söndag 30 september 2012

Perfekt helg!

Har haft en riktigt perfekt helg. På fredagen åkte jag och Anton in till Åbo för att fira vår ett års dag, på kvällen tog vi ett glas champange och bara hade de mysigt. På lördag morgonen åt vi supergott morgonmål och åkte sedan in till centrum för lite shopping. Spenderade ganska många timmar där, blev också en spontan sväng till Mylly eftersom jag förälskade mig i ett par skor(berättar mera senare och visar er skorna).På eftermiddagen begav vi oss Caribia, där vi simmade och flöt runt i några timmar. Efter simning fixade vi till oss och bokade bord på Blanko till åtta. Åkte sedan dit och åt världens godaste lammpasta och tog oss ett glas.
Idag har vi  kollat  lite film och packat ihop oss och åkt  tillbaka till Ekenäs. Sedan vi kom till ekenäs har vi bara slöat. Nu sover Anton och jag skall försöker reda upp lägenheten lite.Vi hörs!


Fredagkvällens mys
Morgonmål, mums!

Blankos lammpasta(bilden gör inte maten rättvis!) Rekommenderar verkligen att ni äter på Blanko om ni befinner er i Åbo. Supermysigt ställe nära ån, boka bord är ett måste!
Anton <3 
Söndagmorgonens film; Johan Falk-spelets regler! Kan dock ej säga om den är bra eller int för såg inte hela filmen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar