torsdag 29 september 2011

Torsdag 29.09.11

HEJ!
Har skrivit undan enkka provet som gick extremt dåligt, men nu är det undan Happy Day!
Väntar nu på att Nilla skall plocka upp mig så sticker vi iväg till simhallen och efter det hem till bromarf. Måst hem och fira världens bästa pappa som fyller år i dag! I morgon är jag ledig så då väntar mig en sovmorgon och senare blir det ett besök i min gamla skola och sedan Konvent på kvällen! :D Stackars alla nybörjare....

Ha de bra!

onsdag 28 september 2011

Onsdag 28.09.11

Hej!
Idag har jag varit sjukt effektiv, gick till skolan  och skrev ett modda prov. Klockan nio var jag klar med det, hängde ändå i skolan till en tio tiden. Sedan gick jag hem och byte kläder och gav mig sedan ut på en 2 timmars rask promenad.  Efter det har jag storstädat hela lägenheten

 


Nu är hela bokhyllan helt sorterad och fint fixad!
Köket har aldrig varit så rent som nu!

Skall nu fixa mat och duscha och läsa lite på engelska provet till i morgon!
Ha de bra!

tisdag 27 september 2011

Tisdag 27.09.11

Hej!
Har idag varit i skolan från 9.15-14.15. Skoldagen har bestått  av konvent och lite mera konvent!
Efter skolan drog jag iväg till simhallen med Nilla. Simmade på i en timme. Testade bland annat på hur snabbt jag kunde simma 100 meter, klarade det på  2 minuter och 20 sekunder. Skall försöka bättra det till 1 minut och 30 sekunder innan oktobers slut.
Sen simhallen har ätit gott och försökt reda upp lägenheten lite och läsa på engelskan.
Men inget av det har gått speciellt bra!

Bilder från fredagen!





Fyra bilder från fredagen, i dålig kvalitet och suddiga men enjoy!

måndag 26 september 2011

Ett kvällsinlägg!

Hej!
Efter att ha jobbat med skoluppgiften i en timme och lyckats skriva tre rikigt bra sidor, så tackade jag Ja då fiiina Miri ringde och frågade om jag kom med på mat till Herold´s.(har inte ätit där sedan november ifjol kom jag på...)  Efter en supergod lövbiff, så vandrade vi i höstmörknet på stan och åt glass, skvallrade och bara tog de lungt. 
Efteråt så tog jag en rask promenad och sedan kollat lite film!
Såna här chill måndagar borde jag ha oftare!
God Natt!
Bjuder dagen till ära på en låt som spelas hemma hos mig nu!!

Måndag 26.09.11

Hej!
Har idag haft skoldag till fyra vilket varit väldigt tungt, finns inget tråkigare än att sitta i skolan till fyra på en måndag med engelska som sista timme! suck...
Skall NU ta itu med denna skoluppgift så att man sedan har kvällen ledig!

Skall som bilden visar skriva en uppsatts om knark. Varför man man tar det, hur man påverkas, hur kan man förhindra de, vem bär ansvaret för det osv.....

söndag 25 september 2011

Söndag 25.09.11

Hej!
Ingen uppdatering igår eftersom jag kände mig så död.
Fredagen spenderades i mitt på lite chill sedan stack vi iväg till Oscars på mera chill och där slutar mitt minne. Vaknade i allafall upp med en jävla huvudvärk och ett blåmärke i pannan.
Jag och Hanna lyckades ta oss till tenala "city"  och sedan slutligen till bromarf.
Väl hemma sov jag bort hela dagen, lyckades på kvällen ta mig i kragen och fara ut och gå med Hanna.

Idag skall jag se efter min bror till tre och sedan åka in till ekenäs!

Bilder från myskvällen ute på stuga!

 Bilderna snattade av fiiina Nilla!
 Jag och syster fixar Tv..:P
 Nilla och Johanna
 Hahahah, så här går det när jag har kameran i min hand...
Två fiina filurer i baksätet!

fredag 23 september 2011

Fredag 23.09.11

Hej!
Har idag varit i skolan mellan 11.30-12.45, min enda lektion. Älskar sån här korta dagar.  Efter en lektion + lite skype med Lerosbor så slutade jag för dagen och gick till marknaden en sväng!
Vandrade på i en timme innan jag begav mig hemmåt.
Nu skall snart kusin Emil komma in ett varv, sedan mina två övernattningsgäster (syster och Johanna! )
Sedan skall Nilla också dyka upp snart, skall nämligen gå på marknaden med henne en sväng idag!
Men vi hörs!
 Fyndade faktiskt en pocket bok på marknaden för 2 €
Det här superfiina armbande köpte Sara till mig idag! :D 

torsdag 22 september 2011

Marknad!

Hej!
Då var marknads torsdagen undan.
Samma sak som alltid, man går runt runt, runt! Ser på krimskrams, äter brunbergskyssar,  träffar människor, åkar nån karusell och så går man igen.
Marknaden var defenitivt bättre när man var liten!

Nu ska jag logga ut härifrån och chilla med alla mina fyra övernattningsgäster.
Hörs i morgon eller i övermorgon!
Puss Hej!

onsdag 21 september 2011

Onsdag 21.09.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra morgon? Min har varit riktigt superbra, vaknade halv nio och drog iväg till sportten på enn pass Body Vive. Efterdet så städade jag hela lägenheten, tog en lång dusch och lagade broliler och ris. Har nu ätit klart och fixat mig klar för skolan! Å jag börjar först om 40 minuter, så sjukt skönt att inte behöva stressa som en tok till skolan idag. (har till och med hunnit sminka mig mera än bara mascara, som jag annars slänger på ifarten!)

Hinner också lägga upp en sneakpeak på vad jag hade på mig i dag!

Nu till skolan på en timme matematik, modda ock sedan på en medelhavskurs!(vem vet kanske de blir grekland nästa höst)

Hej då!

tisdag 20 september 2011

Shakira Ft. Pitbull!

En helt bra låt som spelas hemma hos mig sombäst!

Mina nya favoriter!

Mina nya favoriter att ha på fötterna! (snodda av min syster eftersom hon aldrig går med dem....;) )

Tisdag 20.09.11

Hej! 
Hoppas ni haft en bra dag? Min har varit helt okej, varit i skolan till fyra, sedan snabbt hem och byta kläder och sedan vidare till sportten på Cirkel träning och Rumpa/Mage. Men var tvugen att gå tidigare från rumpa/mage för att träffa Världens härligaste lilla syster. Tillbringade lite tid med henne innan hon var tvugen att åka hem! 

Bjuder på en sneakpeak  på vad jag hade på mig idag!

söndag 18 september 2011

Söndag 18.09.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit helt ok. På fredagen chillade jag och min syster och två vänner ivår stuga. På fredagkvällfick jag också veta att jag måste på jobb nästa dag till min morbrors gård, eftersom en av de som jobbar där hade skadat foten. Så tio på lördag morgon började jag jobba och kom hem först en åtta-nio tiden på kvällen och var då så död att jag somnade genast.
Dagens schema är jobb 10.15 till en fyra fem tiden. Sedan sticker jag in till ekenäs på Core/mage och sedan body Balance.
NU måst jag rusa ha de bra!

fredag 16 september 2011

Lite fredags musik!

Bjuder ännu på en helt okej David guetta feat Nicki Minaj låt!
Turn me on

Efter Frissan!


Bilderna är lite mörka, men typ så här blev mitt hår efter frissan! Är sjukt nöjd, hade först tänkt färga hela håret, men frissan rekommenderade att slinga typ hela håret istället och nu är jag glad att jag lyssnade på henne!! I like it!

Fredag!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering här några dagar, men har igen haft fullt upp från morgon till kväll. På onsdagen var det skola till fyra, sedan var kusin på beök ett varv. Sedan stack jag och Lina på lite gym, och Body Attack. Efterdet blev det ännu ett pass Body Balance. På torsdagen var det skola till fyra, och sedan hängde jag med Amy, innan jag stack till Helsingfors med en hög mellisar och nybörjare. Var och så pjäsen Indentiteten en myt? på teater Virus. En mycket speciell pjäs, men den var riktigt bra!Var tillbaka i ekenäs först elva tiden.
Idag har jag varit i skolan två timmar och sedan till frissan. Var till Studio 8, och jag har aldrig, aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag är nu! Skall defenitivt börja gå dit efter det här! (bild kommer senare..)

Nu sticker jag och syster och två goda vänner ut till vår sommarstuga för att kolla film, äta onyttigt och bara ta de lungt efter denna vecka!! Ska bli så sjukt skönt!!!

Ha en super bra Fredagkväll!

tisdag 13 september 2011

Träningsdag!

Hej!
Idag har det varit skola till 16.00, sedan stack jag iväg på träning till halv sex och kom hem före ca en timme sen. Var på Rumpa/mage och Body Step(trodde jag skulle dö, det var nytt program nu och det va så tungt om man jämför med det gamla) och på Pilates tillsist!

Skall nu ta itu med lite matematik och sedan måste jag börja fixa mitt schema för nästa period....alla kurser krockar och jag har nu insatt 10 KURSER!! 10 stycken som jag vill ha allihop, men jag vet att jag inte klarar av att ha 10 kurser i en period...men tanken på en utmaning lockar, bara på skoj se om jag sku klara de....

måndag 12 september 2011

Vardagstjuv!

http://www.papper.fi/article.aspx?aID=637 <-------Läste denna artikel om vardagstjuvar, och att bikta oss så skall väl skriva ihop ett inlägg om det och erkänna.

Jag är en riktig tjuv, vardagstjuv. Jag använder mina grannars internet så ofta de går, efter som mitt eget inte funkar så bra.
Jag snor mängder av kläder, smycken, halsdukar, skor av min syster, så mycket jag bara lyckas få med till ekenäs. Av min lillebror snor jag pennor, gummin, spelkort och annat krimskrams som jag kan ha nytta av.
Av mina föräldrar har det väl försvunnit lite dricka och tobak. Samt massor av sockor, mina egna sockor tycks alltid, ALLTID försvinna så brukar sno av mamma och pappa de.
För några år sen så snattade jag lite smått krimskrams från butiker, ofta saker jag inte behövde eller använde. Mest för den där "kicken" av att göra något man inte får, jag har nämligen en dålig vana att alltid göra saker jag inte får eller inte borde göra.
När det gäller att ta från hotell och sånt så måste jag stolt säga att jag ALDRIG snott en sak därifrån, aldrig! Utan tvärtom har jag oftast lämnat någonting där, pga att jag inte fått allt att rymmas i väskan eller någo liknande.
Annat galet tjuvas jag gjort är för ca en månad sen, jag och några vänner stal egentligen inget, vi bara flyttade om en skylt och placerade den där den passade bättre dvs några km längre bort! :D

Så det var mitt tjuvas!

Måndag 12.09.11

Hej!
Sorry för dålig uppdatering igår, men var så slut efter helgen att jag sov hela kvällen och så var jag tvugen att skriva en essä. (som blev så dålig att det är riktigt hemskt, stackars lärare som måste läsa igenom den och rätta....)
Lördagen spenderades som sagt i kimito på lite party, helt okej fest. Men VK e alltid VK!
Lite för många glas vin blev det visst, men sånt får man leva med!

Idag har det varit skola från 9.30 till 15.30, efter det har jag ÄNTLIGEN fixat en ny frissa tid. Sen har jag varit på Body Attack och skall nu slänga huvudet på dynan och kolla film!


2 sånger som spelas hemma hos mig!

lördag 10 september 2011

Dagens fynd!

Hej!
Hoppas ni hade en bra fredagkväll? Min var helt okej. Var ju och så på musikalen Chans i Helsingfors, och den var riktigt sevärd och rolig!
Vi var tillbaka i ekenäs en elva tiden och då var jag redan så trött så for hem.

Idag har jag sovit länge, gått på stan och kollat allt från möbler till kläder. Köpte blanda annat denna skylt/prydnadsgrejj! Så nu är mina väggar inte helt toma mera...(måst erkänna att inredning, prydnader, möblering aldrig har intresserat mig, så länge jag har tak över huvudet, en säng att sova i, ett klädskåp och ett kylskåp så är jag nöjd typ, fast jag redan  haft min lägenhet i över ett år, så är mina väggar så gott som toma förrutom denna prydnad då...)
Dagens fynd 4,50 €


Skall nu packa de sista sedan vänta på att min skjuts plockar upp mig om en halv timme och sen stickar jag till Kimito för lite party, party! See You There!
Ha en bra Lördagkväll för det tänker jag ha!!

fredag 9 september 2011

Fredag 09.09.11

Hej!
Sorry för dålig uppdatering igår, men hade fullt upp från  morgon till kväll. Skolan från 8.oo-16.oo sedan ett pass Body Combat och sen tillbringade jag kvällen med Nilla. Åkte till bromarf och lagade lite mat. Nilla åkte en tio tiden och då började jag läsa geografi prov som jag skrev idag, och det gick ganska bra till och med!
Idag har jag haft lite skolan och sedan varit på gymmet en timme, skall nu småningom fixa mig och sedan drar jag iväg till helsingfors! See You There!
Dagen då du vaknar utan problem, du går till skolan utan problem, lektioner går snabbt, proven utan större problem, maten smakar nästan gott i smakis, alla verkar glada, allt löper smidigt, solen skiner, folk går på stan och ser lyckliga ut! Så är fredagar helt enkelt! :)

onsdag 7 september 2011

Onsdag 07.09.11

Hej!
Har idag varit i skolan, hängt med vänner samt träffat syster Alexandra, Johanna och  Fille.  Har också varit på ett pass Body Attack och Body Balance.
Var också in i lindex ett varv, hittade mycket jag skulle villa ha så de blir att fara in nån dag nästa vecka igen...om pengarna räcker till vill säga!





http://www.lindex.fi/



Nu läxor och prov! Hörs i morgon om jag hinner skall nämligen vara i skolan från 8.oo-16.oo, sedan på fatburning 18.30-19.20 samt att packa till helgen(åker ju till kusin vitamin i kimito över helgen)!

måndag 5 september 2011

Måndag 5.9.11

Hej!
Ny vecka igen, har börjat veckan med skolan från 9.30-16.00, sedan hängde jag med ett par vänner på café. Sedan for jag till sportten på Zumba och Body Attack.  Är nu helt död, efter att inte ha tränat på 4 dagar var jag grymt slut efter passen.
Skall nu ta mig i kragen och läsa engelska prov!
Ha de bra!

söndag 4 september 2011

Bröllop!

God Morgon!
Gårdagen spenderades på världens fiiiinaste bröllop. Programet, brudparet, maten, lekarna, stället, och sångerna allt var så perfekt. Min kusin såg verkligen så lycklig ut och allt va så fint, att jag som alltid sakt att jag aldrig skall gifta mig ändrade åsikt ! It was so perfect!
Programet började 3 i kyrkan med löften, sånger och fotografering. Senare drog vi iväg till fest salen, där vi bjöds på 3 rätters middag, körsång, bilder från svensexan, roliga tal och tal där man grät. Senare blev det dans och karaoke.
Kvällen var i allafall väldigt lyckad. Var tillbaka i bromarf 1 tiden och då stack jag upp till stallkrogen en sväng, men inget kunde slå bröllopsmusiken och folket, så min fiilis for ganska snabbt när jag kom dit så gick hem ganska snabbt!

Idag skall jag packa och dra in till ekenäs, om jag orkar kanske ett pass på sportten också! :
Ha de bra!

lördag 3 september 2011

Bröllop next!

Hej!
Hoppas ni sovit gott för själv har jag sovit 14 timmar, fattar int hur jag orkar sova så mycket. Tack och lov så är febern förbi men flunssan och tidvis stegring sitter kvar..
Har den senaste timmen ägnat mig åt att fixa mig till min kusins bröllop, taxin är här om tio minuter så måst småningom fara! Ni skall ha en superbra lördagkväll!
Puss Hej

fredag 2 september 2011

Ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig. Man ändrar sig, man tänker inte klart. Man väljer att göra det som är galet istället för det man borde göra. Man vet innerst inne att man absolut inte borde göra det men ändå gör man de. Varför? Är det själva vetenskapen om att de är förbjudet som får en att göra de. Vem vet.
Följderna av dessa ogenom tänkta handlingar kan vara fruktansvärda, men ibland lever man på dessa galna minnen i veckor,månader till och med år. För det är oftast de spontana, galna grejjerna som får en  att le och  och skratta varje gång man  tänker tillbaka. Ibland behöver man helt enkelt bara stänga av och inte tänka and do all that crazy stuff!

Mera fredags musik!

Mohombi!

torsdag 1 september 2011

Feber & Flunssa!

Hej!
Var bara en timme i skolan idag, är så täppt och flunssig att jag knappt kunde sova i natt och efter den första lektionen kände jag mig riktigt febrig. Så jag gick hem!
Skall nu tillbringa resten av dagen med att sova, läsa och kolla film!
Hörs senare!!!