fredag 31 augusti 2012

Lägenheten

Har träffat Nilla på eftermiddagen och städat upp de sista. Nu tänker jag inte röra mig en meter mera denna fredagkväll jag är helt trött efter veckans flytt! Bjuder på 4 bilder från den nya lägenheten, va tycker ni? 


 Köpte ett nytt smyckesskrin idag, måste ju ha lite ordning på var allt finns.

Fredag

Hej!
Har idag haft kort skoldag efter det har jag uträttat massa ärenden och fixat på lägenheten. Väntar nu att Nilla skall komma hit och efterdet skall jag ta en riktigt riktigt lugn kväll. Ha en bra fredag!


torsdag 30 augusti 2012

Flyttat!

Sedan tre idag har jag städat,dammat, burit lådor och packat upp. Jag är nu helt utmattade och trött, skall krypa ner i min nya säng i vår nya lägenhet. Bara jag hittar kamera sladden i bland alla flyttlådor så skall  jag visa lite bilder på lägenheten :)

onsdag 29 augusti 2012

Har varit på kvällspromenad med Emma och packat lite i lägenheten idag. Skall nu hoppa i säng så jag orkar med skoldagen i morgon och flytten!

tisdag 28 augusti 2012

Tisdag!

Slutade skolan 13.30 sitter nu hemma och mumsar i mig en smörgås och väntar på syster. Vid tre tiden skall jag traska iväg till instrumenatrium. Jepp ni läste rätt, jag skall på synkoll och testa glasögon. Vi hörs senare!
Sneakpeak på vad jag har på mig idag!

söndag 26 augusti 2012

Söndagen

Hej! Hoppas ni alla haft en bra helg. Min har varit riktigt bra, gårdagen spenderades på Skatafé med goda vänner och andra bekanta. Idag har jag hängt med Nilla till Hangö, där vi gått på marknad och sedan ätit supergod mat. 
Har nu återvänt till Ekenäs och kvällens planer är städning och läxor!




lördag 25 augusti 2012

250812


Syster knäppte några bilder på min outfit för kvällen,(dock vill hunden vår också vara me på bild). Kvällens planer är Skatafé med trevliga människor!

Lördag

Spenderade gårdagen tillsammans med Anton.Måste passa på att ha lite "quality time" innan han sticker iväg till Italien och mina studentskrivningar kör igång. Tyvärr var jag tvugen att endå gå och lägga mig tidigt för hade en morgon tur idag. Efter en rolig och snabb arbetsdag har jag läst lite på skrivningarna och tvättat.
Skall nu äta lite mat och sedan träffa Nilla i kväll, så får se vad man hittar på, kanske blir det Skatafé?
Ha en bra lördag kväll ni med :)

torsdag 23 augusti 2012

Autumn Inspired


230812

Blev inget bloggas igår eftersom jag inte hade lust att blogga helt enkelt. Nästan all min tid nu förtiden går åt till skolan och studentskrivningarna så när jag har en ledig stund över vill man inte sitta framför datorn.

Spenderade gårdagen med syster, Tommy och Anton. Vi bokade en bana på Ekenäs bowling och spenderade en timme där bland en massa proffsbowlare. Men roligt var det! Efter bowling slöade vi bara och pratade strunt, men ibland behöver man de också.

tisdag 21 augusti 2012

Inspiration

Inspirationen tagen härifrån!
Älskar den "rymd-inspirerade" kjolen, klassisk business lock, slitna jeans och leopard detaljer.

Tisdag 210812

Har idag ägnat all min tid åt skolan och studentskrivningarna, eller så känns det i varjefall. Om ca 3 veckor drar de igång. Först ut engelska hörf, följt av engelska skrivning, psykka och matematik. Den 28 september då höstens skrivningar är över kommer jag tjuta av lycka!

måndag 20 augusti 2012

Har fixat en ny header här på bloggen, vad tycks?

söndag 19 augusti 2012

Söndag kväll

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg? Jag har varit på italiensk kväll igår ute i box skogarna. Där samlades ca 30 pers och åt god mat och pratade med gästerna från italien. Hade en riktigt bra kväll och vid en ett tiden kröp jag upp i min favorit famn och somnade.
Idag har jag och Anton kockat åt oss god mat och slöat hela dagen. Har inte funnits så mycket att göra när regnet öst ner hela dagen.

Skall nu sova så jag orkar med en ny skolvecka! Ha de bra!

lördag 18 augusti 2012

Today




Yesterday

Bjuder på en bildbomb från gårdagen. Fixade håret och gick och gratulerade Kaski. Efter det stack jag med Emma, Antonia, Hanna, Anton, Jonas och bowla. Efter det hängde vi en stund på motellet. Vid tolv tiden slog jag huvudet på dynan och sov








fredag 17 augusti 2012

Fredag

Första skolveckan undan. Skall spendera kvällen med att gå och dricka kaffe hos Kaski som fyller 19 år idag. Senare sticker jag iväg ett  härligt gäng på sex personer och bowla. 

Ha en bra fredag folket!


torsdag 16 augusti 2012

Torsdag 160812

Hej!
Har varit dött på bloggen några dagar för har haft fullt upp med att komma in i normala skolrutiner, skaffa skolmaterial, gratulera Nilla, och hänga med andra vänner. Har också varit och spelar frisbegolf med Anton, Tony, Jessika,Emmy och Andrej. Har idag varit ut och promenerat med Emma, så lite motion har jag också fått fast skolan dragit igång och studentskrivnings läsningen har börjat. 

Bilderna snattade från Jessika

måndag 13 augusti 2012

Städ dag

Hej!
Har ägnat min lediga dag åt att städa lite i min och systers lägenhet, Efter det mötte  jag upp Emma och åkte till hennes brors lägenhet. Där vi städade i 2 timmar, säger bara fy fan hur det såg ut.....(Tog några bilder som bildbevis, men föståss så har ju kamera sladden kvar i bromarf, så blir inga bilder)

Skall småningom dra på mig lite träningskläder och bege mig ut på en promenad. Vi hörs!


söndag 12 augusti 2012

Söndag

Hej!
Har nu återvänt till Ekenäs efter en grymt bra helg. Var som sagt ute i stugan med goda vänner. Vi badade bastu, simmade, åt god mat och chillade. Idag känner man dock lite av allt de goda från igår så har idag tagit det riktigt lugnt. Skall senare ikväll troligtvis spendera lite tid med min favorit kusin.

I morgon skall jag förberda mig inför skolan som kör igång på tisdag.

Lördagkväll

Har haft en härlig helg på stugan. Bjuder på några bilder, som ni ser blev kvällen lite suddig...





lördag 11 augusti 2012

Helg!

Har spenderat en natt ute på sommarstugan och tänker fortsätta att spendera sommarlovets sista helg där. I kväll får jag och Anton sällskap av några goda vänner och det blir grillning, simning och bastubadande och god mat. Så vänta er ingen uppdatering förrän i morgon.

fredag 10 augusti 2012

torsdag 9 augusti 2012

Yesterday

Igår åkte jag, Anton, Tony och Jessika iväg till Borgbacken. Bjuder på en helhög bilder.










Two Days Ago

För två dagar sen sprang jag tusen ärenden, och avsluta kvällen med god mat och min favorit!

tisdag 7 augusti 2012

070812

Hej!
Sticker in till Ekenäs idag, men innan dess måste jag packa, uträtta bankärenden. I ekenäs skall jag visa min lägenhet för ett par eventuella hyresgäster, försöka hinna träffa lite vänner och Anton! I morgon bär det av till Helsingfors till Borgbacken med Anton, Jessika och Tony. Så kommer ha ganska fullt upp, skall försöka hinna uppdatera här också.

Ha de bra!

Yesterday

Gårdagen spenderades på jobbet och sedan blev det mat på Skatafé med Emma och Hanna. 


söndag 5 augusti 2012

Kvälls chill!

Åkte upp till byn och chillade med Hanna, Dennis och Nilla. Senare åkte jag hem till Hanna där vi fick sällskap av Emma och Axe när vi skulle kolla OS. Åkte hem från Hanna alldeles nyss och skall nu försöka hålla mig vaken tills 100 meters finalen börjar.

Bjuder på 3 bilder från hamnen, och en bild på tre Tv-tittare.