onsdag 31 augusti 2011

Onsdag 31.08.11

Hej!
Idag har jag varit riktigt effektiv, tog mig i kragen direkt när jag kom hem från skolan 16.oo. Skrev två essäer, diskade, dammsugade, bäddade, plockade upp! Så nu kan man bo i lägenheten igen.
Lite över sju stack jag iväg på ett pass Body Attack. Grymt tungt att träna när man är flunssig, men pinade mig ändå!

Skall nu slänga huvudet på dynan, så man orkar till skolan till åtta i morgon! God Natt!
(p.s ja lovar att ja skall bli bättre på det här med bilder i inläggen)

tisdag 30 augusti 2011

Tips!

Tisdag 30.08.11

Hej!
Sorry för dålig uppdatering här men har inte haft tid och så ar mitt internet bara stärvat.(vilket de ännu gör för det stänger av sig precis när som helst)
Gårdagen spenderades i skolan från 9.30-17.15 sedan drog jag iväg på ett pass Body Attack. Efter det fixade jag lite mat och sedan var ja så trött att jag genast somnade.
Idag har det varit skola från 9.30-15.30, sedan hängde jag med några vänner på café. Sedan drog jag iväg till Sportten för ett pass RumpaMage, men blev sedan också på att pass body step. Så nu är jag grymt trött och läxhögen enorm, kylskåpet tomt, lägenheten ostädad....suck! Ibland saknar man verkligen att bo hemma, då kylskåpet alltid är fullt, och huset städat!

söndag 28 augusti 2011

Finally Home!

Hej!
Hoppas ni hade en bra lördagkväll? för min var iallafall riktigt bra! Chillade med en massa folk, drack och dansade! Blev också lite livräddning(typ), scotercruis och djupa samtal! Kvällen var iallafall riktigt lyckad! (måste ju passa på att fira sommarens sista helg, för när augusti e slut så är det riktigt höst enligt mig)

Att vakna i morse var också riktigt bra, ingen krabbis men grymt trött efter att ha sovit lite och obekvämt!
Dagen har spederats i vår stuga med övernattnings folket, lyssnat på musik, tagit en återställare och cykling!  Har också hunnit til fammo ett varv på morgonmål!  Efter många om och men så är jag  nu ÄNTLIGEN HEMMA!

Skall nu hoppa i duschen och sen söndags skvaller med Hanna och Emma!
Ha de gött!

lördag 27 augusti 2011

Lördag 27.08.11

Hej!
Skall nu småningom börja fixa mig och sedan dra iväg med fiina vänner till Skatafé på forneldarna!
See You there!

fredag 26 augusti 2011

De senaste timmarna..

Har jag spederat i badet, så sjukt skönt att ta ett långt bad! Behövdes verkligen för nu har huvudvärken lättat lite!
 Måste passa på att tipsa om mitt nya favorit schampoo! Från Schwarzkopf och doftar underbart!

Fredag 26.08.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag, för min har inte varit speciellt bra. Vaknade med huvudvärken som jag fick igår när jag spelade tennis och var på fatburning. Sedan ringde jag för att kolla lokalen där vi skulle ha konvent men tydligen så var den redan reserverad just den helgen så nu blir de att ändra på allt. Suck..
Skoldagen löpte endå okej, och jag lyckades ta mig till bromarf utan större problem. Men huvudvärken hängde också me....
Skall nu ta och göra undan alla läxor och sedan lägga mig i badet och sedan se vad fredagkvällen har att erbjuda :)
Ha de bra!


Läxhögen...
Min kissekatt är förståss med ;)

onsdag 24 augusti 2011

Kort kvällsinlägg!

Hej!
Blir ett kort kvällsinlägg. Jag pinade mig till gymmet som jag skrev och fast jag knappt sovit något i natt så klarade jag av en timmes gymträning och en timme Body Attack! Men det var tungt!

Mumsar nu kvällsmat(allt försent jag vet..,)  Sen skall jag slänga huvudet på dynan och ta igen förra nattens sömn!
Sov Gott!

Back Home!

Hej!
Jag är nu tillbaka hemma efter ett dygn på högsand med nybörjare och tutorer. Riktigt roligt var det. På schemat stod allt från lekar till grillning,
 Tutorer 2011-2012 (bild snattad av Lina)
Dragkampen som förståss vanns av tutorerna! Varken nybörjare eller lärare hade en chans ;)
(bild av Lina!)

Är nu lite trött efter  högsand, men skall ändå pina iväg mig till Sportten på träning!
Hörs senare!

måndag 22 augusti 2011

Måndag 22.08.11

Hej!
Har idag varit i skolan från 9.30-16.00. Vi har som bäst besök från en skola i Kina, så den första lektionen gick ut på att höra om kina, kinesisk musik, godis, m.m Riktigt intressant var de!

Efter skolan blev de träff med fiiina Emma, vet int när jag senast sett henne. Så de fanns en hel del att prata om ;) Efter det drog jag i väg till Sportten på ett pass Body Attack. Har ju bestämt mig för att träna nu, så skaffade till och med ett månadskort dit!  Har bestämt mig att under den här månaden som kommer skall jag åtminstone ha varit 25 gånger på sportten! (måste alltid lägga en minimum gräns för annars blir jag lat)

Sorry för kvaliteten på bilden..


Skall nu göra läxor och packa. Sticker i morgon iväg med alla nybörjare i gymnasiet till Högsand för en natt. Så blir nog ingen uppdatering i morgon!
Ha de bra!


söndag 21 augusti 2011

Just nu!

Hej!
Håller som bäst på att packa och blogga. Sticker in till ekenäs i kväll men före det träff med Hanna!
Hörs senare!

lördag 20 augusti 2011

Lördagsmys!

Hej!
Har idag sett efter den där snälla lillkillen och hans syster. Så var tvugen att stiga upp halv sju, men de kändes faktiskt inte så jobbigt!  Dagen gick snabbt, lekte i skogen, kollade film m.m. Efter att jag suttit barnvakt blev det en promenad och i kväll tänker jag bara ta de riktigt lugnt.(har huvudvärk och är trött)
Ska se film och käka något gott.
Jag är nämligen barnvakt åt min bror så kan inte lämna huset. Men de känns ganska bra att sitta hem idag, var ju ändå ut på tidig cruis igår med Nilla, Jessi och Miri! En minnesvärd resa ;)
 Nu står Wallander står på schemat!

Ha en bra lördagkväll! :)

torsdag 18 augusti 2011

Torsdag 18.08.11

Hej!
Idag har jag varit effektiv. Det känns bra nu efteråt när allt man borde gjort är gjort och lite till. Har hunnit med en skoldag från 8.oo-16.oo (tack och lov var den sista 1 ½ timmen jomppa, hatar verkligen dagar då man bara sitter och försöker lära sig en massa flera timmar i sträck) efter skolan fixade jag enkel måltid, gjorde undan lite läxor. Efter det  blev det ett pass Fatburning med Lina. Första gången jag testade det och det kommer garnaterat att kännas i morgon. Men gillar så känslan när man verkligen tränat riktigt ordentligt!
Efter träningen blev det dusch och sedan fixa mat och städa lite i lägenheten.

I morgon sticker jag tillbaka till bromarf eftersom jag har jobb hela lördagen.
Ha de bra!



tisdag 16 augusti 2011

Tisdag 16.08.11

Hej!
Idag har skolan dragit igång för min del. Så har tillbringat en tid där, var ju tutor så skulle ta hand om alla nya ettor. Vilket var riktigt kul!
Efter skolan hänge jag med Amy några timmar, har ju knappt sett henne under hela sommaren! Så chillade några timmar.
Nu har jag just fixat en riktigt måltid åt mig :P dvs brolier,sallad,ris! (brukar ju normalt leva på mikromat)

Skall snart hämta mitt minneskort som försvann på midsommaren :P
Ha de gött!

måndag 15 augusti 2011

Måndag 15.08.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra start på veckan. Själv vaknade ja efter 14(?!) timmars sömn i natt, riktigt pigg och glad. Packade och fixade mig och begav mig sedan till ekenäs.
Har varit en sväng till skolan på tutor träff och sedan bara packat upp.
I morgon drar skolan igång och konstigt nog känner jag mig riktigt taggad för ett nytt läsår.(hoppas den känslan håller i sig..)

Skall idag ännu ut på promenix, handla mat och kolla böcker,scheman m.m
Ha de bra!

söndag 14 augusti 2011

Konfirmation!

 Jag och syster <3
 Johanna, Alex och Viktor!
 Massor av kusin kramar blev det!


Tänk att mina lilla syster redan blivit så stor?! Det känns som om det var igår hon låg på golvet och skrek, byggde kojor, lekte en massa osv. Tänk va tiden går fort...

3 bilder från igår!


 NIllas första minuter som 18 åring!


4 fina flickor påväg hem!
Fiinaste Miri!

Grattis Nilla!

Hej!
Hoppas ni hade en bra lördag, för det hade jag! Kvällen började med att några pers satt i hamnen och talade,drack,skrattade. Efter det styrde jag och Födelsedagsbarnet Nilla iväg mot ekenäs. Där vi hade riktigt roligt!!(hör och häpna kameran användes faktiskt under ´kvällen, men lite små suddiga är de dock :) )
Somnade en 3-4 i morse och var tvugen att stiga upp före nio för att ta mig till bromarf. Har nu fräschat upp mig och skall snart dra iväg på syster konfirmation!

Ha de bra!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN NILLA! (en gammal bild snattade från Fb, men ni får en lite nyare bild senare  )

lördag 13 augusti 2011

Lördag 13.08.11

God morgon!
Hoppas ni hade en superbra fredagkväll, för min var riktigt bra. Jag och Nilla stack till rian en tio tiden. Vi chillade, träffade nya människor, dansade, skrattade m.m Så riktigt bra blev det!
Tyvärr blev det som Nilla sa med kameran den var med, men inga foton togs på rian. Hemma var jag iallafall ca halv två tiden, och somnade genast!
Enda bilden från igår, på vad jag tog på mig när jag stack till rian! (Shit jag börjar ju nästan bli duktig med dessa sneakpeak)


Idag blir det att städa för min syster har konfirmation i morgon. Skall också pina ut mig på promenix och sedan hitta på någo kul ikväll!
Ha de gött!

fredag 12 augusti 2011

Sticker iväg nu!

Tjena!
Sticker snart iväg till rian med Nilla. Jag har till och med kameran med så ni kanske  får några bilder i morgon.
Ha en superbra fredagkväll!

Fredag 12.08.11

Hej!
Inget bloggas igår för jag stack in till ekenäs direkt på morgonen, måddes stor städa och fixa lägenheten. Och tydligen hade mitt internet i lägenheten börjat stärva, så slapp inte in på internet.
Efter att jag städat, fixat osv, blev det träff med Lina. Chillade, åkte på stan och besökte glassbaren på hotell Sea Front. Var riktigt god glass och en väldigt lugn plats.

Senare på kvällen drog jag ut på promenix med Miri. Efter promenaden blev det dusch och sedan kollade jag några avsnitt Gossip Girl säsong 4, man blir så sjukt beroende av det...
Somnade åt en et tiden, efter ett märkligt samtal med min syster ;) men det fick mig också att små le :P

Idag har jag tillbringat dagen, med att söka den perfekta presenten till en god vän, men jag suger verkligen på det där med presenter. Specillt dåligt går det när det är en väldigt god vän och man inte har flera 100 lappar att kasta omkring sig.!
Men någo skall man komma på till min fiiina filur Nilla :)

Ikväll blir det kanske rian, får se! Vi hörs!

onsdag 10 augusti 2011

Besök på ramsdal!

 Kastade på mig detta och begav mig för att besöka syster i Ramsdal!
 Fiiiinaste syster och Johanna!
 Träffade också på dessa fjantar :P
 Kollade volley mellan konfirmander och föräldrara!
Hängde med Johanna och Alex och Viktoria :)

tisdag 9 augusti 2011

Kvällsinlägg!

Hej på er!
Har tränat på gymmet som aldrig förr och varit ut på en promenad. Tog verkligen i på gymmet idag, så i morgon kommer de att kännas :P
Efter dusch och mat drog jag ut och träffade Hanna! Gick bara om kring på byn och pratade, riktigt nice!  Man måst ju passa på att ses nu innan hon drar iväg till pargas och jag till ekenäs.

Skall nu bädda ner mig med Gossip Girl säsong 4! Sedan sova! God natt!
Bjuder på en bild Blair och Serena, jag skulle också vilja leva lyxliv i Paris...:P

Tisdag 09.08.10

Hej på er!
Hoppas ni haft en kul dag trots att de regnat hela dagen. Själv har jag jobbat, suttit barnvakt till den snälla lillkillen på 8 år. Så min dag har bestått av Turtles spel och Disney filmer. Måste faktiskt medge att de finns få moderna barn filmer som slår klassikerna dvs, törnrosa, robin hood, lejonkungen osv. Så jag och lillkillen har mumsat godis och kollat film typ halva dagen. Helt bra att jobba en sån här dag när man inte ändå har någo bättre att göra.
Skall småningom dra iväg på en timme gym och senare träff med Nilla!
Ha de bra!

måndag 8 augusti 2011

Självförtroende!

I går när jag och Hanna satt och pratade kom vi in på Självförtroende. Jag har länge tyckt att allt flera lider av dåligt självförtroende,( inte för att jag nu menar att mitt självförtroende är på topp 24/7 heller, men anser ändå att mitt är helt bra.) . Visst det är okej att ha "sämre dagar" nångång också, men inte att man jämnt går och tycker att man inte är värd nån, man e ful, man klarar inte de och att man inte kan något osv... Är det så man går och känner och tänker jämnt är de defenitivt fel på någonting.


De flesta jag har prata med så är det alltid någon som orsakat dessa tankar, en vän, en partner, en familjmedlem eller en bitch. Är det din vän som får dig att känna dig dålig och alltid påpekar dina dåliga sidor och aldrig låter dig skina, så är den personen inte din vän!!

En partner kan omedvetet skada dig och speciellt om ett förhållande tar slut lägger många skulden på sig själv. Visst de är tungt när någon som funnits där försvinner, ´men du kan vara värd nån som är tusen gånger bättre och som älskar dig över allt annat och alltid finns där för dig.

En familjmedlem kan i ilska,sorg slänga ut vilken anklagelse som helst, men innerst inne så älskar han/hon dig ändå.
Sist men inte minst en bitch, hon som alltid ser ner på andra sprider rykten osv, då är det bara att inse hon har  dåligt självförtroende och måst hacka ner på någon annan, eller så är hon bara avundsjuk på dig.
Så gå med näsan i vädret och rak i ryggen och ta ingen skit från henne.

Sist men inte minst TRO PÅ DIG SJÄLV! Du kan om du vill så enkelt är det, och tror inte du på dig själv vem skulle då tro på dig?

Några enkla tips för dig med dåligt självförtronde,
-umgås med vänner som får dig att le, skratta och skina.
-Skäm bort dig själv för du är absolut värd det!

Måndag 08.08.10

Hej!
Hoppas ni sovit lika länge och gott som jag inatt (behövde verkligen få sova ut, under helgen så ha ja sovit  7 timmar då från fredag till söndag)
Vinkvällen på lördag var riktigt kul, men de slutade i Tenala på en fest. Verkligen kul att festa med en annan åldersgrupp i mellan.
På söndag blev det söndagshumor med Nilla. Senare förflyttade vi  oss till spiltan med Jessi, Miri och Axe. Efter det stack jag iväg för att träffa Hanna. Linda och Emma joinade också en stund.
På kvällen blev det ett bad och se Gossip Girl säsong 4, perfekt söndgasmys!

En sång som fasnat på hjärnan efter denna helg.

Idag blir det att vara barnvakt till min bror nu till en två tiden sedan promenad och sola lite! :)

lördag 6 augusti 2011

De senaste dagarna..

Hej
Sorry för att jag inte varit så aktiv här de senaste dagarna, men har haft fullt upp och njutit av sommardagarna.
På onsdagen umgicks jag med Nilla, syster, Johanna. På kvällen fixade jag lite på mina möbler.
Torsdagen spenderade med fiina Lina, allt från strandhäng till onyttig pizza på koti pizza. På kvällen så solade vi vid en mysig strand och skvallrade och sedan cruisa vi lite.
Fredagen spenderade från elva tiden till sex tiden på sjön, de blev mat i Kasnäs och kaffe på högsåra(som var en väldigt mysig plats fick sån vi på saltkråkan fiilis,) Efter det blev de att fixa sig på en halv tímme och dra in till ekenäs på invigningsfest till Miri. Där blev det skvaller och chill med Jessi, Lina, Miri och Kia. Hängde ute på stan till en två tiden innan jag begav mig till min lägenhet för att få några timmars sömn innan min kusin skulle plocka upp mig klockan sex på morgonen.  Vaknade dock av mig själv redan 5 helt pigg, så han till och med fixa lite i min lägenhet! Kom hem till bromarf lite före sju och somnade ganska snabbt  och vaknade åt en elva tiden.
Skall nu kolla film, senare vinkväll. Hoppas ni har en superlördag!

tisdag 2 augusti 2011

Shopping i Åbo!

Hej på er!
Ha idag spenderat dagen i Åbo, har sprungit på där sedan 10 i morse och var tillbaka en sju på kvällen, så nu är armar och ben helt sjuka. Lyckades hitta lite kläder också ;) 

 Äntligen hittade jag en Everest rock, som jag sökt så länge! I love it!
 Nya byxor också!
 En sportbh och en träningstopp, ja har tänkt bli sportig nu till hösten...för se hur de går!

 2 nya toppar från HM i höstiga färger.
En rödaktig tröja, helt sjukt bekväm!(ignorera mina tår som kom med på bilden..)

+några toppar till.
+ett rött läppstift(har sökt et sånt länge och äntligen hittade jag ett som jag gillar)
+underkläder, sockor.
+svart tröja


Har också hunnit med en träff med Hanna, Antonia,Linda, Emma och kenneth på spiltan. Senare ett kvällsdopp med syster och så med lite matt-tvättning!
Shit va jag ha varit effektiv idag!  Skall nu avsluta dagen med bastu och sedan fixa mat med syster.
I just love this summmerdays!
Ha de gött!

måndag 1 augusti 2011

Måndag 01.08.07

Hej på er! Tänk redan 1 Augusti, helt sjukt hur snabbt sommarlovet har gått. Tyckt att de var just man skrev att det var första sommarlovsdagen...
Har idag hängt i ekenäs med syster. Var också ett varv och kollade in Miris lägenhet, som var riktigt mysig. Var också ett varv via min egen lägenhet efter bord och stolar som skall målas och fixas lite. Hade idag också en snäll och vänlig diskussion med mina grannar. (Vi har ju int tidigare kommit så bra överrens...efter mina chillkväll och så...) Och jag fick känslan att de gillade mig lite mera nu, bara jag gav dem en chans. Men så är det väl med alla, bara man ger dem en chans inser man hur trevliga/roliga de är, men hur många chanser skall man ge?

Efter det så åkte jag tillbaka till bromarf, har sedan resten av dagen hängt med Nilla och Hanna. Åt en sju åtta tiden blev det stranden med Cessi. Satt där och såg solen gå ner, det var riktigt fiint faktiskt.
Skall nu hoppa i duschen, och lägga mig tidigt så jag orkar en hel dag i Åbo i morgon! Ha de bäst! :)