måndag 28 mars 2011

Trust!

Eftersom både http://elwirah.ratata.fi/ och http://lill-syrran.blogspot.com/ alltså Emma och Nilla skrivit sina tankar om att kunna lita på folk, så blev jag väldigt inspirerad av att skriva ett eget inlägg!


Jag måst väl börja med att berätta att jag har väldigt, och då menare jag väldigt svårt att lita på någon! Det tar många år att få mitt förtroende (och då menar jag mitt djupaste förtoende, och det är verkligen få som har det! Men ni som har mitt förtoende vet nog om det :) ) Men när man väl fått mitt förtroende så gör jag verkligen allt för att vara den schysta vännen(vet nog inte om det alltid lyckas men..) Eftersom jag då har svårt att lita på folk och om jag sedan litar på någon och berättar något så vill jag verkligen att denna person håller tyst om det! Får jag reda på att du skvallrat, ljugit, talat skit m.m så förlorar du mitt förtroende direkt!!!!!!!! (och du får nog aldrig riktigt tillbaka de helt)

Att få någons förtroende går inte på en dag utan man måst långsamt bygga upp det, och båda måste verkligen försöka! Sviker den ena gång på gång kommer det aldig att funka!!


Det var väl några av mina egna tankar kring förtroende och så...

4 kommentarer:

  1. Hmpf... De e ju bra att du läser min blogg å! :D :D

    SvaraRadera
  2. sorry :/ men de va så längesen du skrev om de så jag had glömt bort de :P

    SvaraRadera
  3. så nu en rättelse:
    Eftersom både http://elwirah.ratata.fi/ och http://lill-syrran.blogspot.com/ och http://amy-94-amy.blogspot.com/ alltså Emma och Nilla och AMY skrivit sina tankar om att kunna lita på folk, så blev jag väldigt inspirerad av att skriva ett eget inlägg!

    SvaraRadera
  4. Hahaa nå sån panik va de ju it! :DD

    SvaraRadera