fredag 10 februari 2012

Tankar en stressig fredagkväll!

Jag har tänkt på en sak rätt länge nu men har inte fått ner mina tankar till text förrän nu. 

Det finns uttrycket man blir som man umgås och visst ligger det en sanning i det. Umgås man med personer som är positiva och glad och ivriga (i en viss mån) så blir man själv inspirerad och energisk, och umgås man  med negativa människor blir vi negativare till allt. Desto mer vi umgås så får vi också mera liverfarenhet, vi vet hur vi skall reagera i vissa sammanhang, hur berätta och hur uttrycka osv... Alla får vi dessa intryck, det är det som gör att vi förändras. Hur gärna vi än vi vara kvar i de "lätta högstadieåren" då man skvallrade på rasterna, och i bussen, då när helgarna präglades av filmkvällar och "fester", så går det inte för vi förrändras. Det blir aldrig som det var förr! 
Det är bara att inse det, att göra samma saker som man gjorde då är inte lika kul och roliga som då, det är bara så. Vi växer upp och förändras! Alla gör det! Alla det är inte bara jag som förändras och agerar annorlunda, varenda en av oss gör det!! 
Ibland leder förändring till något bättre och ibland till något sämre. Ibland får man nya ideér och vänner, men de gamla finns alltid kvar, likaså alla minnena och händelserna man upplevts tillsammans med sina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar