torsdag 30 juni 2011

Halloj, ännu en arbetsdag undan. Efter jobbet blev det att bege sig till padva strand med Nilla och Cessi. Spenderade nån timme där innan vi alla var så trötta att vi begav oss hem. Här hemma har jag ätit årets första jordgubbe från vårt eget land. Mums, väntar så på när man bara kan sitta där och äta :D
I morgon blir det sista arbetsdagen för denna vecka och fredagkvällen skall spenderas med de härliga tjejerna. Blir grillning och chill!
Ha de gött!

onsdag 29 juni 2011

Onsdag!

Hej :) Har idag jobbat till 14.00 sedan hem ett varv och sedan kaffe med Miri. Skvaller och djupa diskussioner blev de ;)  Efterdet så blev de att träffa Nilla ett varv, äta glass, besöka stranden. Ni vet sånt som hör sommaren till ;)
I morgon blir det jobb till 14.oo och sedan sticker jag iväg med Cessi och catcha bruna till Padva stand om det är fint väder alltså. 
weheartit...

Btw, hittade just dessa klocka ord på weheartit. Första meningen stämmer så sjutton in på mig. Jag är inte rädd för att dö, men för att leva ett sk. dåligt liv, och sedan när man sitter där på ålderdomshemmet inse att man inte utnyttjat livet till max. För man lever ju verkligen bara EN gång.(va jag vet då ;))
Jag lever verkligen för att utnyttja livet till fullt. Jag känner alltför många som oroar sig för framtiden.ni vet de där klassiska, flytta, hitta en perfekt partner, skaffa barn, drömyrket, ett fint hus osv. Visst det är bra att tänka på framtiden, men det blir ändå aldrig som man tänkt sig, ena sekunden ler livet och nästa så faller dit "goda" liv helt i tusen bitar. Och då är det bara att börja om, ta sig i kragen och försöka få ordning på sitt liv. Så sluta planera, oroa er för framtiden. LEV ISTÄLLET I NUET!
oj nu blev de visst lite mycket mina egna tankar..

tisdag 28 juni 2011

Första arbetsdagen undan!

Hej på er! Första arbetsdagen är undan, utan att jag haft en negativ tanke om jobbet. Det är egentligen ganska skönt att ha något att göra under förmiddagen och se pengarna rulla in ;)  Skall nu småningom dra iväg till stranden med Emma och kanske Hanna. Skall bli riktigt skönt att kasta sig i vattnet när det är så här sjuktvarmt ute.

måndag 27 juni 2011

Måndag 27.06.11

God morgon på er! :) Hoppas hela er Midsommar helg var bra. Min var i stortsett riktigt bra. Gårdagen spenderades i tenala med Amy. Så sjuktlängesen jag sett henne så de var riktigt roligt att träffa henne nu :D
Senare på kvällen blev det film med syster. Efterdet var jag så trött att jag somnade direkt.

Dagens planer är promenix och träffa Nilla.  Sedan skall jag se vad jag hitta på. Men det blir iallafall att fara och lägga sig tidigt i kväll, för i morgon börjar mitt sommarjobb. Klockan sju börjar jag jobbet!
Hörs senare!

                                 En sommarbild från  weheartit

Vilken version?

Vilken version är er favorit?

Janne Grönroos-Vem vill ligga med dig då?
Eric Amarillo-om sanningen skall fram (orginal)
                                                                    Paodi av Eric Amarillos sång..

söndag 26 juni 2011

Midsommarn i korthet!

God morgon på er! Hoppas ni haft en superbra midsommar och ännu lever. Själv känner jag mig mera levande idag än igår.
Midsommaren spenderade ju i Kimito, eller närmare bestämt kasnäs. (Jag och Hannas lite mera spontana påhitt att ta sig dit på skoj) Riktigt kul att träffa nya människor  istället för att alltid se samma folk på alla fester.  Kvällen/natten bestod av dans, grillning och chilla. Lördag spenderades på sjön och mera chill. Sedan var det bara att hoppa på bussen och ta sig hem. Och det gick ju som de gick, men jag kom hem till slut och jag har överlevt!
Lördagkvällen skulle spendeas på rian hade jag tänkt, men att få skjuts dit var int så lätt. Så tillbringade kvällen hemma i stället! :)

fredag 24 juni 2011

Glad Midsommar!

Glad Midsommar på er alla!
Skall nu packa och sedan sticker jag och Hanna iväg.
(Hörs i morgon om jag ännu lever..höhöö )

torsdag 23 juni 2011

Torsdag!

Hej på er! :) Tillbringade gårdagen med Hanna. skulle planera midsommaren men vi blev lixom inte riktigt smartare av vårt planerande....
Efter en tid joninade Nilla oss, och efter en stund så satt vi i Mimmis bil påväg mot ekenäs ut och åka lite på skoj! :D

Idag har jag sovit länge, varit till ekenäs, fått reda på att jag börjar jobba på tisdag, och kvällen har tillbringats hos Nilla med Hanna.

I morgon är det finally midsommar, men planerna är inte ännu helt säkra...s.t.r.e.s.s.
Vad skall ni grejja med på midsommaren??

onsdag 22 juni 2011

22.06.11

Hej på er! Blev inget bloggas sen igår kväll. Tillbringade kvällen med Antonia och Emma. Riktigt chill!
Idag har solen äntligen tittat fram lite, känns som en evighet sen. Så har idag tillbringat dagen med en lång promenad och sedan midsommarstädat!
Kvällens planer är att träffa Hanna och planera midsommarn lite! ;)
Hör senare!

tisdag 21 juni 2011

En present till mig!

Hej på er! :) Ibland kan en present verkligen pigga upp ens dag. Jag satt ju barnvakt åt en lite, snäll kille en fredag och idag kom belöningen! Pengarna förståss men även detta....

Tisdag 21.06.11

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott för det har jag verkligen gjort. Första gången under sommarlovet jag somnar klockan tio på kvällen, och sover till elva följande dag. (har de senaste nätterna luggit vaken till åtminstone typ fyra fem och ibland till sju på morgonen?!?!)
Gårdagen spenderades med Nilla, vanlig skvaller runda ;) alltid lika kul och nån slags terapi fick jag ju ut av de eftersom jag sov så gött! Ibland behöver man verkligen prata ut...

Dagens planer är:
-Städa mitt rum
-Fara efter min Gossip Girl säsong 2 till Antonia
-En promenix förståss.

Vi hörs senare.

måndag 20 juni 2011

Måndag 20.06.11

Hej! Har redan hunnit på promenix, fast jag steg upp elva! De e så skönt att börja dagen med lång promenad och en dusch efter det! :)
(Förresten så märkte jag idag  när jag slog armen i misstag i duschen  att jag hade en autograf från popkalaset på undresidan av armen...ingenaning vems dock..)

Annars så blev jag riktigt glad idag när jag kollade statistiken för bloggen, under  denna månad hittils har jag haft exakt lika många läsare som jag hade under HELA förra månaden! Sånt gör ju en glad! :D

söndag 19 juni 2011

Söndag 19.06.11

Hej, hoppas ni haft en bra dag och återhämtat er från gårdagens festande ;) Själv har jag inte gjort så mycket, förrutom att hämtat hem alla saker som ja  lämnat efter mig.Sedan har Mamma hämtade mig från ekenäs så kommer nu spendera veckan i bromarf.
September-cry for you!

Popkalaskvällen i bilder..

Hej på er! Hoppas ni hade de bra igår. Själv började jag kvällen i mit med lite chill, det var tänkt att vi sku vara några (max 5 flickor) men de blev lite flera denna gång också! :)  Efter det drog vi iväg till Cessis systers terass, där vi chillade lite till. Innan vi slutligen drog till Popkalaset. Där var vi tills det stängde, efter det blev det prisses mat of course! :P  Fotona/filmerna från kvällen är riktigt dåliga...suddiga, en massa armar i vägen, och konstiga foton på marken....(får väl skylla på kameran ;) ) Men några bättre bilder existerar också :D
 3 fina flickor i mitt!
 mera folk i mitt!
 Jay Smith på scenen.
 Jag och fiinaste Hanna!
kvällens sista artist September höjden fiiilisen grymt!

lördag 18 juni 2011

Lördag kvällen!

Har idag chillat med Cessi, ooh gud va jag skrattat! :) Cessi du riktigt skiner av lycka! Så glad för din skull!
Skall nu inviga lördag kvällen, ses i kväll allihop! :)

Lördag!

Hej på er! Har inatt sovit typ 12 timmar, så nu är man pigg och utvilad och orkar fara till Popkalaset ikväll! Men före det skall jag träffa Cessi och chilla med henne, senare kommer Antonia, Mathilda hit och sedan drar vi tillsammans till Popkalaset. Hoppas nu bara att det inte börjar regna!!




bilder från popkalaset 2010(som regnade bort..)

fredag 17 juni 2011

Min fredagkväll!

Gokväll på er! :) Har tillbringat kvällen med att chilla i mitt med Mathilda, Antonia, Ellinore, Jenny. Sedan drog vi vidare till Emma J, där det var lite mera folk. Helt chill nog men jag hade ingen fiilis att överhuvudtaget dricka eller festa idag. Så tog en nykter fredag kväll och gick hemåt ca halv elva. Skall nu bädda ner mig och kolla film!

Här är förresten mitt inköp från Syrrans garderob!, en vanlig t-skjorta, men den är helt jättebekväm och jag gillar den grymt!

Fredag 17.06.11

Har idag varit på 4 km rask promenad, måste medge att de e superhärligt att vara ut och gå när det är så där passligt varmt! Efter det har jag suttit barnvakt till min bror, tagit ett fotbad och packat. Jag sticker ju till ekenäs över helgen så måste packa i tid nu så jag får med allt viktigt! (åkte ju int till ekenäs förra helgen och glömde bikinin, hårborste, sminket hos mamma och pappa, så det var ju så där passligt kul att vara i ekenäs när det är närmare 30 grader utan bikini...tack och lov hade jag en gammal i skåpet)
Skall också "genomföra" ett köp från syrrans garderob , lägger upp en bild senare så får ni se ;)

Ha de bra! :)

torsdag 16 juni 2011

Torsdag 16.06.11

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Själv är jag superpigg, har hunnit med lite mage/rygg träning och en 8 km rask promenad. Har nu lovat mamma att städa tvättstugan och reda upp högarna av kläder som finns där, de e ju sjukt hur mycket kläder man har över allt.  Nu musiken på max och börja städa!
Hörs senare! :)

onsdag 15 juni 2011

Min dag

Hej! Har idag piinat mig igenom hela träningen(promenad, cykeltur, mage/rygg musklersövning),varit till biblioteket, sedan har jag hängt med Nilla några timmar, Alltid lika kul :)
Skall nu lägga mig och läsa och dricka te! (Haha, fick riktigt en pensionärs känsla när jag skrev det där sista..)

Onsdag 15.06.11

God morgon på er! Hoppas ni mår bra., Själv känner jag mig stel och har grym träningsvärk. Efter att vi varit til Ekenäs i går (fixade popkalas biljett och lite små inköp)  kom jag hem och känd mig taggad för att träna så drog ut på en cykeltur (cyklade ca 10-15km?). När jag sedan kom hem så tog jag och tränade lite magmuskler och ryggmuskler. Fast jag känner mig helt stel idag så tänker jag  ändå pina ut mig på mera träning idag! Skall bli en cykeltur och en lång promenad och mera mag/rygg muskler!

tisdag 14 juni 2011

Breaking Dawn!

Alla Twilight fan, trailer till Breaking Dawn är nu på youtube. Och jag måst erkänna jag är riktigt taggad för att se den faktiskt..

Tisdag 14.06.11

God Morgon på er! Hoppas ni sovit gott och länge idag! Själv är jag grymt tröttt just nu... Jag och syster bestämde oss att kolla igenom säsong ett av Gossip Girl, så vi låg uppe och kollade på det till tre-fyra tiden?  Fast jag sett säsong 1, minst 100 gånger förrut så är det alltid lika kul att se på allt mode, alla heta män och deras lyxiga vardag!
                                        Bild från Google

Har egentligen  inga planer för dagen än så man ser vad man hittar på! Ha det superbra!

måndag 13 juni 2011

Måndag 13.06.11

Hej på er! Hoppas ni sovit gott. Själv känner jag mig riktigt pigg fast jag gick och lade mig halv två. Jag och Hanna var och tog ett nattdopp  och efter det skvallrade jag med syster en stund.

Eftersom det regnar idag tänkte jag ta och storstäda och röja upp i alla skåp. Hörs senare, ha en bra dag! :)
weheartit

söndag 12 juni 2011

Söndag 12.06.11

Har idag chillat i Ekenäs med Ellinore. Efter nån timme på stranden begav jag mig till Bromarf för att fortsätta hänga på stranden  men nu med Emma! En riktigt bra söndag!


Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, men har haft så fullt upp att jag knappt hunnit vara hemma alls. På fredagen jobbade jag till 14.00 och sedan var det bara att fixa sig och dra in till Ekenäs och sedan till Ellinores placé för att chilla lite. Efter det begav vi oss till Jossa som hade 18 års fest. Efterdet så härja vi nog bara runt på stan, ca 04.30 kom jag hem och somnade genast. På lördagen var det strandhäng och chilla på stan, på kvällen begav jag mig till Linas för att grilla lite. Senare så åka vi runt på stan, men var redan helt trött elva tiden, så for hem.
Idag skall jag mest ta de lungt och chilla med Ellinore. Och senare kanske till bromarf :)

Ha en Superbra Söndag!

fredag 10 juni 2011

Tidig morgon!

God morgon på er. För första gången på läääänge steg jag upp redan klockan sex idag, skall fixa mig och sedan på "jobb". Skall sitta barnvakt till en lite kille på 8 år, så man kan inte kalla det jobb direkt..

Efter det blir det att snabbt hoppa i duschen och fixa sig för att dra in till Ekenäs på lite party! :)
Ha en superBra dag!

torsdag 9 juni 2011

Man down!

Vad tycker ni om Rihannas sång-Man down? Och vad tycker niom musikvideon??
Man Down-Rihanna

onsdag 8 juni 2011

Årets första "sommarvolley"

Hej på er! Hoppas ni njuter av sommaren. Själv bara älskar jag dessa dagar, har solat och suttit barnvakt idag, efter det bar det av till stranden med sister och Johanna och Emma. Efter 3 snabba dopp och en timme stranden blev det årets första volleymatch med bromarf människorna. Lika roligt som alltid! :D Blir garanterat flera matcher ännu!
Livet ler helt enkelt!

weheartit

tisdag 7 juni 2011

Popkalaset eller ej?

Hej på er. Hoppas er dag varit bra. Min har varit helt ok. Solat och bara slöat, men det är väl de sommarlov e till för? :P
Sedan har jag börjat fundera på om man skall fara på Popkalaset eller ej. Vill endast se en artist och det är September, och det känns väl lite onödigt att betala 26€ för att man vill se en artist. Men sen vet jag att det kan vara grym fiilis om vädret är soligt och det är mycket folk.Och då harmar det verkligen att man inte for... Men man får väl se var man hamnar :D

1. September-Mikrofonkåt
2.September & Petter-Baksmälla

måndag 6 juni 2011

Det är just sånhär Sommarlovsdagar jag bara älskar! Sola, umgås med härliga vänner, äta nypotatis och grillmat, äta glass, gå barfota, skratta, vad är bättre en de lixom?! Har med andra ord haft en härlig dag. Måste med säga att jag älskar sommaren, och att ha sommarlov! Detta sommarlov var bara så efterlängtat...

Dagen till ära får ni 2 sånger som höjer min sommarfiiilis! :)

Första sommarlovsdagen

Hej på er! Idag är det  första sommarlovsdagen. Har idag solat på balkongen med syster och tänkt på alla stackare som jobbar idag :P Skall nu dra iväg upp till byn och chilla! See You!

söndag 5 juni 2011

Söndag..

Hej på er! Hoppas ni njutit av den underbara sommardagen idag. Själv så har jag varit ute så mycket jag hunnit. Vaknade i morse i min lägenhet som såg lindrigt sagt äcklig ut! Men jag börjar bli van att städa den nu så med lite extra hjälp av Jenny och Emma så fixades det snabbt!

Sedan stack jag till bromarf. Har chillat med syster och luggit i solen lite, hälsat på fammo. Var också och tog årets första dopp (stolt är jag, det var grymt kallt men pinade ändå i mig) . Efter det så satt jag en stund på spiltan med Tommy, Ozzy och syster.
Det är just det här jag älskar med lediga dagar, att bara kunna göra vad man vill och när man vill!
 Jag och syster.

Bild från hamnen

Gårdagen i lite bilder..





lördag 4 juni 2011

04.06.11

Hej på er! Har idag varit på avslutning så nu är det officiellt sommarlov! Lovely!
 Superfiina Lina & Miri!
Vi hoppade över slutet av dimessionen och satte oss på Baywatch i solen och njöt istället!

Har idag annars inte gjort så mycket, haft kusin Cessi och Jesse+ 3 vänner till hos mig ett varv och äta.
Skall småningom göra mig i ordning till kvällen, för jag tänker fira  att jag klarat första året i gymnasiet!! See you later!

Avslutning!

Hej hopp! Skall snart dra iväg på avslutning och sen är det äntligen sommarlov! Säger bara lycka till och grattis till studenterna. Och sen ett grattis till denna filur som fyller idag, Grattis Antonia!

fredag 3 juni 2011

Fredag 3.6.11

Hej på er! Har idag tillbringat en dag i Åbo. De "obligatoriska" programet sög, medan fritiden var super! :D Yrade på i Hansa kvarteret, köpte denna jumpsuit från Gina Tricot! Har sökt en svart jumpsuit flera gånger utan att hitta den perfekta, men nu är den äntligen min! :D
Känner mig annors väldigt trött just nu,  blev bara några ynkliga timmar sömn i natt . Vi hade ju besök av mina småkusiner från Sverige och det var verkligen värt att sitta upp sent, för det var riktigt kul att lära känna dem mera. (träffade de senast då jag var 9år? 10 år? så det var ju en tid sen) Det blev bland annat tal om en sverige resa i juli...det skulle ju vara grymt kul! Jag och min syster är så påväg dit med eller utan lov av våra föräldrar!

Men nu ska jag se på lite film, njut av vädret, hörs senare!

onsdag 1 juni 2011

Onsdag 1.6.11

Bara en dag i Åbo och sedan avslutning och sedan är det på riktigt SOMMARLOV! :) I love it!

Sista riktiga skoldagen var alltså idag, verkligen skönt att ha klarat första året i Ekenäs Gymnasium. Sommarlov behövs verkligen nu.
Har idag varit i skolan, chillat på stan med Mathilda, Ellinore och co. Sedan begav jag mig till bromarf, har nämligen lovat att vara hemma i morgon när vi får besök från Sverige.
Hörs igen när jag har tid och orkar blogga!