måndag 30 april 2012

söndag 29 april 2012

Lindex.fi

22,95€
7,95€

44,95€
7,95€

Tummen ner för:

Folk som stjäl.Jag blev idag av med innehållet i min plånbok på gymmet, fast det endast rörde sig om ca 10-15 € så blir jag arg. Det var mina pengar!

Tummen upp för:

Härligt soligt väder i Ekenäs hela dagen. Det får gärna fortsätta.

290412

God morgon!
Hoppas ni hade en bra lördag, själv spenderade jag min lördagkväll med fiina bromarf tjejer. Först kom Nilla hit, vi pratade allmänt strunt och lagade våfflor. Senare cruisade jag på med Emma och Hanna.  Lite före två slängde jag huvudet på dynan och var totalt slut.

Dagens planer är två timmar träning och sedan möte kl 19.oo.
Vi hörs.

lördag 28 april 2012

280412

Hej på er finisar! Hoppas ni haft en bra start på dagen. Själv steg jag upp 8.oo för att gå och skriva matematik prov. Efter provet stack jag till Sportten på en timme Body Step. Har inte varit på step sen i september så det kommer kännas i morgon. 
Sitter nu och mumsar i mig min "lunchröra",den innehåller brolier,ris,tomat,gurka,brocoli och vindruvor. Den är väldigt enkel att fixa ihop och supergod. 

fredag 27 april 2012

3 pictures from today

Dagens frisyr i ett slitet hår!
Sneakpeak på vad jag hade på mig idag.

Har spenderat den senaste timmen ute i solen med min kriminalroman som bör vara läst väldigt snart.


De senaste dagarna!

Hej!

Blev inget mera bloggas på onsdagen för efter skolan beslöt jag och Lina att sola lite i det härliga vädret och sedan blev det gym en timme. Åt en sex tiden besökte jag och Lina och Anton ekenäs torg för att kolla in Mikko Sipola som vann the Voice of Finland. Han verkligen bra,( har inte alls följt med programmet så hade endast hört en låt av honom tidigare.)
Efter allt program på torget drog Antonia och jag hem till mitt där vi chillade en stund. Senare på kvällen drog vi till Kaski för att äta tortillas. Ca två-tre tiden slog jag huvudet på dynan och sov efter en väldigt rolig onsdagkväll/torsdagmorgon. Torsdagens skoldag var dock en plåga 8.oo-16.oo  med grekiska de två sista lektionerna. Efter skolan blev det body attack och sedan tog jag de lugnt hela kvällen.

Idag börjar jag först 11.30 så skall läsa lite matematik fram till dess. Har nämligen matematik prov i morgon så kanske dags att öppna boken.
Vi ses!
Bilden är från svenska yle.fi

onsdag 25 april 2012

Two pictures from this morning

Jag gjorde det omöjliga, jag orkade upp ur sängen 06.45 för att fara ut och länka/gå! 

Förstås belönade jag mig själv med ett lyxigt morgonmål!

måndag 23 april 2012

Motivation!




Detta motiverar mig att fortsätta träna och röra på mig! Känns bra nu efter ett pass Zumba och ett pass body attack.

söndag 22 april 2012

15.4-22.4 2012

Hej, lovade ju att lägga upp hur min träning gått denna vecka. Måste verkligen säga att den gått över mina förväntningar och jag är verkligen stolt. Nu blir man mera motiverad att fortsätta i 3 veckor till :)

Veckans träning, jag är mycket stolt!


walking in the sunshine

Walking in the sunshine

Tog med vår fiina vovve på 8 km promenad.




Kalas

4 bilder från systers födelsedagskalas igår.

Syster hade dekorerat kakan.



Jag och det underbara födelsedagsbarnet! 


lördag 21 april 2012

Från Lindex

Fyndat i Lindex idag.



Breakfast

God morgon!
Hoppas ni sovit gott? Det har ivarjefall jag, närmare 12 timmar faktiskt. Sitter nu och äter mumsig morgonmål och skall snart slänga på mig kläderna och bege mig iväg och kolla lite butiker.  Senare hem och packa innan jag beger mig till bromarf för att fira syster. Vi hörs senare!

fredag 20 april 2012

Fredag 200412

Hej!
Blev inget bloggas igår eftersom jag spenderade hela kvällen med Cessi. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och var ut på länk/promenad. Härligt att träffa min favorit kusin igen, hon har nämligen gömt sig på åland i några månader.
Idag har det varit en kort skoldag och sedan skolan har jag jobbat på mitt Schweiz arbete och räknat lite matematik.

Skall nu fixa lite mat och sedan dra iväg till sportten på Zumba och Body pump. Vi ses!
Schweiz arbete har förgyllt min eftermiddag or not...


Two details from today





onsdag 18 april 2012

Onsdag 180412

Hej!
Skoldagen undan, mamma har varit på besök och handlat(HÄRLIGT!), 3 pass på sportten undan och nu krypa upp i min favorit famn.
Hörs i morgon!

Onsdag 180412

Hej!
Sticker snart iväg till skolan, har dock kort skoldag så det är verkligen skönt. 
Efter skolan kommer mamma hit ett varv och innan dess måste det storstädas! 
Sneakpeak på vad jag hade på mig idag! Scarfen/halsduken är min nya favorit, den är snodd från min syster men från början hittar ni den i Lindex.

Just nu

God morgon!

Sitter redan upp och äter morgonmål trots att jag börjar först om 2 timmar. Det ät omöjligt att sova  nu när solen lyser in redan sju på morgonen.

tisdag 17 april 2012

Tisdag 170412

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp med skolan och träningen. Har nämligen lagt upp ett träningsschema inför sommaren, det är ju endast 46 dagar kvar så måst ge järnet nu sista månaden. (lägger upp i slutet av veckan ett inlägg om hur min första träningsvecka gått)
Så har idag varit i skolan och sedan varit på sh´bam och cirkelträning med Siiri. Nu är jag totalt slut.

Lovar ett ge er ett intressantare inlägg senare elle i morgon! Ses!

söndag 15 april 2012

Lite tankar!

Ett ämne som dykt upp i mina tankar de senaste dygnen är förstörelse, sabotage.  Har under de senaste dagarna fått höra om ungdomar som stjäl, förstör sina vänners hem, stjäl cyklar, bryter sig in m.m Har verkligen dagens ungdomar inget vettigare att göra? (Nu känner jag mig verkligen som värsta pensionären när jag skriver det här..)
De flesta fall jag nyligen hört om rör det sig om ungdomar som brutit sig in  och stjält tobak, ungdomar som på fester trycker in tuggummi i spiskanten, knivkastas och vem som lyckas slå sönder en dörr först. WTF??? Vad är det för sysselsättning, jag kan förstå om man i fyllan och villan faller och förstör något men inte något sånt här. Speciellt några av fallen jag hört om är fall där några pojkar hälsat på en av pojkarnas flickvän och kom på att knivkastning på köksbordet är en bra idé, samtidigt kan man ju råka riva sönder lite av tapeten. 
De e ju bara för sjukt, de är varken tufft eller moget. I mina ögon är det mera omoget och fruktansvärt barnsligt. Vågar man inte stå emot grupptrycket? Försöker man skaffa sig status?Är man verkligen så desperat efter tobak?  Vad det än är de som saboterar söker så finns det verkligen andra sätt att få det och uppnå det på.

Söndag 150412

Hej!

Hoppas ni haft en superbra söndag och njutigt av det vackra vädret. Det är verkligen härligt med solsken på en ledig dag, var redan på promenad med Anton på förmiddagen. Vi stannade till utanför ett café som var stängt och satt där och solade. Dagen till ära åt  vi en glass också!

Är verkligen superglad att jag inte rörde en droppe alkohol igår, skulle ju vara synd att sova bort denna soliga dag. Gårdagen spenderades som sagt med Emma och Hanna, vi åkte runt och pratade om allt, skrattade och lyssnade på bra musik. Vid två tiden plockade vi upp Anton och åkte hem.  En superhärlig kväll med andra ord. De är verkligen superfiina mina två bromarf filurer.

lördag 14 april 2012

Ändrade planer, skall hänga med två fiina bromarf filurer istället för att ligga hemma ensam och se på film! Härligt!

Lördag 140412

Hej!
Medan alla andra springer ute och festar och bara annors härjar sitter jag själv hemma i min säng invirrad i två täcken och äter smörgås och apelsiner. Har början till flunssa och jag försöker bota det innan det bryter ut. Vilket innebär att jag spenderar lördag kvällen på att kolla film. 

fredag 13 april 2012

Fredagen 130412

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag, trots att det är fredagen den trettonde. Min har varit helt okej, vanlig skoldag och regning väder har fyllt min dag. Skall nu spendera lite tid med att läsa och sedan fara till sportten på zumba och body pump. Ses!
Skall börja läsa Confessions of a Shopaholic, har sett filmen så bestämde mig för att läsa boken på engelska så att min eneglska förbättras.

Dagens

Min lilla Dior-Pure Poison  som jag fått av pappa för flera år sen. Har aldrig riktigt kunna bestämma mig om den är doftar gott eller inte. Men idag användes den i allafall.


torsdag 12 april 2012

Torsdag 120412

Hej!
Skoldagen undan, promenaden undan 30 minuter på gym och en timme sh´bam undan! Är nöjd med dagens prestation!

onsdag 11 april 2012

Dagens

Sneakpeak på dagens outfit.
Svart läderrock/vit tröja-Lindex/Svarta byxor-Pieces/svarta converse

Onsdag 110412

Hej!
Ny period i skolan drog igång igår. Inledde period 5 med utbildningsinfo (och jag en plan börjar ta form i mitt huvud, angående min framtid). Efter skolan hängde jag med Amy och sedan blev det två pass på sportten. Var totalt slut efter cirkelträningen och rumpamage så resten av kvällen blev lugn och vid nio tiden somnade jag i min favorit famn.


Idag är det skoldag mellan 9.30-14.15 och senare träning med Nilla!
Vi hörs.

söndag 8 april 2012

Söndag 070412

Hej!
Ursäkta för dålig uppdatering har haft fullt upp. Gårdagen var det påskmarknad, bio och cruis som gällde. Var och såg American pie reunion. Den var verkligen sevärd. Skrattade så att jag var riktigt slut, så  där snuskig humor passar mig bra en slö dag.

Efter bio cruisades det några timmar, innnan jag slutligen slängde huvudet på dynan. 
Idag har det varit zumba, body pump och promenad. Har nu som bäst har jag en härlig pojkvän som fixar tortillas i köket, så tror jag skall sluta blogga och hjälpa han med maten. 
Ha det bra!

fredag 6 april 2012

Långfredag

Eftermiddagen i fyra bilder!





Långfredag

Hej!
Blev ingen kvälls uppdatering igår, eftersom jag spenderade kvällen med promenad med Emma och sedan besök hos mormor & morfar.
I dag vaknade jag redan åtta tiden, har spenderat morgonen med att spela ps2 med bror min och hälsat på farmor. Väntar nu på att Nilla kommer ner till mitt med någo sällskap så blir det brädspel for the win.

Hörs senare!

torsdag 5 april 2012

Torsdag 050412

Hej! 
Har just kommit hem från lunch hos Miri. Miri lagade supergod mat och vi prata på om allt mellan himmel och jord.. Riktigt härligt med andra ord.
Skall nu packa de sista och sedan vänta på att mamma plockar upp mig, drar nämligen till bromarf några dagar nu under påsken.
Ha det bra!

Converse/svarta byxor från JC/turkos topp från HM/tröja från lindex.

onsdag 4 april 2012

Lunchar

Min blogg håller på att utvecklas till en matblogg har jag märkt, skall försöka ändra på den saken nu under påsklovet! Men före det bjuder jag på en bild på min supergoda lunch och boken jag läser.

Skall nu bara ta de lugnt och slapp fram till klockan sex då jag far på body pump och zumba och stretching.


Efter träningen

Yogurth+bär+havreflingor! Gott och superbra att äta efter morgon träningen!

Sneakpeak på dagens outfit!

Onsdag 040412

God morgon! 

Vaknade redan halv åtta idag då min favorit pussade mig hejdå. Har nu haft en lugn morgon, ätit morgonmål, lyssnat på musik, och kollat fb. Skall småningom dra mig till sportten på morgon träning!  Blir endera gym eller sh´bam.
Ha de bra!

                                                  Drive by-Train

tisdag 3 april 2012

Fyra saker från HM:s hemsida jag inte skulle tacka nej till inför sommaren.



Fri!

Marlene har under en timme lyckats åstadkomma en ren och dammfri bokhylla, och en renstädad lägenhet. Det var det enda jag måste göra under mitt påsklov, så nu finns det inga måsten fram till nästa veckas tisdag då skolan börjar igen!
Jag är fri! Äntligen ett lov utan måsten, inga läxor, inget jobb, ingenting helt enkelt! Perfekt! 




One by One

Belönade mig själv efter provveckan med en ny vattenfast mascara!