onsdag 29 februari 2012

Svensk kriminalserie: Eva Höök

Vill tipsa er som gillar filmerna Irene Huss, Maria Wern att det även finns en svensk kriminalserie vid namn Eva Höök. Jag har endast sett första avsnittet ännu, men tycker filmen var riktigt bra. men den slår dock inte Irene Huss som är min favorit när det gäller svenska kriminalserier.

onsdag 290212

Hej!
Har idag varit på två lektioner i skolan och på min hål timme gick jag till simhallen. Simmade 1,5 km på ca 45 minuter, så är riktigt nöjd.  Efter skolan gick jag på stan. Var in i lindex och köpte ett par solglasögon. Skulle jättegärna vilja ha ett par Ray ban, men eftersom jag lyckats förstöra flera par skolglasögon per sommar så vågar jag inte sett pengarna på ett par Ray Ban ännu.

Har  spenderat eftermiddagen med Anton, varit ut och gå i vintervädret och druckit varm kakao på Carl dé muma. Men sade just hejdå till han eftersom jag ännu en gång är tvungen att göra arbeten och läsa läxor. Det krävs en hel del arbeten för att få den vita mössan nästa vår!!
Lindex

tisdag 28 februari 2012

Hej!
Har idag deltagit i en tävling på Sofias blogg. Man har chansen att vinna en supersnygg klocka Classic Canterbury! Skulle inte sitta helt fel att ha den runt handleden.

Vilken gillar ni bättre?

Den nya....
     eller den gamla?

söndag 26 februari 2012

Söndag 260212

Solen skiner och snön smälter. Det är härligt! Tog en promenad med syster i de soliga vädret!


fredag 24 februari 2012

Fredag 240212

Fredagkväll med Tortillas, syster och en bra film! Det förtjänar jag efter min arbetsvecka!
En favorit produkt som jag säkert tipsat om förrut, men kan inte låta bli att göra det igen. Superbra för torrt
hår som man får på vintern när det är kallt.
bilderna i dålig kvalitet

onsdag 22 februari 2012

Studentskrivningarna!

Efter att jag i veckor, månader eller rent utsagt från den dagen jag anmälde mig till studentskrivningarna har jag sagt att jag skall börja läsa, så tog jag finally mig i kragen och började ordentligt idag. Efter att jag läst en stund så kom motivation och intresse sakta fram. Men nu efter 3 timmar med geografi böckern snurrar planetariska fenomen, isostasi, kartor, monsunregn i mitt huvud. Så nu får det vara nog.

tisdag 21 februari 2012

Tisdag 210212

Hej!
Har jobbat till tre och sedan varit och simmat med Nilla. Alltid lika härligt efter att man tränat. Skall nu sova så jag åter igen orkar med en ny arbetsdag i morgon! Puss Hej!

Bjuder på 3 låtar som Johanna hade på sin telefon, som sedan blivit mina favoriter.

                                         
                                         

måndag 20 februari 2012

Måndag 20.02.12

Hej!
Har spenderat måndagkväll på kaffe med Emma och Oskar. Sedan blev det lite biljard med syster, Johanna, Johan och Oskar! Chill måndagkväll!


Helgen i korthet!

Hej!
Ursäkta mig för en väldigt usel uppdatering sedan fredagen. Men har inte orkat blogga något. Men kan dra helgen i korthet.
På fredag var det gamlas dans uppträdande och sedan 3rätters middag. Efter det stack hela klassen till Ekenäs port, där efterfesten ägde rum. Var garanterat en av de absolut bästa efterfesterna jag varit på. Grymt kul! Tackar alla mina härliga klasskamrater. Klockan 6 på lördag morgon lade jag huvudet på dynan och sov ynka 3 timmar innan jag vaknade. På lördagen åkte jag och Anton till bromarf för att vara barnvakt till min bror och för att mysa. Blev bastu, badkar och vitt vin, härligt lördagsmys.
Igår så sov jag bort hela dagen, det är ju sånt sportlovet är till för.

Idag har jag jobbat 7-15 och skall nu dra ut¨på promenad och senare kaffe men vännerna.
Vi hörs senare!

Gamlas Dans!

Några bilder från gamlas dans uppträdandet.





torsdag 16 februari 2012

Stress, nervös, panik. Har jag allt, är klänningen ren och hel? Är skorna tillräckligt bekväma? Kan jag danserna? Har jag diadem? Naglarna fixade?
Frågorna snurrar i mitt huvud. I morgon gäller det!
GAMLAS DANS!

onsdag 15 februari 2012

Onsdag 15.02.12

Hej!
Har idag haft en skoldag från 8.oo-15.30, dock med många håltimmar, vilket varit rätt skönt. Efte skolan hämtade jag hem min gamlas dans klänning! Tänk att det bara är två dagar kvar och så skall vi alla dans i eleganta klänningar med snygga håruppsättningar och fint sminkade. Det känns som om de enda samtals ämnet i skolan är gamlas dans. Hur ser din klänning ut? Var fixar du håret? Kommer du med på efterfesten?
Jepp för det är inte bara 2 dans uppträdande och en trerätters middag vi har utan vi har förståss också fixat en efterfest. Ser så framemot  fredagen men börjar också känna mig lite nervös!

Har förutom att vara i skolan idag har jag  också varit och tränat lite, bestämde mig för att fara till simhallen. Det är väldigt länge sen jag simmat så var redan trött efter 300 meter men jag pinade mig 1,8 km! Så nu känns kroppen rätt död, men själen är nöjd!

I gårkväll!

Jag och min favorit åt detta kvällsmål igår vändagen till ära. Jepp, vi är fattiga studeranden, men gott var det!
Varma smörgåsar med ost och tomat, Levande ljus och god dricka.

tisdag 14 februari 2012

Valentine´s day!

Happy Valentine´s day!
Då var 14 februari här igen, kärleken och vänskapens dag. Dagen då man som singel kände sig som den enda singel i världen.(skämt å sido)  
Idag när jag inte längre är singel känns livet rätt ensamt ändå,mannen i mitt liv befinner sig på andra sidan Finska viken! Men borde vara tillbaka i ekenäs tio-elva ikväll och då blir det vin, levande ljus och snacks. Så skall alltså jag fira min vändag. Hur firar ni?

Vet inte hur mycket ni uppmärksammar Alla hjärtans dag, men jag har alltid gillat den. Idag är dagen då mina föräldrar firar förlovningsdag och i år har de 20 år tillsammans. Idag är också dagen då alla är mera kärleksfulla och det syns också, såg idag när jag handlade mat såg jag en gammal man ca 60-70 år stå i kassan, i handen hölla han en röd chokladask och en bukett blommor. Så där romantiska borde alla vara!

måndag 13 februari 2012

Måndag 13.02.12

Hej!
har idag haft en stressig skoldag från 8.oo-16.oo, efter skolan spenderade jag lite tid på stan med Lina. Fyndade lite i Lindex och handlade vändags present till Anton! Efter det hämtade Anton upp mig och vi åkte till en av Antons bekanta för att gratulera henne på födelsedagen. Sedan har jag också hunnit träffa syster, Johanna och Johan ett snabbt varv! Skall nu läsa lite studentskriviningar och sedan sova!

En present till Anton!                                                     Ett vändagskort av Amy! 

Hej!
FRÅGA: Hej! Du har en jättefin blogg , men jag undrar varför du så sällan lägger upp outfit bilder och bilder på dig själv? Tycker det är väldigt inspirerande då du gör det. Kram!
SVAR: Tusen tack för kommentaren. När jag började blogga ville jag vara helt anonym, men bloggen har blivit mer personlig hela tiden och därför dyker det nu och då upp en bild på mig, från början var tanken att det inte skulle förekomma bilder eller något privat, men i dag bloggar jag om det mesta och bloggen är nästan som en "dagbok" för mig. Men lovar att jag skall bli bättre på att lägga upp outfit bilder och bilder på mig själv. Kram.


Så här så jag ut idag!

söndag 12 februari 2012

Där vi en gång gått!

Skall nu vara lite historisk och kolla filmen Där vi en gång gått, ännu en hissa uppgift att göra....

Söndag 12.02.12

Hej!
Hade inte  tid eller ork att blogga igår.
Fredag kvällen spenderades först med en enorm hög med läxor och sedan med Anton och chips,några Somersby och film.
På lördag morgonen kändes det grymt att gå till skolan för ett Kina-semenarium från 10.oo-16.oo, efter en massa kinesiska tecken och ord m.m så var dock skoldagens slut och jag stack  till bromarf med Anton. På kvällen tog vi de bara lungt, kollade film(bl.a The Ugly Truth, så sjukt rolig film) och åt våfflor.



















2 bilder från helgen....

fredag 10 februari 2012

Tankar en stressig fredagkväll!

Jag har tänkt på en sak rätt länge nu men har inte fått ner mina tankar till text förrän nu. 

Det finns uttrycket man blir som man umgås och visst ligger det en sanning i det. Umgås man med personer som är positiva och glad och ivriga (i en viss mån) så blir man själv inspirerad och energisk, och umgås man  med negativa människor blir vi negativare till allt. Desto mer vi umgås så får vi också mera liverfarenhet, vi vet hur vi skall reagera i vissa sammanhang, hur berätta och hur uttrycka osv... Alla får vi dessa intryck, det är det som gör att vi förändras. Hur gärna vi än vi vara kvar i de "lätta högstadieåren" då man skvallrade på rasterna, och i bussen, då när helgarna präglades av filmkvällar och "fester", så går det inte för vi förrändras. Det blir aldrig som det var förr! 
Det är bara att inse det, att göra samma saker som man gjorde då är inte lika kul och roliga som då, det är bara så. Vi växer upp och förändras! Alla gör det! Alla det är inte bara jag som förändras och agerar annorlunda, varenda en av oss gör det!! 
Ibland leder förändring till något bättre och ibland till något sämre. Ibland får man nya ideér och vänner, men de gamla finns alltid kvar, likaså alla minnena och händelserna man upplevts tillsammans med sina vänner!

onsdag 8 februari 2012

Vardagslyx!

Belönar mig själv för att jag varit mer än 30 pass på sportten den här månaden, samt för att alla vitsord från period 3 som kommit upp på wilma har varit 9:or!

tisdag 7 februari 2012

Kvällsinlägg 070212

Hej!
Efter att ätit lyxmiddagen med Miri, träffade jag Ellinore nån minut och stack sedan till gymmet. Var på ett pass rumpa/mage och en halv timme på gymmet. Hann också in via biblioteket före gymmet. 
En  lärare meddelade nämligen idag att jag borde göra en intervju på minst 2 sidor + en essä på minst 4 sidor om fiskets historia i raseborg till ONSDAGEN 15.02!!! (känns faktiskt trevligt att få reda på det så här 7 dagar före med tanke på att jag är riktigt fullbokad redan nu........ironi)
Så kvällsläsningen blir dessa böcker...(garanterar att jag kommer somna snabbt ikväll...)

Tisdag 070212

Har spenderat eftermiddagen med Miri. Har ätit en riktigt lyxmåltid är nu mätt och belåten! Så skall kolla en bra film och bara ta de lungt! Senare ett pass rumpa/mage!

måndag 6 februari 2012

Perfektionism



Har storstädat alla hyllor. Nu är det rent, lite pedantisk är jag måste jag erkänna!

Lycka!

Lycka!
När man skrivit ett biologi prov som gick superbra.
När man fått sluta 09.30.
När  man vet att man börjar 11.30 i morgon.
När man vet att man har inga måsten att göra resten av dagen!
När lägenheten är renstädad, och disken diskad och maten fixad.
När man vet att man skall träffa en god vän i kväll på gymmet.
När man vet att den man skall spendera kvällen tillsammans med den man gillar mest!

Det är min lycka för idag!

söndag 5 februari 2012

Provläsning...

Hej!
Har ägnat den senaste timmen åt min biologi bok,och försökt lära mig allt om människan. Ger nu upp och sticker in till Ekenäs istället!

Lördagkväll 040212

Lördagkvällen spenderades med mina 3 favorit brudar. Började med mumsig smörgåstårta i Emmas och sedan begav vi oss av till Ekenäs. Vi var ett varv och kollade på nattfotisen som hölls i bollhallen, men vi stannade inte där speciellt länge.  Klockan ett tiden smälde jag huvudet på dynan och sov!

Vår chaufför Emma!

Nattfotisen.

lördag 4 februari 2012

Lördag 040212

Blir snart upp plockad av Emma och sen börjar kvällen! Ha en bra lördagkväll för det tänker jag ha!
Klädangsten löste sig till sist......

What to wear?

 Klädangst inför chillkvällen med fina brudar! What to wear?




Accessoarangst också...suck!

fredag 3 februari 2012

Fredag 030212

Hej!
Skoldagen undan, psykologi provet gick inte rätt dåligt, hade en timme vett och etikett, och en timme biologi!
Skall nu snart dra på Zumba med Nilla och senare sticker jag till bromarf för en lugn fredagkväll!
Hörs senare!
Bjuder på en låt som spelas hemma hos mig just nu!

torsdag 2 februari 2012

Elsas Mode

Hej!
Har klarat av ett pass Fatburning och fått 8+ i historia provet (får kanske en 9 på betyget).
Belönade mig för det med ett inköp i bokhandel, Elsas Mode av Sofi Fahrman.

020212

HEJ!
Hoppas ni haft en bra dag? Själv har jag varit lite trött efter gårdagens överraskningsfest. Desse fyller 18 år på fredag och det var överraskningsfest för henne igår. Så chillade med folket och sjöng singstar. Lite över tolv slängde jag huvudet på dynan, och steg sedan upp sju i morse. I skolan så hade vi tre timmar dans på morgonen och sedan utgivning och förberedande! Härligt!

Skall nu förbereda nästa prov, sov nån timme och sedan sticka iväg på träning!
Ha de bäst!
bild snattad av Emma J

onsdag 1 februari 2012

Hipp Hurra för Emma idag!

Idag fyller en av mina absoluta favoriter 18 år! Grattis Emma, du är guld värd!<3

Äckligt!

En sång som spelas hemma hos mig!