritid, helt kul kollade en Kläder, kläder och skor. Men köpte faktiskt inget, blev lite brått!
Efter att vi kommit hem från helsingfors så blev det bromarf och lågstadiejomppa. Skall nu bada bastu och sendan krypa ner under täcket!
Nati Nati!

tisdag 8 mars 2011

08.03.11

Hej på er :) Har idag varit vaken sen halv sju, har varit i skolan sedan 1 ½ timme jomppa och efter det 1 ½ timme simning. Så nu har musklerna i alla fall fått sin träning för idag! Skall nu göra klart precis varenda j*vla läxa så jag int behöver göra något mera denna vecka! :) sen film :)

I morgon blir det....
HELSINGFORS!!! med skolan starta 9.oo och är tillbaka vid 16.00 tiden. Skall besöka riksdagen och lyssna på ett möte och prata med Thomas Blomqvist och Maarit Feldt-Ranta. Skall bli riktigt intressant faktiskt. Har faktiskt funderat på att skriva samhällslära i studenten..


måndag 7 mars 2011

07.03.11

Hej :) Ny vecka igen, snabbt går de! Har idag gjort mina kursval för nästa år och är helt nöjd faktiskt har nu koll på när och vilka ämnen jag skall skriva i studenten typ.
Har idag också suttit i skolan(suprise, suprise) efter skolan gick jag på stan me Emma ett snabbt varv, sedan hem och nörda! Har föröskt göra undan massor av skolarbeten idag har gjort 4/8 uppgifter. Så bara andra halvan kvar då...

Annars har jag varit på promenad med kusinvitamin Cessi. Vanlig skvaller runda :P Annars inget speciellt skall nu krypa ner under täcket och se vidare på Gossip Girl säsong 3! :D
God Natt!

söndag 6 mars 2011

6.3.11

God morgon :) Vaknade konstigt tidigt för att ha kommit hem klockan 1 inatt, redan 6 i morse var jag helt pigg och kunde inte somna om. Så steg upp och läst lite läxor och annat tråkigt.
Gårdagen spenderades först med Hanna och Emma, kollade Miss Suomi, lite sport, melodifestival. Senare så blev det cruis in till ekenäs med Amy, jonny, nysse. Var en sväng till kusinvitamin Cessi, som hade ett gäng kompisar där. Och seden cruisade vi nu bara runt i lilla staden ekenäs!

Idag är de iallafall gym med Emma, promenad, packa sig tillbaka till ekenäs!
Puss Hej!

lördag 5 mars 2011

Kolla in!

Om du inte kollat in http://www.itemsbyjohanna.se/ skall du absolut ta och göra det, hittade en massa fina grejjer där, tyvärr så måst man var 18 år för att kuna beställa därifrån...


Detta snygga örhänge hittades där,VILL HA!


Denna mer ovanliga ring likaså..
Lixom detta finna armband!


fredag 4 mars 2011

Jag saknar.....

Sena sommarkvällar när man kan sitta ute och se solen gå ner vid havet...
Kunna går barfota i sanden...
Ligga i gräset och äta jordgubbar...

+Simma,sola, vara ledig, umgås med vänner, festa, tillbringa en heldag på padva strand, vara ute på sjön en dag, fira midsommar, vara på bromarfnatten, spela volley, sena sommarkvällar och mycket mer..



04.03.11

Hej på er! Sitter hemma i bromarf fast jag är bort bjuden till 2 ställen, men hade varken ork eller fiilis att fara ut och chilla i kväll, så bestämde att bara ta de helt lugnt. Så skall nu ta och krypa upp i soffan och se film, och sedan tidigt och sova! För har bestämt mig att fara ut och gå långt och hård gym träning i morgon!
Puss Hej! Skulle inte Mars månad kunna gå lite snabbare?! Jag hatar verkligen den här månaden 31 fucking långa,regniga dagar!! Usch! Skulle vi int bara kunna hoppa till maj månad nu?

torsdag 3 mars 2011

o3.o3.11

Tja :) Har idag haft info om nästa års kursutbud och som jag sa angst. Man skall välja ca 30 kurser och vad har jag? Jo 48 STYCKEN! Och det värsta är att jag lixom borde hinna gå alla för att kunna skriva de ämnen jag vill, men jag hinner aldrig i livet med 48 kurser på ett år! Har iallafall (NÄSTAN) bestämt mig att jag vill skriva geografi, biologi sen så måst jag skriva modersmål samt engelska. Sen återstår det bara att välja till någon av finska, matta, psykka, hälsokunskap...
Nåja slut angstat om skolan nu!!!

Har idag inte gjort så mycket, Jenny var här efter skolan och åt och skvallrade :) sen så har jag promenerat 5 km och gjort mig av med en del av läxberget. Skall nu läsa lite BBC( för att öva min väldigt usla engelska) och sedan krypa under täcket och kolla film :)

onsdag 2 mars 2011

o2.o3.11

Hej :) Sitter i bromarf och försöker få en 4 sidors uppsatts skriven, tyvärr går det int någo vidare. Har dragit en timme lågstadiejomppa samt promenerat 4,5 km.

Usch har sån angst för morgon dagen...skall nämligen välja vilka kurser jag skall läsa nästa år samt vad jag vill skriva i studenten! OMG, for man int till gymnasiet för att man had tid att fundera? och nu första året skall man välja vad man ska skriva i studenten och det borde ju hänga ihop med dit framtida yrke!! Men vad skriver man om man inte vet vad man vill jobba med i framtiden? voivoij ändå..

Och mitt i all min angst/modda skrivande har jag denna störande sången på hjärnan..
http://www.youtube.com/watch?v=5a_yDwZe7_8

tisdag 1 mars 2011

01.03.11

Halloj :) Tänk att de redan e 1 mars, tänk va tiden går snabbt(låter som någon åldring nu i know) Men det är sjukt, jag tyckt det va just jag började gymnasiet och nu e de redan mars.

Sitter nu som bäst hemma och mumsar i mig super god (onyttig) mat. Men lite onyttig får man väl vara i bland. Mamma hade varit och handlat mat åt mig så nu är kylskåpet fullt ochdet finns en massa goda frukter hemma :) Mums, har redan ätit en påse mandariner :P

Skall nu fortsätta se klart Johan Falk filmen jag började med i går!
Sen tillbaka till skolan på biologi, jomppa och volley träning! Nice nice :)
Puss Hej