måndag 30 juli 2012

En Bra Måndag

 Halloj!
Denna vecka har börjat superbra!
1.Jag och min syster har hittat en lägenhet i ekenäs.
2.Lönen har kommit och den var betydligt mer än vad jag trodde.
3.Hade min sista arbetstur för denna sommar.
4.Har spenderat kvällen med dessa fina filurer.
 Perfekt måndag med andra ord!

söndag 29 juli 2012

Söndag

Hej!
Ursäkta för dålig uppdatering men har inte haft en minut över. På fredagen kom Anton till bromarf och vi tog kvällsdopp och lagade våfflor. På lördagen blev det Padva strand och sedan en kvällstur.
Idag har det varit en 8 timmars arbetsdag och sedan strandhäng med Nilla.



fredag 27 juli 2012

Fredag

Hej!
Har idag njutit av det efterlängtade sommarvädret som äntligen hittat till södra Finland. Har luggit ute och stek hela förmiddagen och läst, ätit jordgubbar och chillat med Nilla. Vi var också och tog oss ett dopp i den ganska varma vattnet!



torsdag 26 juli 2012

Tankar

Slogs av en tanke idag. Hur mycket folk verkligen stressar och planerar. Kan ingen leva i nuet? Folk berättar om vad de skall göra och när det skall göras och hur mycket man redan borde gjort. Men varför inte ibland stanna upp och reflektera över sitt liv. Vill man verkligen slänga bort nuet för att planera något som du senare också inte kommer kunna vara vid för då planerar du något annat. 

    Det är hemskt att se när ens vänner dras ner i en sådan "stress/planerad" livsstil. Vänner som man förrut kunde sitta med i timmar och skratta, berätta djupa saker och verkligen bara vara sig själv, är plötsligt inte längre sig själv. De hör inte riktigt va du egentligen försöker säga, de glömmer de du berättat. De är så inne i sin egen framtid att det är hemskt.

Ibland behöver man tid att stanna upp och reflektera över hur ens liv går på. Vill man verkligen leva som man gör eller vill man genomföra förändringar. Det är aldrig försent att börja genomför dem.

 Nu under sommaren har jag verkligen tagit de lugnt och slappnat av och funderat över vissa val i livet. Värför hänger man med en del personer man inte alls tål? varför försöker man alltid passa in? Varför inte köra på sitt eget till 100 %?

Har bestämt mig för att leva i nuet, i augusti månad skall jag göra saker jag verkligen vill, jag skall sluta lyssna på skit prata och bilda mig en egen uppfattning, klä mig som jag vill, inte bry mig om negativ kritik. Utan bara vara mig själv!




onsdag 25 juli 2012

Skymningen

Har plockat fram ett ljus och en bra bok och tänker spendera resten av kvällen med det. God Natt

tisdag 24 juli 2012

Tisdag 240712

Hej!
Efter jobbet idag bar det av in till ekenäs med mamma. Efter det kvällspromenad med syster och sedan kvällsläsning!

måndag 23 juli 2012

Måndag

Hej!
Hoppas ni haft en bra start på veckan? Min har inte varit särskillt bra, vaknade i morse till regnet som smatrade mot rutorna, jobbade 8 timmar, ringde upp en eventuell hyresvärd för att kolla med morgondagens visning då meddelade han att han redan hyrt ut lägenheten, trots att han lovat visning i morgon!?  För att avregera mig från alla mina ilskor begav jag mig till gymmet med syster. Där tränade vi i en timme, efter det har jag tagit en lång dusch och läst.
Syster tränar flitigt

Nöjda och svettiga efter 1 timmers träning.

söndag 22 juli 2012

Yesterday

Spenderade gårdagen med i prästkulla där vi firade att Amy blivit 18 år. Efter att varit där en stund blev lite prisses och så var vi ett varv till Antons kusin och sedan hem till bromarf.

Bjuder på 4 bilder från gårdagen!



lördag 21 juli 2012

Fredagen!

Hej!
Spenderade fredagen med 3 härliga bromarf filurer. Började i bromarf ute i det vackra vädret och fortsatte sedan till Torparrian. Där chillade vi fram till en ett tiden då vi åkte hem igen. Vid två tiden slog jag huvudet på dynan och sov.
Bjuder på 4 bilder från gårdagen.






torsdag 19 juli 2012

190712

Hej!
Idag har jag jobbat 7-15, och efter jobbet bar det av till Salo med familjen. Där fyndade jag lite smink, smycken och underkläder. Nu skall jag slänga i mig något gott och ta en kort promenad och sedan sova så jag orkar med min sista arbetsdag för denna vecka!
Ha de bra!



onsdag 18 juli 2012

Today

Hej! 
Kom just hem från Ekenäs. Har spenderat hela kvällen där med två härliga vänner. Vi åt god mat på Santa fé och cruisade runt i stan. Är nu mätt och trött och skall krypa under täcket så jag orkar med jobbet i morgon!
 Finaste Hanna och Emma <3



Bild längst ner snattad av Hanna!

New Things!























Beställde via jobbet hem tre Dermosil produkter. Älskar redan det nya nagellacket!

tisdag 17 juli 2012

Today

Hej!
Har jobbat från sju till tre, och efter det begav sig jag och syster och Nilla in till Ekenäs. I ekenäs gick vi och kollade i butiker, handlade en födelsedagspresent. Sedan blev det bromarf igen. Väl hemma tog jag en 1 timmes promenad och en lång dusch med hårinpackning.
Skall nu äta något gott och sedan sova! God Natt!
Jag och syster























F.v. Bild 1 :Min outfit idag. Älskar verkligen den nya vita toppen jag köpte från Gina Tricot, men öppen rygg.
Bild 2: Fiina Nilla var chaufför.

måndag 16 juli 2012

Önskar

På min önskelista finns dessa tre plagg, alla från Topshop










Glittrig topp-£45.00                                    Rock-£75.00                                   Skor-£45.00

Today


Hej!
Har idag jobbat till tre och börjat läsa på studentskrivningarna. Tog också en promenad när det för engångs skull höll upp(skall de aldrig sluta regna den här sommaren?) och hälsade på mormor och morfar. Skall nu slöa resten av kvällen! Hej då!


sneakpeak på vad jag haft på mig idag!


söndag 15 juli 2012

Dagens Fynd!

Hej! Jag har alltid haft lite skräck för loppisar, redan lukten av gamla saker får mig att rynka på näsan. Men försöker nu och då övervinna min rädsla och ändå gå till loppisar så jag gick idag till det årliga Bromarf loppiset. Trängdes sedan på loppiset i två timmar och visst det gav det resultat jag fyndade 3 böcker, 2 glas skålar, och två tröjor.



Yesterday

Lunchade lite hemma innan jag åkte in till Ekenäs...
 Träffade fina Miri på Baywatch en stund.
 Alltid lika fint i Ekenäs på sommaren.
 Efter en stund i Ekenäs bar det av till degerby på vilda västern fest. Så möttes av en hel hög cowboys och indianer.
 Chillade med Anton och Linda tills en tolv-ett tiden då jag slängde huvudet på dynan.
 Löste också mitt klädproblem och drog på mej, rutig skjorta, bruna byxor, boots och min svarta cowboy hatt.

lördag 14 juli 2012

Today

Sticker in till Ekenäs nu. Skall gå i butiker och träffa Miri och senare sticker jag iväg till Degerby på 40+40 års kalas. Ha de gött!

fredag 13 juli 2012

What to wear?

I morgon skall jag på ett 40+40 års kalas och temat är vilda västern. Jag har en svart cowboy hatt, och är helt utan ideér om vad jag till skall  ha på mig föruttom den. Alla tips mottages!

Gårdagens fynd!

Köpte en gul topp igår när jag var in till Ekenäs. Toppen är från Seppäla och kostade ca 7 €. Brukar i normala fall inte köpa kläder från Seppälä, men kunde inte motstå denna topp. Don´t ask me why.