torsdag 29 mars 2012

Torsdagkväll

Hej!
Orkade bara med ett pass body attack och var sedan riktigt slut. Har nu fixat lite kvällsmål och läser mera religion! Ha en fin torsdag kväll allihop!


Torsdag 290312

Hej!
Har skrivit ett prov som gick helt okej och hunnit med elevkårsmöte och lite religions läsning idag. Skall nu byta om och småningom dra iväg till sportten på ett pass Body attack och Sh´bam.
Ses!

onsdag 28 mars 2012

Onsdag 280312

Hej!
Första dagen i skolan denna vecka, riktigt trevligt att träffa lite människor och vara social igen. Dock är jag tvugen att spendera min första "friska dag" denna vecka tillsammans med min historia bok! Näst sista provveckan kör igång och jag är inte det minsta taggad. Varken för proven, eller ny period efter det. Sommarlov är det jag önskar mig nu.
Skall i varjefall försöka få någolunda bra i proven och piina mig  i genom sista perioden. Så nu blir det hissa läsning och sedan Zumba med Nilla.
Ha en fiin onsdag kväll!

2 inköp

GOSH -foundation & Lumene ögonskugga

tisdag 27 mars 2012

Mitt nya favorit nagellack, GOSH nr 25

Tisdag 27.03.12

Hej!
I´m back! Äntligen får jag i mig lite mat igen och orkar röra på mig. Så i morgon blir det skola igen. Måste erkänna att det skall bli ganska skönt med skola igen. Efter 4 dagar hemma utan några bra filmer och något vettigt att göra sså ska det bli roligt att vara lite social igen!

Dagens planer är att packa ihop mina saker för mamma kör mig redan klockan tre in till ekenäs. Skall innan dess också hinna läsa lite på prov.
Ha en bra dag!
Mitt mumsiga morgonmål!

måndag 26 mars 2012

Måndag 26.03.12

Hej!
Sorry för usel uppdatering igår,  men hade inte ork att släpa mig till datorn. Vaknade på söndag morgon med grymma kramper i magen och fick sedan spendera resten av dagen med spyfatet och en flaska jaffa. Så är hemma från skolan idag och i morgon. Men brist på sällskap här hemma har jag dock inte eftersom både syster och pappa också ligger hemma.

Skall nu bädda ner mig i sängen igen och försöka läsa lite historia och religion, eftersom provveckan kör igång på torsdag.

Ha en bättre dag än jag!

lördag 24 mars 2012

Mitt enda inköp idag!

Lördag 24.03.12

Hej!
Ingen uppdatering igår hade fullt upp. Skolan till fyra tiden, handla med pappa, hälsa på mommo och morfar och kvällslänk med vovven!

Dagens planer är att åka till Salo med Nilla. Vi skall gå i affärer och bara se, eller jag skall åtminstone bara se! Får se hur det går med den saken.

Ha en superbra dag!

torsdag 22 mars 2012

Torsdag 220312

Hej!
Kort skoldag, kinaprovs läsning och promenad med Antonia, och nu Gossip Girl! Min dag i korthet!

onsdag 21 mars 2012

Fråga & Svar!

Hej!
Har fått en fråga om hur mycket jag tränar och hur jag hinner med så mycket träning. Så skall försöka svara på det här:

Jag tränar en hel del när jag är inne i mina "träningsmånader", då kan det bli flera pass om dagen, tills jag är totalt slut.Men då jag inte har tänings månad så brukar jag vara ut och gå alla dagar, och besöka simhallen ca 1-2 gånger i veckan. Men jag har alltid tyckt om att röra på mig och blir lätt rastlös och på dåligt humör då jag inte får röra på mig dagligen.  Hur mycket jag tränar exakt är svårt att säga beror helt på mängden läxor och hur social jag vill vara. 
När det gäller hur jag hinner med all träning är svaret, jag hinner inte! Skolan blir oftast lidande och när det drar ihop sig till provveckor blir det att läsa massor kvällen före. 
Här kommer en lista på min träning sen förra onsdagen! (obs! Jag är inne i en träningsmånad nu...)

Onsdag 21.03.12

Hej!
Blev ingen uppdatering igår eftersom min dator var på "service". Installerade om Windows, eftersom min dator blivit så otroligt trög på senaste tiden. Så nu blir det att  fixa tillbaka alla gamla program som man verkligen behöver och skippa allt annat onödigt.

Igår var jag också och testade Sh`bam på sportten. Jag tyckte verkligen det var roligt, inte direkt så effektiv träning, men så rolig att jag ändå kommer prova på det flera gånger igen. Här är ett kort youtube klipp om   Sh´bam.
Nu skall jag hoppa i träningskläderna småningom och bege mig på gym och  Body Pump och evntuellt Zumba.

måndag 19 mars 2012

Essie

Något jag gärna skulle ha hemma nu är dessa härliga nagellack från Essie!

Måndag 19.03.12

Hej!
Har idag varit på en timme zumba och body attack! Är nu riktigt tillräckligt trött och sitter och mumsar i mig mat och kollar foton från gamlas dans! Vi har idag fått en cd skiva gjord av företaget: Fotofabriken. Är verkligen nöjd med cd:n som innehåller 1069 foton från gamlas dans!




lördag 17 mars 2012

Gårdagen

Hej!
Anton fixade mos och fiskpinnar och sallad fredagen till ära  och för att jag eventuellt får M i geografi skrivningarna! Jag är nöjd med mitt resultat, med tanke på att jag inte gått alla kurser ännu och det är första provet jag skriver så är jag verkligen nöjd! 
Hoppas ni hade lika bra fredag som mig!

torsdag 15 mars 2012

Torsdag 150312

Hej! Skoldagen undan och 1 ½ timme på sportten. Försöker nu göra något åt mina hopplösa naglar...

In my bag


Jag saknar..

Jag saknar då man var liten och gick i butiker med mamma och pappa. Då man kunde plocka allt man ville ha i vagnen. Man kunde plocka massa godis, kex, alla möjliga frukter, de dyraste bröden med pålägg av alla dess slag, flingor, 4 olika sorter juice, och en massa annat gott! När man sedan kom till kassan tog man sin "karkki" påse och sprang till bilen.
Nu förtiden går man i genom butiken plockar de billigaste alternativen, pålägg skippar man, en juice räcker bra, bort med allt godis,man kan äta en sorts frukt. När man kommer till kassan idag, räknar man noga alla slantar för att få det att gå ihop och släpar sig sedan ut med kassarna man handlat!

Det var bättre förr!

Gårdagens saldo!

  • Studentskrivningarna i geografi undan. 
  • 3 pass på Sportten!
  • Somnade i min favorit famn! 
Livet ler helt enkelt!

tisdag 13 mars 2012

Hej!
Köpte boken Skönhetsbibel för väldigt länge sen, men har idag först haft tid att ordentligt kolla i den. Bra tips, en del vet man från förrut men man lär sig också en del nytt!



Nytt till min lägenhet!

Fick ett sängöverkast av mamma och pappa. Det passar pefekt in i min lägenhet!

måndag 12 mars 2012

Måndag 12.03.12

Hej!
Har idag varit i skolan 8-14.30, besökte sedan simhallen med Nilla. Simmade 1,5 km och är riktigt nöjd med det. Ha idag också återigen läst geografi! På onsdag skriver jag, och efter det tänker jag inte öppna en geografi bok på väldigt länge!!

Hörs i morgon!

söndag 11 mars 2012

lördag 10 mars 2012

Lördagkväll!

Hej!
Tar nu en paus från mitt långa geografi läsand. Har idag läst, läst och läst, och ändå har jag massor kvar! Men skall nu avnjuta en mysig lördagkväll med våfflor och melodifestivalen! Har inte alls följt med vem som gått vidare och vad låtarna heter, så det skall bli ett nöje att höra alla bidragen ikväll! Men dock måste jag erkänna att melodifestivalen tappat sitt värde. När man var yngre var lördagkvällarna och meoldifestivalen något stort, något man väntade att se. Idag är det nått man ser på då man är för trött för att göra något annat.
Önskar er ivarjefall en superbra lördag!

2 låtar!

Hej! Två låtar som min syster visade!

fredag 9 mars 2012

Fredag 090312

Hej!
Har idag spenderat dagen i Åbo med restan av mellisarna vid Ekenäs gymnasium. Vi bekantade oss med Åbo Akademi, och ykreshögskolan Novia. Var rätt intressant, men klockan två då jag hoppade på bussen var jag dödstrött och i huvudet snurrade av  ord som urvalsprov, studiepoäng osv.

När jag återvänt till ekenäs plockade Nilla upp mig och vi åkte till bromarf.
Skall vara grymt osocial denna helg och gömma mig i bromarf tillsammans med mina geografi böcker. För om  4 dagar  gäller det, studentskrivningarna!

Men skall ta en lugn och avkopplande helg med nått gott framför tv! Ha en superbra helg!

torsdag 8 mars 2012

Torsdag 080312

Hej! Har idag haft skoldag till ett, har valt kurser för nästa år och är mer stressad än förrut! För att lugna ner mig, hoppade jag på tåget till Karis, för att träffa mina två favoriter Hanna och Emma! Alltid superhärligt att träffa dem! 
Dagen till ära bjuder jag på två bilder.
Jag påväg mot Karis

Mina två favoriter

onsdag 7 mars 2012

Onsdag 070312

Hej!
Äntligen hemma! Idag har jag spenderat alldeles för många timmar i skolan, gick dit till 8.oo, gick hem 13.45. Senare 15.45 återvände jag för elevkårsmöte och kina kurs! Det var allt för idag. I morgon blir det skola igen, men vi har inte normal dag utan vi väljer kurser för sista året i gymnasiet! Efter skolan blir det geografi läsning, kaffe med Emma och Hanna, och senare kommer Anton hit!

Nati nati!
Mina nya godingar som använd flitigt nu i det soliga mars vädret! 
Från lindex

tisdag 6 mars 2012

Tisdag 060312

Anton och jag har fixat käk, och diskuterar allt mellan himmel och jord! Härligt att han alltid finns där för mig!

Kina projektet finally done!

Äntligen, äntligen kina arbetet klart!

lördag 3 mars 2012

Fredagen

Hej!
Hoppas ni hade en bra fredag, min var riktigt kul.  Började fredagen med att äte en riktigt lyxmiddag. Antons kusin fixade romantisk middag för mig och Anton. Klyftpotatis, gris inrefilé, sallad och en flaska vitt var inte alls så tokigt på fredag eftermiddag. Senare på kvällen blev det chill hos Ellinore med fiiina vänner. Senare på natten förflyttade vi oss till mitt. Var redan trött tidigt så slängde huvudet på dynan och sova  vid två-tre tiden.

Dagens planer var geografi läsning, men efter att somnat 2 gånger med boken gav jag upp.  Har annars inte gjort något speciellt, skall nu bara samla krafterna för i kväll blir det middag.
Ha de bra


Bilder från igår....





torsdag 1 mars 2012

Torsdag 010312

Hej!
Redan mars? Vart försvann januari och februari? Känns som om vi just kom tillbaka från jullovet.  Men har idag hört något om 14 veckor kvar till sommarlovet. Vilket låter superhärligt i mina öron!

Skall nu packa väskan och bege mig tillbaka till skolan. Har börjat spendera lite väl mycket tid i den byggnaden nu.....