torsdag 31 maj 2012

Torsdagkväll!

Ligger i Nillas säng och pratar om hennes stora dag i morgon. Tänk att i morgon blir mina favorit färdig närvårdare. Jag är stolt över henne! 


Även mina favorit kille och favorit kusin blir klar! Så i morgon blir det rosor,presenter, dimmissioner och massa dimmissions mat och onyttiga saker!

onsdag 30 maj 2012

300512

Idag var det näst sista skoldagen för mig som mellis. Året som mellis har gått fruktansvärt snabbt, på ett bra sätt. Jag har under året som mellis ordnat  konvent, varit på tackfest, haft gamlas dans+ efterfest, varit tutor, jobbat med elevkåren, hängt med fina vänner, haft 5 provveckor, drunknat i läxor, skvallrat på rasterna m.m Men trots ett bra år är det alltid lika skönt då slutet på maj närmar sig, och man vet att det snart är sommarlov. 

Annat jag gjort förrutom att försöka läsa på prov har jag, hängt med fina vänner på bejjan , promenerat en hel del(lite motion behöver man ju). Det är så härligt att vara ut och gå nu när vädret är soligt och varmt. Bjuder på en bild från gårdagens promenad.


tisdag 29 maj 2012

3 låtar!

3 sånger som jag lyssnar på!

Today

3 prov undan och 2 prov kvar i provveckan och jag är redan döende. Psykologin gick bra, moddan helt okej, engelskan katastrof. Idag skrev jag finskan ,och i  morgon är det matematik och en 20 minuters presentation som gäller, och torsdag geografi förhör. Sedan är det sommarlov! Sedan tar jag en månad paus från allt som heter skola!!! Härligt skall det blir!
Sneakpeak på vad jag hade på mig idag!

måndag 28 maj 2012

Sorglig tanke

Idag slog det mig att detta troligtvis är min sista vecka i min lägenhet. För under sommaren kommer jag bo hemma hos mamma och pappa eftersom jag  jobbar i bromarf, och till hösten så kommer troligen jag och min syster flytta ihop. Eftersom vi skall bo ihop behövs det lite mera än  min 28 kvadratmeter stora lägenhet. 

Det känns lite konstigt att tänka att jag skall flytta, jag har ju tillbringat mina 2 senaste år i denna lilla etta och det finns en massa minnen förståss både positiva och negativa. Kan inte låta bli att små le för mig själv nära jag tänker på alla tokiga chillkvällar och konstiga konversationer med grannarna jag haft under dessa två år! En annan tanke som just slog mig är att jag trots att jag bott här två år fortfarande inte har ändrat namnet på dörren och inte lyckats få upp en lapp "ingen reklan tack!". Nu behövs det inte längre eftersom jag flyttar och börjar på nytt någon annanstans i denna stad.

söndag 27 maj 2012

Today

Idag har jag cyklat i 2 timmar och stekt i solen tillsammans med min engelska bok! Suger verkligen att provveckan och sommarvädret kommer samtidigt!



Vin och ostkväll!

Halloj!
Gårdagen spenderades hos Lina på vin och ostkväll, dock åt ingen ost och endast två drack vin. Vi var ca 10 brudar som grillade och snarvlade skit. Dock åkte jag hem redan halv tio eftersom jag lovat se eurovision med syster.




lördag 26 maj 2012

Steker!

Halloj! Liksom rubriken säger har jag stekt hela dagen förutom ett kort avbrott då jag och Nilla åkte till glasskiosken. Där mumsade vi glass och träffade Hanna. Sen fortsatte stekandet.
Skall nu hoppa i duschen och bege mig till Lina på vin och ostkväll. Tror dock att jag kör på nyktert ikväll!

fredag 25 maj 2012

Fredag

Hej!
Har idag  väckt min älskling med smörgås på säng och födelsedagspresenter, skivit ett modda prov, spelat morgon kubb med Jenny, Lenny och Kaski, besökt tandläkaren och träffat Nilla och Emma under kvällen. Riktigt lugn fredagkväll!
Nilla och jag fixade tortillas.

Var på cruis i bromarf.

Vårkväll

Torsdagkväll

Spenderade torsdagkvällen med Anton, Ellinore och Agge. Vi fixade god grillmat och åt glass till efterrätt! Härlig torsdagkväll!



onsdag 23 maj 2012

Kvällsmat

Efter några dagar med allt för många onyttigheter på båten känns det super härligt att få äta något nyttigt! Sallad med tomat, makrillbitar(råkade dock  i min stress köpa makrillbitar i ketchupsås istället för vanliga makrillstrimlor) , maletköttbiffar och vanlig sallad. Mums!

Kryssningen

Fyra bilder från kryssningen med Silja Galaxy! Jag hade riktigt roligt, tack till Anton, Antonia, Steffe och Kenneth som gjorde kryssningen bra! 




Onsdag 230512

Ursäktar för en dålig uppdatering, men har inte haft tid eller ork att blogga. Skall dock kort uppdatera er om vad jag sysslat med de senaste dagarna. På fredagen efter middagen hos Antons faster begav vi oss på fest i Snappertuna skogarna på fest. På lördag packade vi oss till bromarf där vi lagade supergod mat och såg Finland förlora bronsmedaljen. På söndagen solade vi och umgicks med Alexandra och Tommy. Senare bar det av till ekenäs där vi träffade Tony på motellet en stund. På måndag var det skoldag efter skolan bar det av till åbo där jag och fyra andra hoppade ombord på Silja Galaxy. På silja Galaxy var jag ända till igår kväll då jag dödstrött steg av i Åbo igen.

Där har ni mina senaste dagar i ett nötskall. (Bilder från resan kommer senare!)
Ha det bra!

fredag 18 maj 2012

Mysdagar

Har bara myst igår och idag. Vi åkte  ut till Antons och badade bastu, simmade(!), lagade flottig mat och kollade slutet av ishockey matchen Finland-USA och såg Finland gå vidare till semifinal.
Idag har jag sovit länge, varit i Karis och kollat butiker, myst på café och lagat mat. Skall småningom laga mig redo för fara till Antons faster på middag och efter det är kvällens planer öppna.
Ha en bra lördagkväll!

torsdag 17 maj 2012

Onsdagkvällen

Ledig dag idag, härligt! Dock sov jag bort halva dagen var rätt trött då jag fört for och sova lite över tre inatt. Spenderade nämligen gårdagen  först i Tenala och firade Ellinore. Vi grillade ute i skogen och bara chillade. Senare på natten begav vi oss till ekenäs på lite fest. Efter det gick jag hem med nån EIF halsduk och en yrt huvud. 




tisdag 15 maj 2012

Tisdag 150512

Hej!
Ett pass rumpamage undan på sportten och har sedan dess spenderat kvällen med kusinvitamin Cessi i våriga ekenäs. Härlig tisdagkväll med andra ord! 
Tanken att man börjar 11.30 i morgon gör tisdagen ännu bättre.



måndag 14 maj 2012

söndag 13 maj 2012

Söndag 130512

Hej!
Hoppas ni haft en bra söndag? Min har varit riktigt bra, gav morsdags present i morse till mamma (tyvärr sov vi mycket längre än mamma så hon blev utan kaffe på säng) Har spenderat nån timme ute på balkongen i det superfina vädret.
På eftermiddagen har jag hälsat på mommo och farmor, träffat släkten, packat mig tillbaka till ekenäs och ätit en massa skit.  Har nämligen tillåtit mig själv att äta bakelser och kakor i min godis strejk, men bara när det är någon speciell dag.

Ha en fortsatt bra söndag!

lördag 12 maj 2012

Lördag 110512

Hej!
Haft en bra helg hittills? Min har varit riktigt lugn och bra. Igår tränade jag i 1 ½ timme och åkte sedan hem till bromarf för att kunna bänka ner mig framför tv:n och kolla Finland-Canada. Tyvärr förlorade finland 3-5.  Idag har jag varit ytterst lat, sovi halva dagen, sorterat lite kläder och spelat kort hos Nilla.
Resten av min lördagkväll skall spenderas med syster.

Ha en bra lördag!

torsdag 10 maj 2012

Försöker fixa naglarna!

Hej! 
Skoldag mellan 8.oo-16.oo förbi, en timme fatburning undan, läxorna gjorda! Härlig torsdagkväll med andra ord. Har spenderat lite tid på mig själv, målat naglar, tagit en lång dusch och en hårinpackning! 
Skall nu spendera resten av kvällen med mitt gulle!
Ha det bra!


onsdag 9 maj 2012

Two Pictures from today

 Trots att jag försov mig lite idag, satsade jag på ett härligt morgonmål!
Tog med mig datorn ut i solen, så att kanske lite skolarbete skulle bli gjort.

tisdag 8 maj 2012

Whistle-Flo Rida

Spelas hemma hos mig.

Tisdag 080512

Hej!
Ursäkta får att det varit dött på bloggen några dagar. Har inte haft lust eller tid att blogga.  Men skall nu kort berätta vad jag gjort de senaste dagarna. Jag har suttit barnvakt och tjänat pengar, jag har invigt sommaren med stugfest och simning och krapula för första gången, har haft volleykväll i skolan och drunknat i skolarbeten.  Har dock idag lyckats få bort lite skolarbeten och kan ikväll lugnt sticka iväg och träna lite. Skall på rumpa/mage och kanske på step.
Men vi hörs senare! Lovar er intressantare inlägg nästa gång!

fredag 4 maj 2012

Fredagkväll!

Sitter som bäst bänkad framför TV och kollar ishockey. Världsmäterskapen har kört igång och nu spelar Finland mot Vitryssland. Ställningen är nu 1-0 till Finland! Härligt!

onsdag 2 maj 2012

Förra veckans träning!

Stolt är jag igen! Nu bara två veckors hård träning kvarr!

Onsdag 0205

Hej!

Hoppas ni haft en bra onsdag. Min har varit riktigt okej. Kort skoldag, chill med Amy, Body Pump och Zumba, de senaste timmarna har jag chillat med Cessi och Linda och Tony.
Skall nu bädda ner mig för att orka med skoldag 8.oo-16.oo i morgon.

God natt säger nu en trött Marlene!

Back in time

Spelas hemma hos mig Pitbull-Back in time

tisdag 1 maj 2012

Vappen!

Hej!
Har överlevt vappen, men man märker av gårdagen. Det börjades med grillning hos fina Amy, sedan bar det av till stan. Där chillade vi i mitt, övade språk kunskaper, cykel förmågan och minnet! Nångång på morgonen slog jag huvudet på dynan och sov.  Idag har jag slöat med Cessi och Anton och inte gjort ett dugg vettigt! Sånt är lediga dagar till för! 
Vi ses!
Lite bilder från igår