lördag 30 juni 2012

Dagens Fynd



Örhängen köpt för 2,50€

Yesterday

Efter kvällsskiftet bar det av ut bredvik. Där det chillades några timmar innan det bara av upp till byn. Två tiden slängde jag huvudet på dynan och sov!




fredag 29 juni 2012

Today






Jag är nu tillbaka i bromarf.  Har gått om kring i randiga shorts och svart topp och njutit av de fina vädret. Skall småningom bege mig iväg på min sista arbetstur som vårdbiträde. Tänk vad juni månad har gått snabbt och jag måst verkligen säga att jag trivts superbra på jobbet och skulle inte allas vilja börja somstädare på måndag!

Dagens Detalj



Somrigt armband som jag fått i gåva av mamma & pappa!

torsdag 28 juni 2012

Slö dag!

Igår efter jobbet begav jag mig ut till Box skogarna för att hälsa på Anton. Vi grillade och åkte runt som galningar på små skogsvägar för att testa hans nya bromsar. 

Idag är dock Anton på jobb och jag sitter fortfarande hemma hos honom. Sysslolös, uttråkad och är helt utan motivation att göra något. Jag hade tagit med mig böcker jag skulle läsa, filmer att se och bikini för att sola. Men vädret är uselt, böckerna lockar inte alls och filmerna känns inte heller intressanta. Ibland har man helt enkelt dagar då  man inte orkar göra något alls!

tisdag 26 juni 2012

Sweet home Alabama

Tisdag kvällen har spenderats med Antonia och Emma och en bra film! Vi såg Sweet home Alabama, den var verkligen bra! Snyftade och skrattde allt om varannat! 

måndag 25 juni 2012

CUTRIN

Nya favorit schampoo och balsam! Verkligen värt att testa!

Kaffe & Kex

 Skvaller, kaffe och två fina bromarftöser förgyllde min måndag kväll!





söndag 24 juni 2012

Midsommar!

Hej på er, hoppas ni haft en bra midsommar! Min har varit riktigt bra. Var ledig på fredagen så var och såg när midsommar stången restes, var ute i det soliga vädret, brände mig i solen så nu fjällar man, ordnade en liten och spontan grillkväll, åkte på fest till tenala, grillade och åt supergod mat, grillade igen och bara hade de härligt.

På lördagen blev det en kvällstur, och efter det slöade jag bara med Anton. Efter några timmars sömn blev det en morgon tur till klockan tre. Efter jobbet en promenad och mat. Är nu dödstrött eftersom jag har sovit alldeles för lite denna helg och det känns i varenda del av kroppen , så tack och god natt!





tisdag 19 juni 2012

Yesterday

Stekte i solen med Nilla allldeles för länge, på kvällen begav jag mig till stan för att besöka bejjan och mysa med min älskling. Kvällen avslutades med brolier och ris och ett glas vitt.





söndag 17 juni 2012

Choozism


Min favorit produkt till håret under sommar månaderna, slätar ut och innehåller UV-skydd!

De senaste dagarna!

Bloggande har varit lite dåligt de senaste dagarna men har inte haft en minut över. På fredagen var jag och stor handla med mamma och pappa. På eftermiddagen kom Anton till bromarf och vi begav oss tlll Skatafé och äta glass. Senare på kvällen spelade vi vi freesbegolf med min bror och senare volley med härliga bromarf människor och lite andra människor.
Lördagen spenderades med Anton på förmiddagen, vi var till  sommartorget och kollade lite, klockan två var jag dock tvugen att fara på jobb. 
Idga har jag jobbat igen, men har nu kvällen ledig, vilket är härligt!
Glass på Skatafé var inte helt fel :) 

Har också besökt padva stranden under de senaste dagarna.


onsdag 13 juni 2012

Hej!
De senaste dagarna har jag jobbat, hängt med Nilla, promenerat/länk 1 ½ på måndag och tisdag och annars bara haft sommarlov! 
I morgon blir det mera jobb!

måndag 11 juni 2012

Today

Hann bara gå ut och lägga ner mig i solstolen så försvann solen helt och vädret blev mulet. typiskt! 


H

Fixat

Har fixat om ett par svarta jeans som jag aldrig använder till ett par shorts. Funderar ännu på om jag skulle lägga nitar på bakfickan eller färg dem i en kul färg? Vad tycker ni?



söndag 10 juni 2012

Shoes!


6 par skor från Nelly.com som jag gärna skulle ha i min garderob!

lördag 9 juni 2012

3 bilder från fredagen!

 Har idag jobbat 7-15 och "jobbar" nu också. Jag sitter som bäst barnvakt åt 2 råddiga barn. De håller som bäst på fixa kokosbollar, vilket jag redan ser att resulterar i en enorm hög med disk och en smutsigt kök och världens äkligaste kokosbollar.

Resten av kvällen skall spenderas hemma med Anton. Skall se film och mysa.Jag dissade popkalaset och dansen i bromarf för vädret suger verkligen. Annars har jag inget vettigt att berätta så bjuder på 3 bilder från gårdagen.