tisdag 29 november 2011

Frissa!

Hej!
Har idag varit i skolan till kvart före två, sedan besökte jag frissan. Jag är nöjd över resultatet! 


Har också varit tvugen att dammsuga, tvätta golvet, diska m.m det blev nämligen spontan chillkväll i mitt igår.(jepp jag vet det var måndag, men chill var det för de)
Tyvärr var det dock inte lika trevligt att komma hem till lägenheten idag, eftersom blev ju inget städat igår utan allt bara lämnades...urk! Tack och lov är det nu fixat!
Nu mat och Gossip Girl!

måndag 28 november 2011

Måndag 28.11.11

Hej!
Har idag skrivit ett matta prov som gick uselt, och sedan fått ut ett matta prov med vitsordet 8! Happy day! 
Har idag också varit på café och sedan gått på stan lite. Var in i bokhandeln för att hämta en ny mapp men köpte också lite annat smått och gott!! 
Skall nu ta itu med morgondagens prov och sedan läsa Solo!

söndag 27 november 2011

Memories!


Fick ju denna underbara ask av min faster och hennes familj.
Fundera länge vad jag skulle lägga i den, men har nu bestämt mig att fylla den med minnen från mitt sista år som minderårig!( Asken har nämligen ett stort fack under som det rymms ganska mycket i! )
Skall samla på alla kort, biljetter, saker jag fått, foton m.m i denna härliga ask!

Present av Nilla!


Fick denna present av min goda vän Nilla! :) And I Like It! 

Helgen!

Hej!
Sorry för usel uppdatering sedan fredagen. Har haft fullt upp!
Fredagen spenderades i Tenala på tackfest, måste tacka nybörjarna och säga att festen var riktigt bra. Tyvärr kan jag inte publicera några bilder därifrån, eftersom foton jag tog inte är passande för allmänheten! :P Började lördag morgonen med onyttig mat och åkte sedan hem till bromarf med A, för att ha kusinkalas. På kusinkalaset blev det mera sött att äta och presenter. Fick pengar, vilket jag hade önskat mig också. Men fick även detta. + presentkort, örhängen, armband m.m
 En fin ask, är helt förälskad i den fick den av faster! (armbandet i  vänstra hörnet fick jag också!)
 Fick min kille på i cholkadformat :P
En ny parfym av mamma och pappa + pengar! :)

Idag har jag sovit länge, sedan varit ut på promenad. Jag och A har suttit och kollat igenom gamla foton. Hahaha, nog var man snygg när man var liten eller sen så int!
Vi packade iväg oss in mot ekenäs då huset fylldes av 16 barn alla i 8-12 års åldern. Min bror hade nämligen kaverikalas så passade på att smita då.

Skall nu städa lägenheten, läsa prov och sedan sova! :) Ha en bra söndagkväll!

fredag 25 november 2011

Friday 25.11.11

Hej!
Idag har jag blivit ett år äldre och klokare.(de där sist nämnda kanske inte alltid passar :P)  Jeiij!
Kan nu också meddela att provveckan gått riktigt bra. Psykologi kursen avlagt, finskan 7:a, Biologi provet 8 ½! Så är supernöjd, skall fira detta med att dra till Tenala ikväll på Tackfest. Temat är Grease, jag är taggad till tusen!
Men innan dess blir det träff med Nilla !
Ha en superbra fredag allihop! :)

torsdag 24 november 2011

Shopping..

Skulle läsa prov, men hamnade istället i Iso Omena med kusin Cessi och Laura! Mycket roligare än provläsning kan jag lova!
Fynda lite......




tisdag 22 november 2011

Musik!

4 låtar som spelas hemma hos mig!


Nördar..

Hej på er! 
Provveckan kör igång i morgon, och nu tusan skall jag läsa!!! Har hittils bara slarvat mig i genom allt. Men nu skall det nördas!! Så räkna inte med någon uppdatering på bloggen före fredagen! (berättar då också hur det gått med läsandet...)

Finska 4 prov i morgon, biologi 3 på torsdag, matematik 8 på fredag! Sen är proven slut för denna vecka och då blir det att fira födelsedag, troligtvis är det tackfest som gäller! Hoppas det blir kul!


Skall nu sluta blogga och börja läsa!!!



måndag 21 november 2011

Måndagschill!

Hej!
Idag hade Marlene bestämt sig för att läsa prov! Men det gick inte riktigt så. Kusin Cessi kom hit istället så vi gick på promenad hela 400 meter ungefär, sedan cruisade vi i stan och sedan åkte vi ut till tenala spontant. Nu sitter vi och väntar på att pizzan skall vara klar och lyssnar på musik och snackar skit!! Måndagsmys! Har nog världens bästa kusin!
Hoppas ni har en bra måndag och gör mera skolarbeten än vad jag gör!!

söndag 20 november 2011

Söndag!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, men har inte orkat göra något idag. Blev kanske lite för mycket av de goda igår om vi säger så. Var först hos A, hans mamma fyllde år så träffade hans släkt och det gick riktigt bra. Senare åkte vi ut till A:s kusin, hade tänkt vara nykter men neij så blev det inte riktigt.
Idag borde jag skriva 3 essäer göra maktarbete + läxor. Sedan drar provveckan igång nu på onsdag så det borde ja också hinna läsa till. Men istället har jag idag sovit, lyssnat på musik och handlat. Jag har inset att det blir billigt om man handlar med krabbis, man köper endast en massa dricka och ingen onödig mat.

Skall nu ta itu med något viktigt, eller ivarjefall försöka.

fredag 18 november 2011

Julshopping!

Hej!
Idag åkte jag iväg med Nilla på julklappsshopping. Och visst blev det en hel del inhandlat med..
 Dagens inköp! Nu är det endast 3 julklappar kvar att fixa :) 
 Såklart köpte jag ju lite till mig själv med ;) ett par mysiga mjukisbyxor.
 2 toppar från HM
 Efter att jag i 16 år hatat bruna byxor, och retat mamma då hon haft ett par, så föll jag nu för ett par bruna byxor?!? Får se om jag någonsin använder dem....
Lite örhängen 


Förståss inhandlades det lite annat jag själv behöver också. Är ivarjefall glad att ha julklappsproblemet så gott som löst! Bara några kvar nu :) 


Skall nu äta och sedan spendera kvällen med Amy & co. Hoppas ni har en bra fredag!

onsdag 16 november 2011

Produkterna från Oriflame!

Hej!
Nu är jag äntligen officiellt tillbaka på benen, härligt! Hur mycket man än säger att man är trött på skolan osv...så tillhör jag ändå de som saknar skolan när du varit hemma sjuk i 5 dagar.
Idag fick jag också produkterna jag beställde på Saras Oriflame party.
Blev en ny foundation, ögonskugga, nagellack och en lite julklapp till mamma. Men är tveksam på om jag skall returnera ögonskuggan?! Färgen och konsistensen var inte riktigt som jag förväntat mig. Måst fundera på saken.
Skall nu göra undan lite läxor och sedan mysa med den bästa!
Foundation 9,90€, ögonskugga 7,90€, nagellack 3,90 €, rätt så förmånliga priser tycker jag.

tisdag 15 november 2011

It´s time for Africa!

Hej!
Jag är nu tillbaka på benen, eller åtminstone försöker jag. Har varit helt bra skick idag, ingen feber, och endast lite trötthet så skall ikväll klockan sju  på välgörenhetsafton till gymnasiet!
"It`s Time For Africa"
Ser fram emot en rolig,intressantoch givande kväll!!
See You! 

måndag 14 november 2011

Roar mig på youtube...


Måndag..

Hej!
Sorry för usel uppdatering, men har inte orkat blogga. På lördagen var jag på kaffe med Hanna, efterdet tvingade mamma mig till sjukhuset eftersom jag knappt fick fram ett ord.
Snabbtesterna var alla negativa. Men läkaren insåg att jag knappt kunde prata eller svälja så han skrev ut en antibiotika kur ändå och en hög med burana.
Resten av lördagkvällen spenderade jag hemma tillsammans med mina piller och febern på soffan! Mysigt or not..
På söndag åkte jag och mamma och Hanna på prästkulla revy, riktigt bra var den. En del roligare än andra. På söndagkväll var vi till mommo och morfar.
Idag har jag sovit,sovit, tagit feber, druckit många muggar svartvinbärssaft.
Och drömmer om att vara frisk i morgon!!

P.s, det här är nog världen tråkigaste inlägg.

lördag 12 november 2011

Sjuk...

Hej!
Har idag skivit ett matta prov, vilket gick väldigt dåligt. Sen dess har jag sovit. Sitter nu och äter gröt eftersom det är det enda jag kan äta eftersom mina halstonsiller är så uppsvällda att jag knappt klarar av att svälja. Går det inte över inom två dygn så har jag bestämmt mig för att tvinga mig till HVC.

Idag skall jag träffa Hanna och sedan bara ta du lungt. Har funderat på att åka hem till mamma! Det finns inget härligare än när hon tar hand om mig när jag är sjuk!
Hoppas ni har en friskare lördag än mig!

fredag 11 november 2011

Jag har blivit kär...


 Nilla tvingade med mig ut på stan ett varv idag. Var in via Wild Shoe och jag förälskade mig i dessa skor, som fick följa med mig hem på engång!

Sjuk...

Hej!
Ligger som bäst hemma i stegring och dricker te.  Till mitt sällskap har jag en del av säsong 5 av Gossip Girl!

torsdag 10 november 2011

Vänner!

Vänner. 
Vänner är som stjärnor, du ser dem inte alltid men du vet att de alltid finns där.
Jag inser dag för dag hur fina vänner jag har. Fast jag inte sett dem på en tid, så kan vi prata om allt och inget. Djupa långa diskussioner eller korta roliga samtal. Jaa allt mellan himmel och jord. 
Mina vänner får mig att skratta tills jag gråter av skratt, de vet hur jag tänker. Det räcker med en kort blick till varandra och vi vet exakt vad vi tänker, utan att ett ord blir sagt. Mina vänner vet när jag är nere och de vet precis hur de skall göra för att må bra. Mina vänner är guld värda. Och jag hoppas att de vet hur mycke de betyder för mig!!

onsdag 9 november 2011

Gårdagen!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering här, spenderade nämligen gårdagen i skolan till två, sedan träning och sedan var vi 13 fina flickor ut och äta till Fé för att fira Miri.
Miri i full gång med att öppna presenterna.

 Mina trevliga(slöa) bordsgrannar
 Mera fina flickor!
Jenny hade fiilis att fortsätta fira Miri :p

måndag 7 november 2011

måndag 07.11.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra start på veckan. Själv har jag varit t.r.ö.t.t. Varje lektion har det varit en plåga att hålla sig vaken.  Efter skolan tillbringade jag lite tid på stan med Lina.
Efter det stack jag iväg till sportten på ett pass Body Attack, efter attacken var jag på gymmet en halv timme innan jag bestämde mig för att gå hem.
Efter en dusch så piggnade jag plötsligt till, har nu fixat "riktig" mat och  städat och diskat. Skall nu göra undan massor med läxor och sedan sova. Skall bli skönt att börja först halv tio i morgon. I morgon kommer jag ha fullt upp från morgon till kväll så blir nog ingen uppdatering här!

söndag 6 november 2011

Söndag 06.11.11

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg? Min har i varje fall varit lyckad, på lördagen åkade jag och Nilla  iväg  mot ekenäs. I stan hände det ingenting som vi redan båda visst då vi startade.
Så vi åkte spontant ut till A i box, vi hamnade då på en italiensk kväll.  Vi fick äte lite god tiramisu och dricka kaffe.(Eftersom vi kom försent till maten) Satt sedan och småpratade om allt möjligt. Måst faktiskt erkänna att det var en av de roligare kvällarna på länge. Samtidigt var det en storlättnad att få träffa A:s föräldrar och inse att jag gillade dem båda. Jag har nämligen stor skräck för att träffa någon betydelsefull persons föräldrar. Man vill ju alltid göra ett bra intryck och så.... Men det gick utan problem! :)
Åt en elva tiden åkte vi hemmåt.

Har idag tillbringat dagen med A till tre tiden. Stack sedan iväg till Sara på Oriflame party. Där spenderade jag två timmar, och visst så passade man ju på att köpa hem en del också. Lite till mig själv och lite julklappar. Visar mera när produkterna kommer.

Har också tillbringat lite tid på sportten var på ett Core/mage pass. Är nu väldigt trött och skall slänga huvudet på dynan och sova lite!
God Natt!

lördag 5 november 2011

Lördagkväll!

Hej!
Har varit på promenix med Nilla, städat lite hemma. Skall snart ikväll ännu hoppa in i Nillas bil och åka och kolla vad som händer i Raseborg!vilket knappast är speciellt mycke...
Måste ju också passa på att tipsa om denna låt! :)

Musik!

Hej!
Sitter som bäst i bromarf och skall snart dra ut på promenix med Nilla. Senare får man se vad man hittar på.
Dagen till ära bjuder jag på två låtar som spelas hemma hos mig nu!

fredag 4 november 2011

Hej!
Kom just hem. har varit och firat finaste Miri.  Gott sällskap, god mat, bra program och en superöverlycklig Miri. Så kvällen har varit lyckad. Skall nu slänga huvudet på dynan och sova. Jag behöver några timmars sömn, innan mitt gulle kommer hit. Han har spenderat kvällen på fé så får se hur han mår :P

I morgon blir det bromarf på förmiddagen. Skall i bromarf träffa Nilla och Emma.
God Natt!

torsdag 3 november 2011

Torsdag!

Hej!
Har idag haft skola från 8.oo-16.oo, den sista 1½ timmern var dock jomppa. Hade aerobic och några muskelövningar.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, mamma var ett varv till mitt lika så Cessi.

Väntar nu på att Nilla ska storma in så vi kan ta en skvaller stund. Sjukt länge sen sist.
Senare kommer A hit. :)
Ha en bra tordagkväll!!!
bjuder dagen till ära på en låt som jag fastnat för.

onsdag 2 november 2011

Onsdagkväll...

Ett pass Body pump och en timme gym är nu undan. Har sedan dess ätit mig mätt och belåten, så förhoppningsvi skall jag inte skrika MAT i natt.  höhöh...
Skall nu kolla mera Maria Wern filmer med syster.
Ha en bra onsdagkväll!

Onsdag 02.11.11

Hej!
Som ni säkert märkt blev det ingen uppdatering igår. Hade fullt upp med skola till 14.15. Hängde sen med några vänner på café. Stack sedan till sportten på ett pass cirkelträning. Efter det hann jag bara hem och dusch så kom A hit. Vi åkte till sjukhuset och hälsade på Jenny, som varit tvugen att vara där i  3 dagar.
På kvällen kollade jag och A och syster film. 

Har idag haft skola från 8.oo-9.15, man behöver såna här dagar ibland.
Har de senaste timmarna städat.... att bo med syster är oredigt! kläder, kläder, smink, smycken, skor överallt.

före.....
 

Efter:



Skall nu rusa till butiken och köpa mat. Har lovat syster lunch idag. Får se va ja lyckas koka ihop.

Efter det blir det läxor och sedan träning.

Ha de bra!