söndag 31 juli 2011

Movie!

God morgon på er! Sovit gott? De har åtminstone jag gjort, satt ju barnvakt igår och gick och lade mig åt en elva tiden. Så skönt me en lugn helg, kom fram till att jag int haft en lugn helg sen april....så de behövdes vekligen!
Såg annors filmen Knight and Day igår, såg den mest för att Cameron Diaz är med för hon är verkligen en sjuktbra skådespelare, och i denna film var hon också de. Men nån annan som faktiskt spelar grymt bra så är det Tom Cruise!  Så filmen kunde inte vara annat en väldigt bra!



google

lördag 30 juli 2011

Höst 2011

Nästa vecka nått slag sticker jag till Åbo på  shopping, så håller som bäst på att kolla runt på olika hemsidor så att man vet va de finns för utbud :)

Lördag 30.07.11

Hej på er! Idag har jag sovit länge, och det behövdes verkligen. P.g.a värmen och jobbet lider jag av saltbrist samt magnesium brist. Vilket jag fick reda på igår när mina ben åter igen började krampa och jag nästan svimmade. Så idag skulle jag ta de lugnt men fick lust att reda upp/möblera mitt rum hemma hos mamma och pappa.

  Jag är riktigt nöjd med resultatet, saknas bara en matta till rummet och så skall spegeln upp på vägen så är det klart.(rummet behöver ju int vara supersnygg eftersom jag bara ändå använder de vissa helgar då jag är hemma hos mamma och pappa.)

fredag 29 juli 2011

Friendship!

Vänskap, har länge tänkt skriva det är inlägget men vet inte riktigt hur jag skall få de rätt. Men skall försöka nu. Vänskap, vänner är något alla behöver. För mig är vänner, de personer som man kan vara riktigt sig själv med. Man vågar säga det man tycker,skratta,litapå varandra, vågar fjantta sig, göra bort sig, göra galna saker och förståss ha dessa deep-talk tillsammans. Att umgås med sina vänner skall vara något man VILL göra, något som man ser längtar till. När det börjar kännas tråkigt, eller jobbig att ses är det inte en bra vänskap mera.  Något tynger ner den, något otalat, något finns därimellan och stör. Om du verkligen vill ha tillbaka din vän bör du då reda ut de så fort som möjligt innan det blir större.
Det finns också de vänner man sakta men säkert växer ifrån, man går olika vägar. Men man kommar ändå alltid att ha de goda minnena ihop.
Jag värdesätter mina vänner högt, och de betyder allt för mig. <3




Fredag 29.07.11

Hej! Sory för dålig uppdatering här de senaste dagarna.Har haft fullt upp. Onsdagen jobbade jag 7-15.oo. Senare på kvällen blev det mat på spiltan och glass på stallkrogen med Jessi och Nilla. Lite cruising hann vi också med ;) 
På torsdagen hann jag hem från jobbet och på en promenad innan syster övertalade mig att hänga med till Torparrian. Väl där så upptäckte vi att majoriteten av besökare var 50+ men de fanns dock några undantag som vi hängde med större delen av kvällen.  Blev riktigt mysigt till slut när regnet öste ner och det åskade och man dansade och chillade. Åt en 1 tiden var jag hemma och somnade genast, 5 timmar senare va det dax att fara på jobb. SISTA arbetsdagen, lovely! Jobbade dessutom bara till 13.oo!
Efter jobbet somnade jag och vaknade åtta . Skall nu lägga mig och kolla film, skall också skriva ett blogg inlägg som jag tänkt skriva en tid men inte riktigt vet hur ja skall formulera mig så att de blir rätt.

tisdag 26 juli 2011

Nu!

Skall nu småningom logga ut från den där Facebooken som tar så mycket tid...och sedan lägga mig och läsa lite, är mitt upp i denna bok!! Hittills verkar den riktigt okej! Så god natt på er!

Tisdag 26.07.11

Hej! Har idag jobbat till 15.00 efter jobbet var det promenad med Nilla som gällde. Gick i 1 timme och 20 minuter, efter det duschen och sedan upp och träffa Linda och Emma. Bjuder för första gången ever på en sneak peek på min klädsel. :P

måndag 25 juli 2011

Måndag 25.07.11

Hej :) Måndag igen, sjukt hur veckorna bara far förbi. Om typ 3 veckor är det slut på det härliga sommarlovet..:(  Men samtidigt skall de nog bli riktigt kul att börja skolan igen. Men innan dess finns det en hel del som skall göras.
-Skall shoppa en dag i Åbo med familjen
-Skall besöka Helsingfors med fiina vänner.
-Fira Nillas 18 års dag så hon inte minns att hon fyllt ;)
-Jobba 4 dagar i juli och 3 i augusti.
-Tillbringa en dag på havet.
-Sola, festa och bara umgås med härliga vänner!
-och mycket mer..

Har idag jobbat 7.oo-15.oo, sedan har jag varit på  1 ½ timmes promenad/länk. Så skönt att få springa av sig lite, har varit grymt onyttig under helgen så det kändes rätt bra att få röra på sig.  Har idag också helt förälskat mig i Adeles sång- I set fire to the rain. Den är så fin på nått konstigt sätt!


söndag 24 juli 2011

Ännu en chill låt av Pitbull!

Lördakvällen i korthet!

Hej :) Hoppas ni hade en superbra lördagkväll? Min var iallafall riktigt bra. Har alltid så kul med mina galna brudar :)  Kvällen började hos Nilla (med en flaska vin och ölspel)
Sedan bar det av till rian med Hanna, Mimmi och Emma. På rian blev det dans och mera dans. Åt en halv två tiden blev det start hemåt. I bromarf blev det "fönster klättring" och sedan ett nattdopp. Fyra tiden så somna jag iallafall.
Idag vaknade jag relativt pigg och glad. Har ätit glass och hängt med Nilla. Senare blir det film med Ozzy!
Scotts-Dagny

lördag 23 juli 2011

Lördag 23.07.11

Hej :) Hoppas ni hade en fredagkväll, min var riktigt bra. Simmade, grillade och besökte Hangö med Nilla och Dennis. Hem var vi någongång ett tiden och då var jag så trött att jag genast somnade.
Idag har jag sovit till en tio tiden och sedan int egentligen gjort någo speciellt(man dör ju av värmen bara man rör sig lite) Men fast det är så varmt skall jag ta en kort promenad, senare blir det att hoppa i duschen och göra sig redo för att dansa hela kvällen. Skall nämligen till rian med Hanna, Emma och Mimmi och Nilla. Scotts skall spela där ikväll :)

 Det är något med Torparrian på sommaren,dansen,fiilisen, folket och långa varma sommarnätter. I just Love it!

torsdag 21 juli 2011

Torsdag

Hej på er! Idag har jag varit extremt slö eller rättare sagt lat. Jobbade till tre, kom hem från jobbet och somnade genast, vaknade nu åtta tiden först. Hoppas bara man inte får feber till helgen, för det skulle verkligen vara deprimerande att missa Scotts.

I morgon blir det jobb till 13.00, så grymt skönt att ha kortare dag på fredagar.
Skall nu kola film, hörs i morgon :)

onsdag 20 juli 2011

Min inköpslista till hösten!

1. En svart vindtät rock, perfekt att ha när man är ute på promenader/länk i höst. Den kan ju även användas tillvardags.(Från Stadium, 149 €)


2. En ljus mysig tröja skulle inte sitta helt fel i höst.(Gina Tricot 19,90€)



3. En mörkare skjorta, perfekt till vardags. (19,90€ Gina tricot)
4. Ett par nua jeans är ett måst, gillar denna modell. (lindex 39,90€)
5. SKALL ha en liten brun väska!(lindex 19,90€)
6. Ett par skor måste man ju ha, och jag har nu fått nån konstig förälskelse i denna modell..(acne 400€)
 7. Smycken i mängder vill ja alltid ha, men just nu detta armband speciellt. (nelly.com 52,90€)



Onsdag 20.07.11

Hej på er! Bloggade inte igår när jg kom hem från bion var så trött. Bion var helt klart sevärd, lite synd att det var sista filmen!
Idag har jag jobbat och sedan hängt med Miri och Jessi. Sedan blev det promenix och simning med Nilla. Väntar nu på mumsig grillmat som pappa fixar!

tisdag 19 juli 2011

Tonight it´s Harry Potter!

Hej på er! Har jobbat till tre sedan slöat typ. Skall nu göra mig i ordning och sedan bege mig in till ekenäs med mamma. Skall via min lägnhet ett varv och sedan plocka upp syster och Johanna, sedan blir det Harry Potter 7 del 2 på bio, är riktigt taggad att se hur de hela slutar måst jag medge. För några år sedan var jag riktigt  nörd när det gällde Harry Potter. Såg alla filmerna och läste de 3 sista böckerna. Så i princip vet jag ju hur det slutar men det är ändå en helt annan sak att se de på bio än att läsa de.

måndag 18 juli 2011

Måndag 18.07.11

Hej Hej :) Har idag jobbat till tre, sedan spenderat kvällen med Nilla. Efter det joinade vi Hanna, Emma och Linda. Slutade med 5 väldigt slöa tjejer satt på spiltan och chillade. En riktigt bra måndagkväll! :D

I morgon blir det jobb till tre och sedan kanske Harry Potter 7 del 2!

söndag 17 juli 2011

Det var den lördagen!

God morgon på er, eller för mig är det morgon än. Vaknade för en timme sen så, (speciellt god var den dock inte.)
Igår firade vi fiinaste Amy, och som vanligt när gänget får fiilis blir det oftast ganska sent, och denna gång var inget undantag. Halv sex på morgonen begav vi oss på efterfest, då hade man dansat benen av sig hos Amy, sjungit, druckit och pratat skit!
Efterfesten var  långt ute i skogen åt Nitlax hållet. Bastu, simning och chill blev det där. Klockan nio smällde jag ner mig på en utbäddbar soffa och somnade och vaknade ordentligt för en timme sen.
En riktigt bra kväll blev det ändå sen :)

Nu ut i solen och samla krafter för kommande arbetsvecka! :)

lördag 16 juli 2011

Hejsansvejsan, Alexandra bloggar!


Som rubriken redan säger så är det Alexandra som bloggar! Sitter med syster på balkongen och chillar,lyssnar på musik och har det skoj. Marlene sticker snart i väg med Hanna till Amy som firar sin födelsedag,Grattis! Blir hemma med lillebror. Ska laga kladdkaka och titta på film med han,och hoppas lite på att Johanna kommer ner en sväng för att hålla mej sällskap,sku va naajs! Jepp vi kanske hörs igen ;) Nu sticker jag. PoSS

Lördagen 16.07.11

Hej! Hoppas ni hade em bra fredag kväll, själv tog jag de riktigt lungt så man orkar ikväll istället ;)
Har idag städat i klädskåpen, både mit toch i min systers...(hon behövde verkligen hjälp att gå igenom det, och det skadar ju aldrig att få tillbaka alla kläder hon lånat heller...)

           Före!                                                                                      Efter!



 Mina kläder som hon lånat och aldrig gett tillbaka !



Skall nu dra ut på promenix/länk och sedan blir det mat och sen småningom dra i väg och fira Fiiiinaste Amy!! Stort Grattis till dig! :D

Mina nya shorts!

Hej, så här blev de fula byxorna jag sydde om igår, har tyvärr ingen "före" bild så ni får nöja er med det här! Jag är iallafall nöjd med resultatet!

fredag 15 juli 2011

Fredag 15.07.11

Hej på er! Idag har jag jobbat till 13.45, vilket kändes helt härligt när man annors jobbar till 15.oo. Efter jobbet kom jag hem städade, packade presenten till fiinase Amy som fyller i morgon och så sydde jag om ett par gamla fula byxor till shorts(och det blev väldigt lyckat enligt mig, bild kommer senare)  Efter att ha gjort allt detta med en jävla stress så kom huvudvärken...(brukar ofta ha huvudvärk om jag stressat en längre tid och sedan slappnar av)  Så slängde mig i badkaret. Så ljuvligt att ligga i varmt vatten med en massa ljus på omkringen att jag somnade. Vaknade en timme senare, och har nu lagt en hårinpackning,ansiktmask och känner mig superfräsch!

torsdag 14 juli 2011

Torsdag 14.07.11

Hej :) Har idag jobbat till 15.oo, efter det blev det padva strand men Jessi, Miri och Nilla. Efter en stund på padva blev det lite ut och åka ;)
Kvällen slutade iallafall hos Jessi med grillmat och kladdkaka, mums!! (bestämde i måndags att sluta godisstrejka, klarde hela 27 veckor. Är riktigt stolt över mig själv, har nu misst det där godissuget som fanns förr)  Så nu är det bara att äta när jag känner för det.


I morgon blir det jobb till 13.45 och sedan kanske en sväng till Tenala och hälsa på Ellinore! :D

onsdag 13 juli 2011

Onsdag 13.07.11

Hej :) Har idag jobbat till 15.00 och sedan varit på skvaller med Miri. Fick idag Dermosil grejjerna jag beställde på jobbet. Är riktigt nöjd med produkterna med tanke på det låga priset och så.
Skall nu dra ut på promenad eller till gymmet, måst se lite! Ha de bra!

tisdag 12 juli 2011

Tisdag 12.07.11

Hej! Har idag jobbat till 15.oo, men det kändes betydligt längre. Efter jobbet stack jag och mamma in till ekenäs. Kollade lite i butiker och annat chill. Efter det så tillbaka till bromarf. Bestämde mig för att ge mig ut på en lång promenad, och det blev det. Sprang halv vägen så det kommer kännas i benen i morgon...

Morgon dagnes planer är jobb 7.oo-15.oo sedan skvaller kaffe med Miri :)

Inköpen från förra veckan och idag!

 Dessa tygskor är från Seppälä för ynka 7,50 €/st
 En röd topp från Lindex 14,95 €
 Mina nya favorit örhängen från Seppälä 7,95€
 2,95€
2 nya nagellack inhandlade idag, lite nya mera "udda" färger. 5€/st
 Grön topp från Lindex 7,50€

Vit t-skjorta från Lindex 14,95?
En mörkblå t-skjorta från Vero Moda

måndag 11 juli 2011

Några bilder från torsdagens shopping..


Helgen!

Hej :) En tid sen jag blogga. Har haft fullt upp från morgon till kväll. Fredagen jobbades det till två sedan tillbringaes kvällen på padva med Johanna,Syster, Nilla. Efterdet chillade jag och Nilla på spiltan. Lördagen var det torg och baltic Jazz med Jessi,Miri och Kia som gällde. En annorlunda men härlig kväll. Tror int vi far till dalsbruk på en tid igen ;)
Söndagen vaknade man upp med miljoner myggbett och bitmärken(höhöh)  var sedan på mat till skatafé med mamma och pappa. Kvällen spenderades med Miri och Jessi, kollade film, snackade skit och hade de bara allmänt slött!

Idag har jag jobbat, efterdet promenad och simning med Nilla i regnet. Tycker det är så somrigt att simma när det regnar.,,,
Har också hängt med Hanna någon timme, riktigt kul de med! :D

torsdag 7 juli 2011

Torsdag!

Hej :) sorry för dålig uppdatering, har varken haft tid eller ork! Men nu ska jag ändra på det och vara lite effektiv igen!
Gårdagen spenderades med Nilla. Blev en timmes promenad och simning och sedan skulle jag ännu cykla hem så man var riktigt slut när man kom hem.
Idag har jag jobbat till 14.15 och sedan var jag in till ekenäs ett varv. Passade på att shoppa lite. Det blev två par skor, 3 toppar, 2 par örhängen. Så någo fick man ju med sig hem iallafall. Bilder kommer i morgon(jag lover). Kom hem från ekenäs en sju tiden och då var det en träff med Hanna som gällde. Har suttit i solen och chillat! Nice tordag me andra ord! Hörs i morgon!

tisdag 5 juli 2011

05.07.11

Hej :) Bloggade inget i går eftersom jag somnade genast när jag kom hem från jobbet. Vaknade åt en sex tiden och kollade då Gossip Girl säsong 3, och sedan sov jag igen.

Idag har jag jobbat till 15.oo och nu är det promenad med Nilla som är nästa och sedan kanske lite gym. Hörs senare!

söndag 3 juli 2011

Söndag 03.07.11

Hej :) Hoppas ni hade en bra lördag och att er söndag också varit bra! :D Åtminstone har min lördag och söndag varit bra. Lördagkvällen spenderades i bromarf, det var ju bromarfnatt. Yrade på där, men måst medge att bändet som spelade där verkligen sög. Efter bromarfnatten blev det spiltan där det var mera musik, dock mycket bättre. Senare blev det efterfest hos antonia. Och sju i morse kom cessi och jag hem. :)

Idag har jag hängt med Emma, Mimmi och Hanna. Varit på stranden, in till ekenäs och spelat volley.
Riktigt lyckad helg med andra ord! :D

lördag 2 juli 2011

Lördagkväll!

Hej, fiiilisen 0 men sticker iallafall iväg och simma med Cessi nu. Senare bromarfnatten! ses där!

Fredagen i några bilder..




Lördagen 02.07.11

Hej :) Hoppas ni hade en bra fredagkväll? Min var riktigt lyckad, började med grillning med fiinaste flickorna och sedan drog vi till rian och dansa. Riktigt chillkväll och har verkligen inte skrattat så mycket på länge. Åt en klockan två på natten återvände Cessi och jag hem, svettiga och trötta. För det var sjukt varmt att dansa när det redan från förrut är varmt ute. Riktigt kul me en nykter fredagkväll! (bilder kommer senare)
Idag har vi hängt på byn och ätit glass. Senare stack jag och Nilla till stranden, men vi hann bara ligga där en stund innan vi hörde åskan och stack hem. Skall nu ta de lugnt, senare blir det bromarfnatten. '
See You!

fredag 1 juli 2011

Fredagkväll it is!

Fredag kväll it is, en väldigt varm sådan dock. Har idag svettats ihjälp på jobbet och har nu överlevt första veckan! :) 
Nu blir det att grilla med Fiiiinaste flickorna mina! :D Ha en superbra fredagkväll! :D