torsdag 4 oktober 2012

Today

Har varit och övningsköra en timme och städat lägenheten. Skall småningom till skolan på leros träff, åker ju nämligen iväg till Grekland nästa fredag så det blir en timme reseinfo. När jag väl kommer hem skall jag ta itu med att starta en ny blogg eftersom blogspot nu påstår att mitt lagringsutrymme är fullt, vilket innebär att jag inte får upp nya bilder :(
Stövlar-Din sko//Byxor-Vero Moda//T-skjorta-Lindex//Halsduk-Seppälä//Rock-United colors of benetton.

onsdag 3 oktober 2012

Onsdag kväll!

Spenderar onsdag kvällen med Anton och min syster. Vi har bakat mockarutor och spelat kort.


3 Oktober

Hej på er! Haft en bra dag? Min har varit helt okej, gick till skolan och skrev rella 3:ans prov som gick allt annat en bra. Sedan hängde jag en stund på café och sedan en körlektion. Skall nu fixa mig och dra till gymmet med Anton.

3 pictures from today

måndag 1 oktober 2012

Efter en lång promenad och efter att jag hälsat på mormor och morfar slog jag ner mig framför tv:n med en kopp te och lite Morden i Midsommer!

Mina nya älsklingar!

Shoppade ett par nya skor när vi var i Åbo över helgen. Hittade dem inne i din sko i centrum av åbo, men på någotvis hade butiken tappat bort andra skon. Blev helt förkrossad eftersom dom satt så jäkla perfekt på foten, vilket aldrig annars händer mig. Men eftersom jag har världens snällaste pojkvän så körde han till Mylly utan för Åbo så jag fick mina älsklingar!


Oktober

God morgon! Hoppas ni sovit bra, för det har i varjefall jag gjort. Åkte hem till Bromarf igår kväll och det finns inget bättre än att sova hemma och bli bortskämd med mamma och pappas mat!
Har inga planer för hela dagen, vilket är jäkligt skönt efter att man stressat i flera veckor. Har bestämt mig att   nu i Oktober skall jag ta det riktigt lugnt. Har ett jättelätt skolschema, så åker jag till grekland i två veckor så oktober kommer bli en bra månad!