tisdag 31 januari 2012

Tisdag 310112

Hej!
Har idag skrivit samhällslära prov, gick väl någolunda. Efter det var jag och provade min gamlas dans klänning och kollade att skorna passade. Senare skall jag försöka hinna in till frissan och planera angående sminkning och frisyr. Endast 17 dagar kvar och sedan måste allt vara fixat!

Skall nu småningom byta kläder och sedan sticka iväg till Sportten på lite träning med Nilla! Lade upp som mål före jag började träna att vara minst 26 timmar på sportten(alltså från 8 januari-8februari).OCH Idag går jag på mitt 26 pass! Jag är stolt!
Ha de bra!

måndag 30 januari 2012

I want

1,Modekungen.se
2.H&M
3.Vila
4.Modekungen.se
5.Vila
6.Vila
7.Vila
8.H&M
9.H&M
10.Vila

söndag 29 januari 2012

Söndagkväll 290112

Hej!
Kom just hem från ett pass Body Pump, allt lika härlig känsla efteråt!
Skall nu bädda ner mig med datorn i famnen och se ett avsnitt Gossip Girl. Jag är ännu en gång helt "inne" i serien, har kollat igenom slutet av säsong 4 idag och de senaste delarna av säsong 5 och kan inte få nog!
Skvaller, mode, bra handling, snygga män, lyxliv,allt finns där!

bild från google

Söndag 290112

Hej!
Tänker spendera den kommande timmen med nyaste Cosmopolitan och salta nötter. 
Min kropp är trött efter gårdagens födelsedagskalas, var nämligen och firade en av Antons kompisar och de blev väl ett glas eller två! Passade ju också på att ta ett glas bål, som innehöll något jag var allergisk för så jag är röd som en tomat på armar och ben idag! Kvällen var i varjefall riktigt bra!
Ha de gött!

fredag 27 januari 2012

Mina Favorit Produkter!

1.Silver ögonskugga-Rimmel London
2.Brun/brons ögonskugga-Loréal paris
3.Nail Polish blach by H&M.
4.Lumene "wild rose lipstick 125"
5.Studio Artist Foundation -Oriflame Beauty
6.Soft body Lotion-Nina Ricci
7.Blueberry curl mascara-Lumene
8.Nina-Nina Ricci

Dear Stress, let´s break up!

Söker lugnet. Inre lugn så att tankarna och känslorna hinner fast. Söker en lugn dag då stressen inte är med, en dag då läxor, prov, studentexamen och problem inte existrerar. En dag då jag kan sova länge utan dåligt samvete, äta en god och nyttig frukost till lika som jag har tid att läsa tidningen och bara fundera. Resten av dagen kan jag bara spontant göra vad jag vill! 

Detta är absolut högst upp på min önskelista just nu!

onsdag 25 januari 2012

Onsdag 250112

Hej!

Har idag haft endast 2 lektioner i skolan, vilket var riktigt tillräckligt. Huvudet värker och jag är dödstrött och öm efter gårdagens träning. Skall nu kasta mig i sängen och sova 3 timmar innan jag sticker iväg på ett pass Body Pump, Zumba och eventuellt Stretching. (återigen lite träning) 


Har annars hittat mina skor till Gamlas Dans. (bild kommer senare) Så nu är klänningen, skorna och frissan beställda och fixade!Lovely!

Hörs senare!

måndag 23 januari 2012

Tips!

Värme filten!
Fick en värme filt av mamma till julklapp , och jag måst verkligen rekommendera den. Jag sov med den i natt och hade konstant varm och skönt natten igenom. Vad är nu bättre än ett "självvärmande täcke"?!
Filten är som ett vanligt täcke, men du lägger en stöpsel i väggen och ställer in på kontrollen som finns med om filten skall vara varm i 1,2,4 eller 8 timmar. 
På kontrollen kan du ställa in hur varm filten skall vara (finns 5 lägen). 


lördag 21 januari 2012

Lördag 210112

Hej
Har idag varit på spontan promenad med Emma och Hanna.Härligt att träffa mina fina filurer!
Efter det har jag stått på skrinskorna för första gången på länge... Har nu spenderat sammanlagt 4 ½ timme ut och är helt slut i benen, så nu blir det snabb dusch och mat.
Senare sticker jag till A:s för att äta hemlagad pizza och bada bastu och kolla film :)
Ha en bra lördagkväll!

Rihanna

2 låter som spelas hemma hos mig. Jag tycker Rihanna bara blir coolare och mer personlig med åren som går! And I like it!


fredag 20 januari 2012

Fredagkväll 200112

Hej!
Hoppas ni haft en bra fredag, min har varit riktigt bra. Kort skoldag, åkte hem, träffade Nilla, och har nu spenderat en god stund i bastun och i badkaret tillsammans med näst nyaste SOLO- tidningen. (vet att de kommit många badkarsbilder de senaste veckorna, men de är verkligen så sjukt skönt att sjunka ner i badet. Ni som inte har badkar missar en hel del...) Skall nu småningom äta räksmörgåsar och se en bra film. Härligt med ett lugnt veckoslut!




3 produkter som jag använder..

torsdag 19 januari 2012

Torsdag 190112

Hej!
Kom just hem från ett pass Body Attack. Musklerna är nu helt slut, så skall bädda ner mig och sova många timmar.
I morgon är det kort skoldag och sedan sticker jag till bromarf. Skall hälsa på där hemma, saknar min familj måste jag erkänna. Så skall spedera ett dygn hemma, ser redan framemot att träffa några bromarf bor, sedan ta ett långt bad och sedan äta pappas hemlagade våfflor. Mums!

Nati nati

onsdag 18 januari 2012

Onsdag 180112

Hej
Har idag spenderat 3 timmar i tingsrätten, sedan tagit itu med hela läxhögen och sedan spenderat två timmar på  sportten, ett pass body Combat, och body pump. Skall nu bara mysa med A resten av kvällen!
Ha en bra onsdagkväll!

tisdag 17 januari 2012

Tisdag 170112

Hej!
Idag har jag sovit länge, haft endast en lektion i skolan(och det var gamlas dans), efter skolan styrde jag stegen mot Sportten och tillbringade en timme där.

Sitter nu och slänger i mig lite mat(stekt ägg och kokta grönsaker) och sticker om en timme iväg till Dragsvik på ett möte!
Jag lovar detta skall inte bl någon matblogg...:P 

måndag 16 januari 2012

En favorit!

NINA RICCI-Soft body Lotion är min nya favorit

Helgen!

Hej!
Uppdateringen var urusel igår, förlåt! Var helt enkel för trött och lat för att blogga efter lördagens spontana chillkväll.
Började kvällen med bowling med Anton och Tony, efter en timmes duell så fick jag lov att ge mig när killarna båda drog om mig och jag fick nöja mig med en 3:dje plats(men obs endast 10 poäng efter vinnaren, så det var jämt.)
Efter det cruisade vi ner till Box ett varv, sedan tillbaka till ekenäs till mitt. Senare stormade några fina vänner in, och så fortsatte kvällen. 04.57 slängde jag huvudet på dynan och var helt slut.

bjuder på några bilder från helgen....


 Gårdagen var jag dock trött och lat och  den spenderades förresten i box med Anton, gjorde egentligen inget vettigt men det är ju sånt söndagar är tillför ;)

Idag stressade jag till skolan, och igenom skoldagen, efter skolan träffade jag Miri och sedan blev det ett pass Zumba och Body Attack efter det.
Skall nu ta itu med läxorna!
Ha de bra!



lördag 14 januari 2012

Lördag 140112

Hej!
Finns inget härligare än sovmorgon på lördag morgon, har verkligen fått sova ut. Jag och Anton var i går till torget och kollade Lucia tågets sista uppträdande och såg när julgranen släcktes.
Resten av kvällen spenderades med Anton och hans kusin Tony. Vi lyssnade på musik och talade en massa skit.

Idag slöade jag och Anton hela förmiddagen, senare gick jag ut och kollade butiker, fyndade lite billiga gardiner och en ögonskugga i silver. Hoppas verkligen gardinerna passar in i min lägenhet!

Men hörs senare skall nu storstäda!

fredag 13 januari 2012

Fredag 130112

Hej!
Hoppas ni haft en bra fredag trots att det är fredagen den 13:onde. Själv har min dag varit riktigt bra, har haft kort skoldag, och nu fixar Nilla mat till mig, senare två timmar träning och sedan mysa med A hela fredagkvällen!
Ha en bra fredag allihop!
bild från google

onsdag 11 januari 2012

Onsdag 110112

Hej!
Sitter som bäst och äter äggsmörgåsar och kollar det senaste på FB. Har hunnit med alla läxorna, kina kurs och ett pass zumba och stretching! Jag är nöjd!
Nu skall jag krypa under täcket och sova., och lovar att uppdatera någo intressantare i morgon!

tisdag 10 januari 2012

Håltimme..

Hej! 
Sitter som bäst hemma på håltimme, mumsar banan/kiwi/blåbärs mix(är faktiskt riktigt gott och nyttigt) och läser lite biologi till kommande lektion!
Senare blir det troligtvis Core/mage och cirkelträning, får se hur det går är nämligen helt öm från gårdagens Zumba och Body Attack!
Ha en bra tisdag allihop!

söndag 8 januari 2012

Söndag 080112

Hej!
Idag är det sista dagen på jullovet. Det är idag jag inser att läxorna är ogjorda, arbeten oskrivna, lägenheten ostädad och odiskad. Så måste försöka ta itu med allt de där senare.....

Idag har jag varit på promenad i det fina vinter vädret, varit och intervjuat en yrkesfiskare, packat mig in till ekenäs! Har nu slängt på mig träningskläderna och sticker snart iväg till Sportten på en timme Body Pump och Core/mage, här ska de börja tränas igen!

Ha en riktigt bra söndagkväll!

lördag 7 januari 2012

Packning!

Packning pågår! Fattar verkligen inte var alla saker kommer ifrån, har varit hemma två veckor och under den tiden har tydligen mina saker och kläder mångdubblats! Har nämligen fört in de mesta va julklapparna till Ekenäs redan och ändå finns den här högen kvar!!!

Före..
 Efter..(lite finare ihop packat ivarjefall)

Lördag 070112

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag. Själv har min dag varit rätt grå och trist, huvudvärk och andra tråkiga krämpor. Så bestämde mig att för att tillbringa kvällen hemma och bara vila upp mig, samt att packa! För i morgon lämnar jag Bromarf och åker in Ekenäs där jag kommer att stanna, troligtvis hela januari till slut. Men innan jag drar igång med packningen skall jag kolla ellos katalogen(man kan IBLAND hitta något fynd där) och dricka upp mitt kaffe!

fredag 6 januari 2012

Fredag 06.01.12

Hej!
Har idag varit ut på 6 km rask promenad och sedan läst geografi! Lyckades ta mig genom första boken! Belönade mig själv med ett långt bad och hårinpackning!

Tortillakväll!!

Har haft en underbar kväll med Antonia, Emma, Hanna och Cessi! Jag har verkligen superfina vänner! :)


torsdag 5 januari 2012

Torsdag kväll!

Hej!
Vet att jag inte varit så aktiv på bloggen har haft lite fullt upp! Gårdagen spenderades med A i bromarf, bara tog de lungt och kollade film, bl.a. de 2 nyaste Irene Huss. Verkligen bra filmer, men en aningen obehagliga speciellt Det lömska nätet.
Idag har jag varit ut och gå 8 km, hälsat på mormor och morfar, hängt med A.
Håller nu på lite fixa till mig, för runt en sex tiden stormar 3 av mina favorit flicks in. Tortillas och sällskapsspel blir det ikväll för min del! Ser verkligen framemot det!
Så ska nu fixa frisyren och sen är jag klar, OBS! kolla vilka supersnygga örhängen jag hittade i min systers rum som jag fick låna ikväll!!

En gåva!

Har tillbringat tisdag och onsdag att se efter 2 barn, som tack fick jag pengar + denna produkt!
Rekomemderar verkligen den här produkten!

tisdag 3 januari 2012

I want

Enkel, stilren, praktisk, snygg och sjukt bekväm är denna kavaj! Varför köpte jag den inte när jag stod i HM på mellandagsrean och testat denna goding?  Plötsligt har jag nu inset hur bra den skulle ha passat till alla mina kläder, den skulle ha varit pricken övet i:et!

Finns den kvar i HM nästa gång SKALL jag ha den!

29,90 €

måndag 2 januari 2012

Måndagkväll!

Hej!
Har spenderat de senaste timmarna med några av mina favorit bromarf flickor och Rummikub! Spel och skvaller på schemat alltså!

söndag 1 januari 2012

Mellandagsrea!

Var till Sello på fredagen med syster och A!
Passade på att handla lite på mellandagsrean!


Hittade en svart, tunn skjorta med snygga detaljer på axlarna!
 
Hittade även en vit spets topp på 30%!


 Förståss måste man ju passa på att fynda nödvändiga grejjer när det är rea så det blev en body lotion och en ansiktskräm och lite annat smått och gott!


2012

Gott nytt år på er! 
Detta år skall jag börja med godis/sötsaks strejk, en vit månad, och hård träning!
Skall också hinna vara mera med mina vänner och familj, och folk jag gillar!